2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayy bi gelen oldu yetişemedim benim sat 20 şubat ben neyim kesin bişey söyleyin beş buçuk aylık dedim bak ona göre:)yediysem bileyim:)

herkes hesaplatti banada el atin ben kac aylik oldum?

sat 11 subat

bana gore ben bu persembe 6.ayimi bitirecegim

Son düzenleme:
ayy bi gelen oldu yetişemedim benim sat 20 şubat ben neyim kesin bişey söyleyin beş buçuk aylık dedim bak ona göre:)yediysem bileyim:)

yok 5,3 fln senin :)
5,5 a 1 haftan var :)

bidee
önlükten nefret eden adam olarak ben hep fular kullanmayı planlıorum
.tchibo da bu hafta miniklerin haftası ve o istediklerimden var
sizde bakın isterseniz

kızlar benim kafamı karıştırdınız
hadi benimkinide hesaplayın ozaman
sat 27 ocak ben ne kadarlık gebeyim
6 bitti 7 diyordum bende yahu

Merhaba arkadaşlar;
Bende inş. kasım 2011de anne olacağım SAt 19 şubat ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.

aman valla herkesin kafası karıştı ben hep 4 haftada 1 ay büyütüyorum bebişimi en iyisi doktorlara sormak herkafadan bi ses çıkıyo yoksa:)

derin kızımla beraber herkeze günaydın diyoruz bol tepikli günlerrr

ay kızlar kızım bu mesajı sanırsam kendi üzerine alındı maaşallah nazar değmesin totomu kaşim sabahtan beri tepiklere boğdu beni dedim noluo yeri artık darmı gelmeye başladı acepay hiç durmadı benim afacan zilli kızım eşim dioki ooo komanda kızım gelio ben de cadı gelio olmasın o dedim kendisine sustu

craft cıgım bız senınle gunumuz yanı aynı gun doguracaz heralde...

zaten hepimizin çizelgesi var çarp 7 ile böl 30a kaç aylık olduğunuz çıkar ortaya ben 22 hafta yani beş buçuk aylık hamileyim yeterince şeyi takıyoz kafaya zaten bide bunu takmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…