- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.561
buna çok sevindim benden sana sağlıklı hamileliği duymamıştım şükür baştan beri ufak tefek şeyler dışında rahatım hiç bir sorunum olmadı bir kere bile mide bulantısı baş dönmesi sorunu yaşamadım bebek doğduktan sonra gittiklerini duydum o yüzden hiç müdahale etmek istemiyorum ilerde gürleşmesinler
saol cnm.şeker önceden varmıydı bilmiyrm ilk kez test yaptırdm ve çıktı inşallah dediğin gibi gebelik şekeridir.benim troitlerimde nodül vardı ve kötü huyluydu.komple troitlerimi aldılar.ilk atom tedavisini gördükten 6 ay sonra gebe kaldım.tedavim tamamlanmadı cnm ertelenmş oldu.en az 3 kere atom almam gerekiyodu.onun sonunda izin veriyolardı gebeliğe.sıkıntılardan sonra yüce rabbimin hediyesi olarak düşündm hep.miyom apandisimin üstünde her an apantisi tetikleyebilir.yani ameliyatla bebişimi her an alma riskleri var.bebekte küçük olduğu için yaşamaz.geçen hafta gözetimde ameliyata hazır tutuldum hep.5 gn hastanede yattım.yüce rabbime sığınıyorum inşallah benide bi aydınlığına çıkaracaktır.dualarınız için teşekkür ederimCanim benim öncelikle gecmis olsun dualarimiz hep birbirimiz icin bunu unutmayalim. Senin seker hastasi oldugunu sanmiyorum bu deger ne kadar yüksek cikarsa ciksin hamilelik sekeri dogumdan sonra en fazla emzirmeyi birakinca gecer. Benimde tiroidlerim az calistigi icin ilac tedavisi görüyorum isin kötüsü bunu ilk hamileligimde hic bilmedim ve gerekli tedavide görmedim, emzirmeden sonra kilo veremeyince doktora söyledim ondan sonra tedaviye basladik. Miyomun bulunmasi bebis icin bir tehlike arz ediyormu ? önemli olan bu sonucta seker ve tiroid icin tedavi gördün veya göreceksin.miyom bir sorun degilse negatif düsünme en fazla dogumdan sonraya kadar agrir sonra zaten tedavi görürsün canim. Biz her zaman pozitif düsünüp bebislerimiz icin mutlu olmasini bilmemiz lazim biz ne kadar mutluysak onlarda o kadar mutlu ve rahat bir bebeklik gecirirler bunu hicbir zaman unutma. Bardaga dolu tarafindan bakmayi ögrenelim canim, oglusun da sen de Allaha emanet ol
benim şeker yükleme testi birer saat arayla 3 defa kan alındı 75 gr glukoz içtim. sonuçlar 83,134,121
makineyle aliyordum ama hamilelikten dolayi canim cok yandi biraktim bende jiletle buduyorum simdilik yarim yamalak:86:
evet canım 3 saat sürdü..aç ve hareketsiz bekliyorsun en kötüsü o....
saol cnm allah razı olsundualarınız için.allah daha beter dert ölüm vermesin inşallah.hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.arkadaşın için üzüldüm geçmşler olsn.allah bidaha yaşatmasın.Güzelim üzme kendini.tabikide dualarımız seninle.rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor.eminimki herşey yoluna girer.burada bir arkadaşım 9.ayında yüz felci oldu,epeyce hastanede yattı.ama bebeği sağ salim dünyaya geldi çok şükür.şimdi ikiside çok sağlıklı.beterin beteri vardır üzme kendini.bebişinde üzülmesin.
evet canım 3 saat sürdü..aç ve hareketsiz bekliyorsun en kötüsü o....
50 mg da kaç çıkmıştıı..
birde bişey sorucam ben yüklemeden sonra muayne oldum hast koridorunda dolaştım falan acaba bu yüzden yüksekmi çıkar düşükmü yani hareket edersen..
50 mg da kaç çıkmıştıı..
birde bişey sorucam ben yüklemeden sonra muayne oldum hast koridorunda dolaştım falan acaba bu yüzden yüksekmi çıkar düşükmü yani hareket edersen..
ya ben çikolata jelibon yiyip duruyorum bazen dozunu kaçırdığım oluyor kesin bende yüksek cıkıcak bu şeker en iyisi kesmek artık bu konrtolde ister heralde atrık bendende :18:
Canim o testin onla ilgisi yok emin ol sekerin varsa cikar yoksa yok bende cok yedim son zamanlarda daha dün yapildi benimki sonuclari sayi olarak bilmiyorum doktor vermedi telle aradim cünkü ama gayet iyiymis korkmana gerek yok 3 saat sürüyor ilk hemen kan aliniyor ardindan suyun tadi kötü ama onu iciyosun sonra birer saat arayla tekrar kan aliyorlar o kadar ben verdim kani oturdum bekledim sadece aclik fena olur senin icin bence
kendime yeni bir takıntı buldum :) şimdi ben bu yüklemeyi 16.haftada yaptırdım ya tekrar yaptırmalı mıyım sizce?
kendime yeni bir takıntı buldum :) şimdi ben bu yüklemeyi 16.haftada yaptırdım ya tekrar yaptırmalı mıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?