2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimde oluo kuzum
Bahaya söyleye söyleye en sonda vajinal muayene etti
bişi yok bu fizyolojik dedi
eyvallah dedim :)
iste idrar testi ne olacak ki
endişeleniyorum de yazar

aynen crafty ya bir de üstüne dediki bana ertesi ay erken doğum yaptın mı dedi. Bu ay akıntım fazla baskı var diyince bakmak zorunda kaldı muhaaa idrar testini de gizlice yaptırıyorum ama her ay ekranına düşüyor en son asistanıbir doğursan da biz de rahatlasak dedi:))))

renkli ile dörtlü aynımı renklidede bu kadar ayrıntılı bakıyolarmı bende gitcem haftaya heycan yaptım şimdşi hoş ben gördüm oğlumun herşeyini doktorumda ama bir daha görmek fena olmadı hani :)))

he ya
reglın 2 günü erkek dr a muayene olmuş adamız biz beee
gerekirse başbakanın yanında pırtlarım
vız gelir tırs gider

"doğursan da biz de rahatlasak"

BANA BUNU BAHA SÖYLESE ONU ORDAQ ÖYLE Bİ BOZARIM Kİ AKLI ŞAŞAR

ANLADIM CANIM çok sağol bilgiler için bize hastane muayene ücreti içinde verildiğini söyledi yani ben istemesem de onlar veriyorlar :))

ayy salak bi uzman var bana ayyy hamilemisiniz dedi sinsi,bende sizce dedim?o zaman biraz spor yapın çok göbeklenmişsiniz diyo malll

aychin cim merhaba dün yarım kaldı sana yazdım sonradan ama okudun mu bilemiyorum canım ben de öğretmenim ve evlerimiz yakın demiştim kısaca şimdi devam edelim uygunsan

"doğursan da biz de rahatlasak"

BANA BUNU BAHA SÖYLESE ONU ORDAQ ÖYLE Bİ BOZARIM Kİ AKLI ŞAŞAR

ama crafty fazlanın fazlasıyım ben.her hafta bir sorunla arıyorum bişiler okuyup ben de varmıdır diye soruyorum bir de 4 doktor değiştirdim bu adam gibisini bulamadım bununla bitirmek istiyorum çnkü bnm her sorunma sabırla cevap veriyor saatlerce bir de psikolojim bir nebze düzeldiyse onun sayesinde o yüzden asistanını da bozmak istemedim:) hem de tatlı dille söyleyince ben de gülüp geçtim :)

he ya
reglın 2 günü erkek dr a muayene olmuş adamız biz beee
gerekirse başbakanın yanında pırtlarım
vız gelir tırs gider

hahaha cok guldum aynen ben de sana eslik ederim!!!!

ay hem de ne diyorsun kac kere muayne oldum oyle regl halimle , benim 1-2 kere de cok uyarılmaktan yumurtalar baskılanmadıgı icin ertelendi tedavilerim en az 5 kere regl iken muayene oldum.. aglaya aglaya muayene oluyordum ilk zamanlar Allah dusmanıma vermesin...neyse gecti o gunlerrrrrrrr ohh beee

gerekirse dogumhanede melodili pırtlarım ben de :90::90::90:

takmayın kızlarrrr beterin beteri varrrrr

ben de çok vajinal muayeneye maruz kaldım tüpbebek diil ama bir sürü sorunum oldu ama her seferinde acilden gittim bu doktoruma da ikidir gittiğimde pek temiz olmuyorum zamanı pek tutturamıyorum çok utanıyorum ama sonra düşünüyorum adam kimbilir kaç tane görüyor napym diye

aychin cim merhaba dün yarım kaldı sana yazdım sonradan ama okudun mu bilemiyorum canım ben de öğretmenim ve evlerimiz yakın demiştim kısaca şimdi devam edelim uygunsan

:)))gördüm canım, mesajını da dün okudum 100 mesaja ulaşmaya çalışcam hahahahaa
ama o kadar sabredemem sana burdan cebimi falan yazarım artık olmadı naapalaım

:)))gördüm canım, mesajını da dün okudum 100 mesaja ulaşmaya çalışcam hahahahaa
ama o kadar sabredemem sana burdan cebimi falan yazarım artık olmadı naapalaım

canım ben de ulaşıcam az kaldı artık o zaman ordan da görüşürüz sen ne öğretmenisin hangi okulda orda benim arkadaşlar oturuyor onlar da öğretmen yasemin ve selda birinin yeni çocuğu oldu bir de benden sonra hamile kaldı tanıyor musun?bu arada başka sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin

ya herhalde kızlar ben ilk sefer tüp bebek icin regl iken mecburen muayene olmam gerektiginde agladım hastaneyi inlettim hayatta olmam dedim.. hemsireler pesimden kosturdu giyindim kactım.. doktorum beni yoldan cevirdi.. adam bana bi cay soyledi karsılıklı oturduk nasıl aglıyorum hungur hungur inanın sunu yazarken bile gozlerim doluyor..
bak hayatım dedi o zaman tüp bebek tedavisini unut dedi bunlar bizim gorevimiz evet sen utanıyorsun seni anlıyorum dedi hos bir sey degil tabii ki ama bunu ben bir obje ve isimin bir parcası olarak goruyorum eger sıkıntı yaparsan rahat edemeyiz hicbirimiz.. biz doktoruz dedi..biz hicbir sey hissetmiyoruz aksine bu gorduklerimiz bize tecrubedir isimizin bir parcası biz yıllardır boyle para kazanıyoruz dedi..
yani o yuzden utanmayacaksın dedi..
hemsireler beni telkin ede ede basımı oksaya oksaya bu seruvene girdim..

ha bu arada hazırlıklı olmadıgın durumlarda her zaman sunu dusun preg..
her zaman senin gibi genc alımlı hanımlar da gelmiyor yani o doktorlara
kimi zaman teyzeler falan giyor ben gorunce icten ice guluyorum bir de ben utanıyorum diye :86::86:

ben Allah'tan bilerek gittim
öyle bi silinmişim öyle bi kasmışım kendimi ki
2. günde kesildi reglim :)
4. gün yine başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…