- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.521
ben Allah'tan bilerek gittim
öyle bi silinmişim öyle bi kasmışım kendimi ki
2. günde kesildi reglim :)
4. gün yine başladı :)
canım ben de ulaşıcam az kaldı artık o zaman ordan da görüşürüz sen ne öğretmenisin hangi okulda orda benim arkadaşlar oturuyor onlar da öğretmen yasemin ve selda birinin yeni çocuğu oldu bir de benden sonra hamile kaldı tanıyor musun?bu arada başka sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
ya herhalde kızlar ben ilk sefer tüp bebek icin regl iken mecburen muayene olmam gerektiginde agladım hastaneyi inlettim hayatta olmam dedim.. hemsireler pesimden kosturdu giyindim kactım.. doktorum beni yoldan cevirdi.. adam bana bi cay soyledi karsılıklı oturduk nasıl aglıyorum hungur hungur inanın sunu yazarken bile gozlerim doluyor..
bak hayatım dedi o zaman tüp bebek tedavisini unut dedi bunlar bizim gorevimiz evet sen utanıyorsun seni anlıyorum dedi hos bir sey degil tabii ki ama bunu ben bir obje ve isimin bir parcası olarak goruyorum eger sıkıntı yaparsan rahat edemeyiz hicbirimiz.. biz doktoruz dedi..biz hicbir sey hissetmiyoruz aksine bu gorduklerimiz bize tecrubedir isimizin bir parcası biz yıllardır boyle para kazanıyoruz dedi..
yani o yuzden utanmayacaksın dedi..
hemsireler beni telkin ede ede basımı oksaya oksaya bu seruvene girdim..
ha bu arada hazırlıklı olmadıgın durumlarda her zaman sunu dusun preg..
her zaman senin gibi genc alımlı hanımlar da gelmiyor yani o doktorlara
kimi zaman teyzeler falan giyor ben gorunce icten ice guluyorum bir de ben utanıyorum diye :86::86:
fırsatım olmadı kuzum :)
malum ay sonu maaş zamanı
para & prim dağıtmakla meşgulüm :)
ayy bu tüylerle başım dertte ay başı yaptırdım gene çıkmış ağdalık değil ama mecbur beklicem deliriyorum böle azcık çıkıncaa..
ağda yaptırmanın bundan sonra bi sakıncası olmaz demii ???
doğurduktan sonra epilasyona gidicemm kökten çözücemm olayıı..
biraz geç oldu ama doğum günün kutlu mutlu olsun. ailenle nice mutlu d. günlerine erişirsin inş. amin...
ben malum bolgeyi goremiyorum bile iyice zorlanacagim temizlikte inan:18:
bahçeşehir kolejinde mat. öğretmeniyim , evimde beyaz zambakta,arkadaşların nerde oturuyo??
pembe mavi ye gittim demiştin ya, nerde o?
beni da arkadaşlar çarşıda dayday bebe diye biyere götürdüler 4 hamile ordan aldık bebek odasını çok ucuza geldi pazarlık yaptık:)) almayı düşünosan senide götürürüm
onun dışındada üç beş giysi aldım ama ne alıcamıda bilmediimden şimdilik ne beğenirsem alıyorum
ben de yaptıktan sonra aynayla bakıyorum kimi yerde duruyor falan çok komik :)
ayy bu tüylerle başım dertte ay başı yaptırdım gene çıkmış ağdalık değil ama mecbur beklicem deliriyorum böle azcık çıkıncaa..
ağda yaptırmanın bundan sonra bi sakıncası olmaz demii ???
doğurduktan sonra epilasyona gidicemm kökten çözücemm olayıı..
vayy demek öyleeee peki,aşkımız buraya kadar
Ağda yaptırmanın bundan sonra bi sakıncası olmaz demii ???
Doğurduktan sonra epilasyona gidicemm kökten çözücemm olayıı..
sağol canımm
kızlar şeker yüklemesi yapıldı pzrts günü bana 50gr lık 150 cıkmıs sonuç sizcee nasıl ben anlamadım doktora göstermemede daha var
Umarım bir sorun olmaz. Ağdadan başka bir çözüm gelmiyor aklıma. Doğumdan sonra ben de lazer epilasyonu düşünüyorum. Ama doğuma kadar mecburen ağdacıya gideceğim. Başka bir yol bulsam, hem temiz hem zahmetsiz hemen onu deneyeceğim ama yok.
Umarım bir sorun olmaz. Ağdadan başka bir çözüm gelmiyor aklıma. Doğumdan sonra ben de lazer epilasyonu düşünüyorum. Ama doğuma kadar mecburen ağdacıya gideceğim. Başka bir yol bulsam, hem temiz hem zahmetsiz hemen onu deneyeceğim ama yok.
ah canım ben seni yanlış anlamışım ben seni bahçeşehir konutlarında oturuorsun sandım :)) onlar orda oturuyorlar işte ...neyse ben beyaz zambak neresi bilmiyorum eşime sordum o da bilmiyormuş ben 500 evler tarafında oturuyorum. Bebek ihtiyaçlarına gelince ben bir liste yaptım ve pembe maviye gittim listede yazan ve tabi beğendiğimşeyleri aldım sen de öyle yap çok rahat oluyor. Pembe mavi kule siteye çok yakıın kulenin giriş kapısından karşıya geçiyorsun o yolu düz yürüyüp lokantaların olduğu ara sokağa giriyorsun biraz yürüyünce sağda bilmem anlatabildim mi bu arada day day bebe nerde ve ne kadara aldınız oda takımını?
severim seni muckkkk
ağda ok ama emla isimli krem ile
kendini kasmadan
bence yüksek 100 lük isteyebilir
tug dokucu kopukler zararlimidir kizlar ya orayada yapsak ondan,bebisimizi etkilermi acaba:26:yoksa ben bayagi zorlanacagim ay agdaciya felanda gidemem burada hayatimda gitmedim birde ingilterede asla gidemem
aynen cnmm başka çözüm yolu göremiyorum bende gidip yaptırıyorum zatenöncede kendim beceremezdim şimdide beceremiyorumm bu şekilde koca göbekle başka çarede yok ..ama çok acıyor yaa bide arada kasılınca zorlanıyorumm..
tug dokucu kopukler zararlimidir kizlar ya orayada yapsak ondan,bebisimizi etkilermi acaba:26:yoksa ben bayagi zorlanacagim ay agdaciya felanda gidemem burada hayatimda gitmedim birde ingilterede asla gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?