- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.501
benimde oluo kuzum
Bahaya söyleye söyleye en sonda vajinal muayene etti
bişi yok bu fizyolojik dedi
eyvallah dedim :)
iste idrar testi ne olacak ki
endişeleniyorum de yazar
ben ben ben bebekin iç organlarına eline ayağına heryerine bakıyolar. çişini yapmışmı diye bile bakıyolar. ölçümleri alınıyo. birde rahim kalınlığına bakıyolar ama çooookkk güseeeellllllbize bamyasını bile göstertti dr. çok heyecanlı bir evre
ahh canım opu yu da unuttum (bilmeyenler icin acıklayayım yumurta toplama islemi) basıma gelen tatsız olayı da unuttum (buraya yazmak istemiyorum ama anladınız) onda da uyutulmustum kimbilir kac kisi baktı etti bızıkladı
Zaten anca yaptıran bilir kızlarr her allah'ın gunu vajinal muayene olmak ne demek!!! Hele tedavi baslangıcında regl 'nin 2. Gunu afedersiniz kanlı halinizle muayene oluyorsunuz yani bu nedir ki dogum en guzeli ennnnnnn sonunda bebeginize kavusuyorsunuz !!!!!! Insallaaahhhhh
Yemisim gazi bosverin salın gitsin
renkli ile dörtlü aynımı renklidede bu kadar ayrıntılı bakıyolarmı bende gitcem haftaya heycan yaptım şimdşi hoş ben gördüm oğlumun herşeyini doktorumda ama bir daha görmek fena olmadı hani :)))
aynen crafty ya bir de üstüne dediki bana ertesi ay erken doğum yaptın mı dedi. Bu ay akıntım fazla baskı var diyince bakmak zorunda kaldı muhaaa idrar testini de gizlice yaptırıyorum ama her ay ekranına düşüyoren son asistanıbir doğursan da biz de rahatlasak dedi:))))
canım benim 20-25 dk. kadar sürdü. ilkin bebişin başından başladı. ölçüm almadan bize iice gösterdi. cinsiyeti söyledi. sonra ölçümlerini organlarını inceledi. kan dolaşımına baktı. kordon kanına baktı. cd. ve foto için ayrı ücret aldılar. bana tek foto verdiler ama 2-3 tane alan var. iste sende bence
"doğursan da biz de rahatlasak"
BANA BUNU BAHA SÖYLESE ONU ORDAQ ÖYLE Bİ BOZARIM Kİ AKLI ŞAŞAR
he ya
reglın 2 günü erkek dr a muayene olmuş adamız biz beee
gerekirse başbakanın yanında pırtlarım
vız gelir tırs gider
aychin cim merhaba dün yarım kaldı sana yazdım sonradan ama okudun mu bilemiyorum canım ben de öğretmenim ve evlerimiz yakın demiştim kısaca şimdi devam edelim uygunsan
:)))gördüm canım, mesajını da dün okudum 100 mesaja ulaşmaya çalışcam hahahahaa
ama o kadar sabredemem sana burdan cebimi falan yazarım artık olmadı naapalaım
ayy salak bi uzman var bana ayyy hamilemisiniz dedi sinsi,bende sizce dedim?o zaman biraz spor yapın çok göbeklenmişsiniz diyo malll
ben de çok vajinal muayeneye maruz kaldım tüpbebek diil ama bir sürü sorunum oldu ama her seferinde acilden gittim bu doktoruma da ikidir gittiğimde pek temiz olmuyorum zamanı pek tutturamıyorum çok utanıyorum ama sonra düşünüyorum adam kimbilir kaç tane görüyor napym diye
craftyyyyyyyyyyyyyyyyy beni özledinmi kız
ya herhalde kızlar ben ilk sefer tüp bebek icin regl iken mecburen muayene olmam gerektiginde agladım hastaneyi inlettim hayatta olmam dedim.. hemsireler pesimden kosturdu giyindim kactım.. doktorum beni yoldan cevirdi.. adam bana bi cay soyledi karsılıklı oturduk nasıl aglıyorum hungur hungur inanın sunu yazarken bile gozlerim doluyor..
bak hayatım dedi o zaman tüp bebek tedavisini unut dedi bunlar bizim gorevimiz evet sen utanıyorsun seni anlıyorum dedi hos bir sey degil tabii ki ama bunu ben bir obje ve isimin bir parcası olarak goruyorum eger sıkıntı yaparsan rahat edemeyiz hicbirimiz.. biz doktoruz dedi..biz hicbir sey hissetmiyoruz aksine bu gorduklerimiz bize tecrubedir isimizin bir parcası biz yıllardır boyle para kazanıyoruz dedi..
yani o yuzden utanmayacaksın dedi..
hemsireler beni telkin ede ede basımı oksaya oksaya bu seruvene girdim..
ha bu arada hazırlıklı olmadıgın durumlarda her zaman sunu dusun preg..
her zaman senin gibi genc alımlı hanımlar da gelmiyor yani o doktorlara
kimi zaman teyzeler falan giyor ben gorunce icten ice guluyorum bir de ben utanıyorum diye :86::86:
yuh diyorum başka bişey demiyorum onun etrafındakiler bebeği nerde taşıyodu acabada seni görünce şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?