- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.541
tug dokucu kopukler zararlimidir kizlar ya orayada yapsak ondan,bebisimizi etkilermi acaba:26:yoksa ben bayagi zorlanacagim ay agdaciya felanda gidemem burada hayatimda gitmedim birde ingilterede asla gidemem
düşün düşün için rahatlar :))bu açıdan düşünmemiştim bir daha böyle düşüncem aklıma sen geleceksin:)
ben de yaptıktan sonra aynayla bakıyorum kimi yerde duruyor falan çok komik :)
severim seni muckkkk
ağda ok ama emla isimli krem ile
kendini kasmadan
bence yüksek 100 lük isteyebilir
arkadaşlar ben dogurcam nerdeyse ama hala detaylı ultrosona girmedimdaha dogrusu giremedim gittigim hastanenin azizligine ugradım ultroson 3 haftadır hala bozuk bende ege üni. sıra aldım 1 agustosa yani pazartesiye egeye gidip ultrosona giren varmı arkadaşlar çok iyi dedikleri için oraya gidecegim çünkü
severim seni muckkkk
ağda ok ama emla isimli krem ile
kendini kasmadan
bence yüksek 100 lük isteyebilir
cnm detaylı için geç kalmadınmı
düşün düşün için rahatlar :))
ya kızlar evet biriniz soracaktı doktoruna hani tuy dokucu krem kullanabilir miyiz diye kimdi o bakiim?
Ben de sanırım agda yaptırtacagım artık ama emla yı hic kullanmadım oncesinde mi suruyorsun..
Bir de akıntı olunca zor olmasın ya
ben köseyim desem yeridir normaldede olmazdı ama hamilelik başladı başlayalı bacaklarımda kollarımda iyice azaldı:) ama bi orda bide göbeğimde var azalam yok çoğalma var sanki
kızlar aklıma gelmışken, rMAzan da gelıo ya... aman hurmaya dıkkat, gecen sene bı gun dayanamadım 1 pakete yakın hurma yedım, ertesı gun acıllık oldum 70-80 arası sancı cıktı, ödüm .okuma karıştı snr.. cidden dedıklerı dogru, erken dogum rıskı yaratıyo.. 5 taneyı gecmesın bı gunde yedıgınız
ben de yaptıktan sonra aynayla bakıyorum kimi yerde duruyor falan çok komik :)
başka erleri bilmiyrum canım ama göbekte kıllanma olması sağlıklı bir hamilelik ve de bebiş demekmiş ve bebek doğunca eski haline dönüyormuş yani yine hormonlar ormonlar ....
göbek deliğimin altında oo malum gebelik çizgisinin üzerinde çıkan koyu renkli tüyleri aldırıyorum benn bi sakıncası yoktur demii..:26:
başka erleri bilmiyrum canım ama göbekte kıllanma olması sağlıklı bir hamilelik ve de bebiş demekmiş ve bebek doğunca eski haline dönüyormuş yani yine hormonlar ormonlar ....
sağol canımm
kızlar şeker yüklemesi yapıldı pzrts günü bana 50gr lık 150 cıkmıs sonuç sizcee nasıl ben anlamadım doktora göstermemede daha var
canım hemen korkma ama bir sitede oradaki kılların kesinlikle alınmaması gerektiği yazıyordu istersen sen de bir araştır ben öyle okudum ne zararı olduğu yazmıyordu ama hamilelik süresince dokunmayın diyordu sen de bir daha elleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?