2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben Allah'tan bilerek gittim
öyle bi silinmişim öyle bi kasmışım kendimi ki
2. günde kesildi reglim :)
4. gün yine başladı :)

ben de biliyordum da bi sekilde ben olmam diyordum ikna ederim abdominale diyordum sanki benimkinin ne farkı varsa
aman neyse o gunler cok sukur uzakta kaldıııı Rabbimmmm e binlerce kez şükürler olsunnn

Son düzenleme:

bahçeşehir kolejinde mat. öğretmeniyim , evimde beyaz zambakta,arkadaşların nerde oturuyo??
pembe mavi ye gittim demiştin ya, nerde o?
beni da arkadaşlar çarşıda dayday bebe diye biyere götürdüler 4 hamile ordan aldık bebek odasını çok ucuza geldi pazarlık yaptık:)) almayı düşünosan senide götürürüm
onun dışındada üç beş giysi aldım ama ne alıcamıda bilmediimden şimdilik ne beğenirsem alıyorum

bu açıdan düşünmemiştim bir daha böyle düşüncem aklıma sen geleceksin:)

ayy bu tüylerle başım dertte ay başı yaptırdım gene çıkmış ağdalık değil ama mecbur beklicem deliriyorum böle azcık çıkıncaa..

ağda yaptırmanın bundan sonra bi sakıncası olmaz demii ???
doğurduktan sonra epilasyona gidicemm kökten çözücemm olayıı..

ben malum bolgeyi goremiyorum bile iyice zorlanacagim temizlikte inan:18:

biraz geç oldu ama doğum günün kutlu mutlu olsun. ailenle nice mutlu d. günlerine erişirsin inş. amin...

sağol canımm
kızlar şeker yüklemesi yapıldı pzrts günü bana 50gr lık 150 cıkmıs sonuç sizcee nasıl ben anlamadım doktora göstermemede daha var

Son düzenleme:

ah canım ben seni yanlış anlamışım ben seni bahçeşehir konutlarında oturuorsun sandım :)) onlar orda oturuyorlar işte ...neyse ben beyaz zambak neresi bilmiyorum eşime sordum o da bilmiyormuş ben 500 evler tarafında oturuyorum. Bebek ihtiyaçlarına gelince ben bir liste yaptım ve pembe maviye gittim listede yazan ve tabi beğendiğimşeyleri aldım sen de öyle yap çok rahat oluyor. Pembe mavi kule siteye çok yakıın kulenin giriş kapısından karşıya geçiyorsun o yolu düz yürüyüp lokantaların olduğu ara sokağa giriyorsun biraz yürüyünce sağda bilmem anlatabildim mi bu arada day day bebe nerde ve ne kadara aldınız oda takımını?

Umarım bir sorun olmaz. Ağdadan başka bir çözüm gelmiyor aklıma. Doğumdan sonra ben de lazer epilasyonu düşünüyorum. Ama doğuma kadar mecburen ağdacıya gideceğim. Başka bir yol bulsam, hem temiz hem zahmetsiz hemen onu deneyeceğim ama yok.

vayy demek öyleeee peki,aşkımız buraya kadar

severim seni muckkkk

ağda ok ama emla isimli krem ile
kendini kasmadan

sağol canımm
kızlar şeker yüklemesi yapıldı pzrts günü bana 50gr lık 150 cıkmıs sonuç sizcee nasıl ben anlamadım doktora göstermemede daha var

bence yüksek 100 lük isteyebilir

aynen cnmm başka çözüm yolu göremiyorum bende gidip yaptırıyorum zatenöncede kendim beceremezdim şimdide beceremiyorumm bu şekilde koca göbekle başka çarede yok ..ama çok acıyor yaa bide arada kasılınca zorlanıyorumm..

tug dokucu kopukler zararlimidir kizlar ya orayada yapsak ondan,bebisimizi etkilermi acaba:26:yoksa ben bayagi zorlanacagim ay agdaciya felanda gidemem burada hayatimda gitmedim birde ingilterede asla gidemem

bedesten diyolar oraya,zafere yakın sayılır, beyaz büyüyen beşik+yatak+şifonyer+2 kapılı gardrop+uyku seti 1000 liraya geldi taksitte yaptı bi haftaya kadar kurmaya gelcekler bakalım
sen nerde öğretmensn?
medaşın arkasındayız biz, real tarafımı oluyo 500 evler?

arkadaşlar ben dogurcam nerdeyse ama hala detaylı ultrosona girmedimdaha dogrusu giremedim gittigim hastanenin azizligine ugradım ultroson 3 haftadır hala bozuk bende ege üni. sıra aldım 1 agustosa yani pazartesiye egeye gidip ultrosona giren varmı arkadaşlar çok iyi dedikleri için oraya gidecegim çünkü

merhabalar hanimlar

ezkencim oncelikle sana gecmis olsun canim butun arkadaslar guzel dileklerinde bulunmus burdan bende tekrar soyleyeyim canim kendini uzme bol bol dinlen ve canin ne kadar sikilirsa sikilsin is guc yapma. umarim kuzumuz annesini uzmeden yerinde zmanini bekleyecek.

elixircim dogum gunun kutllu olsun nice yaslara insallah esinle bebisinle.

prensescim sizinde evliklik yildonumunuz kutlu olsun canim. seneye insallah kizinizla cikarsiniz disarilarilara.canim birde gaz sorunundan bahsetmissin. bende cok nadirde olsa hamile olmadigim zamnlarda bile olurdu. ozellikle ayaklarini havaya dikip spor yapardim kendimce ayaklarimi inidriken olurdu sasardim bu ne diye. sevdeninde dedigi gibi normal dogumdan sonra bu gaz olayini yasayan cok kisiyi bende duydum kk danda okumustum. sakincali oldugunu sanmiyorum.

okdadr cok sayfa okudumki gecmisten umarim unutmadim yazmam gereken yorumlari.

tug dokucu kopukler zararlimidir kizlar ya orayada yapsak ondan,bebisimizi etkilermi acaba:26:yoksa ben bayagi zorlanacagim ay agdaciya felanda gidemem burada hayatimda gitmedim birde ingilterede asla gidemem

valla kızlar ben de aynı dertten muzdaribim çok zor oluyor ağda ben kendim de ağda yapıordum daha önce ama başka birine aldırmak çok zor oluyor resmen ayaklarım geri geri gidiyor ağdacıya giderken şu an yeni yaptırdım rahatm ama 15 gün sonra yine başlıyacak aynı endişe bir de aylar ilerledikçe daha çok acıyooo yaaa

Aynen zaten beceremezdim ben de şimdi hiç göremiyorum bile, kendii kendime yapabileceğim iş değil.

Benim de aklıma geldi ama dediğim gibi ben yapamıyorum. Aynayla filan olur mu bilemem, denemek lazım ama krem zararlı olabilir gibime geliyor. Doktora sormak lazım. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…