2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

teşekkürler bacım çiçekler için :) en iyisini yapmışsın ben de ilk başta ne oluyor ya kurt kadın olacam diye korkmaya başlamıştım :) sonra böyle olduğunu duyunca çıksın çıksın demeye başladım göbiş tüylerimizle mutluyuz Doruk'umla o da beni onaylıyor habire dışarıdan da görülecek şekilde tekmeliyor boks yapıyor benle :))

saol cnm.şeker önceden varmıydı bilmiyrm ilk kez test yaptırdm ve çıktı inşallah dediğin gibi gebelik şekeridir.benim troitlerimde nodül vardı ve kötü huyluydu.komple troitlerimi aldılar.ilk atom tedavisini gördükten 6 ay sonra gebe kaldım.tedavim tamamlanmadı cnm ertelenmş oldu.en az 3 kere atom almam gerekiyodu.onun sonunda izin veriyolardı gebeliğe.sıkıntılardan sonra yüce rabbimin hediyesi olarak düşündm hep.miyom apandisimin üstünde her an apantisi tetikleyebilir.yani ameliyatla bebişimi her an alma riskleri var.bebekte küçük olduğu için yaşamaz.geçen hafta gözetimde ameliyata hazır tutuldum hep.5 gn hastanede yattım.yüce rabbime sığınıyorum inşallah benide bi aydınlığına çıkaracaktır.dualarınız için teşekkür ederim

saol cnm allah razı olsundualarınız için.allah daha beter dert ölüm vermesin inşallah.hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.arkadaşın için üzüldüm geçmşler olsn.allah bidaha yaşatmasın.

evet canım 3 saat sürdü..aç ve hareketsiz bekliyorsun en kötüsü o....

50 mg da kaç çıkmıştıı..

birde bişey sorucam ben yüklemeden sonra muayne oldum hast koridorunda dolaştım falan acaba bu yüzden yüksekmi çıkar düşükmü yani hareket edersen..

50 mg da kaç çıkmıştıı..

birde bişey sorucam ben yüklemeden sonra muayne oldum hast koridorunda dolaştım falan acaba bu yüzden yüksekmi çıkar düşükmü yani hareket edersen..

ben de merak ettim şimdi ona göre davranayım ben de en ii sonuç almak için şeker yükleme yaptıran arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

ya ben çikolata jelibon yiyip duruyorum bazen dozunu kaçırdığım oluyor kesin bende yüksek cıkıcak bu şeker en iyisi kesmek artık bu konrtolde ister heralde atrık bendende :18:

50 mg da kaç çıkmıştıı..

ben de çok dolandımm, muayene oldum
3 kat çıktım
geri döndüm
fln fln
yani bence etkilemiyor

ya ben çikolata jelibon yiyip duruyorum bazen dozunu kaçırdığım oluyor kesin bende yüksek cıkıcak bu şeker en iyisi kesmek artık bu konrtolde ister heralde atrık bendende :18:

Canim o testin onla ilgisi yok emin ol sekerin varsa cikar yoksa yok bende cok yedim son zamanlarda daha dün yapildi benimki sonuclari sayi olarak bilmiyorum doktor vermedi telle aradim cünkü ama gayet iyiymis korkmana gerek yok 3 saat sürüyor ilk hemen kan aliniyor ardindan suyun tadi kötü ama onu iciyosun sonra birer saat arayla tekrar kan aliyorlar o kadar ben verdim kani oturdum bekledim sadece aclik fena olur senin icin bence

ben aç kalırım o suyuda içerim normal çıksında her şeyim ne derlerse yaparım bana bir tek onu yeme bunu yeme içme demesinler yapamıyorum tutamıyorum çünkü kendimi bozerim verdikleri dieti :)

benım 159 çıktı. doktorum tekrar istedi bu sefer 100 lük içtim. onda da yuksek cıktı dıyetısyene yönlendirdi.oda degerlerın sınırın bıraz ustunde bu normal seker hastalığı değil hamılelıkten sonra buuyuk ihtimalle gecer dedi. pazartesı tekrar gidip hem aç hem tok karnına kan vercem sonucları tekrar degerlendırecek. tatlı,kola,cips,kuruyemiş,kızartma,hamur işi yasak.1 saat yuruyus yap dedi. ben yasak olanları zaten yemıyordum anlamadım nıye yuksek cıktıgını sekerlı seylerle hıc aram yok.stres yapma yapınca daha da artıyormuş.

kendime yeni bir takıntı buldum :) şimdi ben bu yüklemeyi 16.haftada yaptırdım ya tekrar yaptırmalı mıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…