2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yok kızım öyle bişey ortak bi hayat yaşıycaz toplu halde gezicez işte tek farkımız memeleri dışarı salıp emzircez orda burda

al bendende o kadar ama olsun.

bebeklerimizin o cennet kokusu,bir tek gulumsemesi bile yeter bize ya.bebegimi uyurken izlemek istiyorum her nefes alip vermesinde yeniden dogacagim biliyorum.

ayy kızlar bana kaç aylık die soruyorlar 25 bitti diorum bende duymuştum çünkü bu aylık hesaplamasını bizim bildiğimizde farklı oluomuş

arkasi yarin olacakmi kiz?

evden divam et

Evet bende hep düşünüyorum doğum izninden sonra çalışmak zorundayım..Geceleri uyur uyanık nekadar dinlenip işimde nekadar verimli olabilirim acaba diye..Sonra o minik muhtaç insana nekadar ilgi gösterebilirim ..Şimdi bile eve gidince kendime ve dinlenmeye zaman ayıramıyorum ondan sonra ona ve kendime nazıl bir zaman ayrımı yapacağım..ooooo okadar çok şey düşünüyorumki...Ama hep diyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bizde herşeyden fedakarlık yapıp onlar için uğraşırız....Bizim birer parçamız hiçbirşeye değişilirmi :)))

ay benim için uykusuzluk farketmicek sanırım şimdide uyuyamıorumki ben şuanda onu düşünmüorumda aslında sezeryan olucağımı öğrendiğimden beri beni korku sardı yaww:84::84: nasıl çıkcak içimden diee

ayy evt kızlar ya bende çok düşünüyorum nasıl olacak birden hayatımız tamamen değişecek odak noktamız onlar olacak herşeyi ona göre ayarlıcaz ben nasıl bir anne olacak ve en zoru o minnacık yavruyu evde bırakıp işe gelmek olacak eğer doğumdan 2 ay önce ayrılırsam yanında olabileceğim sadece 2 ayım olacak el kadar bebek nasıl bırakıp gelecez aklımız hep onlarda olacak ayy bana çok zor geliyo ya(

sezeryan çok kolay ve korkulmaması gereken bişi bence
bende acep sezeryana mı dönsem deyi düşünüorum :)

emince küçülecekmi.. bende sarkar diye korkuyom..

sarkmazzz sarkmasın sarkmamalı

normal dogum daha ürkütücü değilmi ya..

bide bunun için mi uykusuz kalıyosun.. bende cok uyuyorum 10 oldumu eşime hadi yatalım diyorum oda metin akpınar gibisin 10 oldumu hadi yavrular uyku vakti diyosun .. e banada böö geldi şike haberi izlemekten .. aziz yıldırım a ne olduğunu takip etmekten..

sezeryan daha ,normal dogum oyle yada boyle gelip geciyor ama sezeryan bu ya ameliyatdikisli felan kalkamazsin hemencik normal dogumla bir degil kizlar arkadasimdan biliyorum ben.2 oglunu normal dogum yapan arkadasim 3.ters gelince sezeryan oldu cok fenadi yani simdi birazcik usutse dikis yerleri aciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…