2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tug dokucu kopukler zararlimidir kizlar ya orayada yapsak ondan,bebisimizi etkilermi acaba:26:yoksa ben bayagi zorlanacagim ay agdaciya felanda gidemem burada hayatimda gitmedim birde ingilterede asla gidemem

tüğ dökücü kremlerde bulunan bir madde zararlı ismi aklıma gelmedi şimdi t ile başlıyordu bazı dişmacunlarındada vardı hamilelerin kullanması sakıncalı diye okumuştum makine kullanamıyormusun makine kullanıyorum ben biraz acı verici oluyor ama çıkması uzun sürüyor en azından

bu açıdan düşünmemiştim bir daha böyle düşüncem aklıma sen geleceksin:)
düşün düşün için rahatlar :))

ben de yaptıktan sonra aynayla bakıyorum kimi yerde duruyor falan çok komik :)

severim seni muckkkk

ağda ok ama emla isimli krem ile
kendini kasmadan

bence yüksek 100 lük isteyebilir

ya kızlar evet biriniz soracaktı doktoruna hani tuy dokucu krem kullanabilir miyiz diye kimdi o bakiim?

ben de sanırım agda yaptırtacagım artık ama emla yı hic kullanmadım oncesinde mi suruyorsun..
bir de akıntı olunca zor olmasın ya

cnm detaylı için geç kalmadınmı

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 3 ziyaretçi)
yuba izmirligirl leyla_87 Luna crafty SevdeBilge+ jineps84 yagmurbuse siyah-düş ezgim112 elixsir+ girift15 beyhan25 aychin HELENN meleq47 gulden79 madeofhonor preg hacbek

hey masallah topigimiz en zengin gunlerini yasiyor.

yaaaa kizlar bu kil tuy meselesi cok gicik ya. nefretlerdeyim. prensesin dedigi gibi ingilterede nerede gidelim agda salonuna. bulsak gitsek bile Allah bilir kac para alirlar.bakalim sizleri okuyayim neler yapiyorsunuz neler zararli neler degil bende kendime yeni bir yontem bulayim.

aslinda ben kilsizlastim sanirsam bacaklarimda asiri derece tug yoktu ama simdi hic yok kac aydir almiyorum desem yeridir.:93:

birde malum bolgede azalma olsa ne olur sanki:95:

kızlar aklıma gelmışken, rMAzan da gelıo ya... aman hurmaya dıkkat, gecen sene bı gun dayanamadım 1 pakete yakın hurma yedım, ertesı gun acıllık oldum 70-80 arası sancı cıktı, ödüm .okuma karıştı snr.. cidden dedıklerı dogru, erken dogum rıskı yaratıyo.. 5 taneyı gecmesın bı gunde yedıgınız

ben köseyim desem yeridir normaldede olmazdı ama hamilelik başladı başlayalı bacaklarımda kollarımda iyice azaldı :) ama bi orda bide göbeğimde var azalma yok çoğalma var sanki

Son düzenleme:

krem ağdadan 1 saat önce kullanılıo
uyuşturuo
dr onunla yaptır dedi

+ benim hepten abardı
lazerli pammuk gibi hatundum
şimdi kocamdan kıllı oldum :)
hele göbek
aman allahım evlere şenlik

ben köseyim desem yeridir normaldede olmazdı ama hamilelik başladı başlayalı bacaklarımda kollarımda iyice azaldı :) ama bi orda bide göbeğimde var azalam yok çoğalma var sanki

başka erleri bilmiyrum canım ama göbekte kıllanma olması sağlıklı bir hamilelik ve de bebiş demekmiş ve bebek doğunca eski haline dönüyormuş yani yine hormonlar ormonlar ....

valla iyiki söyledin bende bayılırım çok yerim ramazanda.dikkat etcem

başka erleri bilmiyrum canım ama göbekte kıllanma olması sağlıklı bir hamilelik ve de bebiş demekmiş ve bebek doğunca eski haline dönüyormuş yani yine hormonlar ormonlar ....

göbek deliğimin altında oo malum gebelik çizgisinin üzerinde çıkan koyu renkli tüyleri aldırıyorum benn bi sakıncası yoktur demii..:26:

göbek deliğimin altında oo malum gebelik çizgisinin üzerinde çıkan koyu renkli tüyleri aldırıyorum benn bi sakıncası yoktur demii..:26:

canım hemen korkma ama bir sitede oradaki kılların kesinlikle alınmaması gerektiği yazıyordu istersen sen de bir araştır ben öyle okudum ne zararı olduğu yazmıyordu ama hamilelik süresince dokunmayın diyordu sen de bir daha elleme bence

buna çok sevindim benden sana sağlıklı hamileliği duymamıştım şükür baştan beri ufak tefek şeyler dışında rahatım hiç bir sorunum olmadı bir kere bile mide bulantısı baş dönmesi sorunu yaşamadım bebek doğduktan sonra gittiklerini duydum o yüzden hiç müdahale etmek istemiyorum ilerde gürleşmesinler

ya evet hamile kalınca zor mu oluyor bu ağda-epilasyon işleri bende kendim makinayla yapınca canım çok acıyor daha önce bukadar acımazdı sanki ..
arada bir kuaförde yaptırıyorum arada bi kendim cebelleşiyorum zor işler bunlar

sağol canımm
kızlar şeker yüklemesi yapıldı pzrts günü bana 50gr lık 150 cıkmıs sonuç sizcee nasıl ben anlamadım doktora göstermemede daha var

benimde 161 çıktı doktorum ek bişeye gerek görmedi dikkat edeceksin dedi..zaten dikkat etmekten başka çözüm yolu yok.. bazı doktorlar 100 mg yükleme istiyorlar 140 üzerinde bakalım senin doktorun ne diyecekk.. gzl haberler bekliyoruzz..şekeri tatlıyı beyaz ekmeyii kes..gün aşırı ölçtür şekerinii..

yaaa ilk kez duydum bak bunu dokundurtmam bi daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…