2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım benim çok çok geçmiş olsun dualrımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah, malesef bende düşük şekerden uzun yıllar tedavi gördüm sürekli doktor tshlarımı toridlerimi bakıyor, bunlar kardeş rahatszılık şekerin yanında trodide çıkıyor üzme tatlı canını annesi, güzel bebeğinede yansımasın, imtihan dünyası Rabbim Kerim, Allah a sıgınalım elbet bir kolaylık görünmezinden bir şifa vericektir.

Herkese günaydın kızlar :)))
2 gündür kabız durumdayım tam 2 gündür de wc ye çıkamıyorum karnım çok şişti ve gecede çok rahatsız etti
sade soda kuru kayısı denedim sabahta kuru kayısı yedim bakalım umutluyum bugün
kızımla hepinizi koocaaman öptük

ay benim bebişim çok az hareket ediyo ya,sıcaktanmı acaba?kalbinide dinledim çok şükür...ama hareketsiz olması tedirgin ediyo beni

ay benim bebişim çok az hareket ediyo ya,sıcaktanmı acaba?kalbinide dinledim çok şükür...ama hareketsiz olması tedirgin ediyo beni

Canım doktorum bu haftalarda bebeğin hareketlerinin tutarsız olduğunu ve bir çok hareketinin de anne tarafından hissedilemediğini söylemişti ;lütfen tedirgin olma rahat ol ki kuzucuğun da rahatlasın...ÖPTÜM İKİNİZİ DE

ayy burcum burcum çok saolll,inşallah öyledir teyzesi bi doğsun vurcam poposuna anneyi korkuttun diye...bizde sizi çok öptük

günaydın hanımlarr..
ben bu gece aşağı yukaru 3 gibi uyudum ve 3 te hala uyanıktı oğlum şimdide kımıldamıyo ben çözdüm köfteyi bu geceyi gündüz gündüzü gece sanıyoo

günaydın hanımlarr..
ben bu gece aşağı yukaru 3 gibi uyudum ve 3 te hala uyanıktı oğlum şimdide kımıldamıyo ben çözdüm köfteyi bu geceyi gündüz gündüzü gece sanıyoo

ay aynen benimkide öle gece saat 12 de başlıyo tepiklemeye::) oğlum saçmaalama uyucam ben sen de uyucan tabiki böle olmaz diyorum

Günaydınlar,,

Dün kızım çok fazla kıpırdamadı gece de saat 4 te şiddetli bir adet sancısı ile uyandım..Dön dön uyuyamadım hem korkumdan hemde sancıdan sonra wcye gittim heralde sıkıştığım için olmuş sonrasında geçince rahatladım devam etseydi hastaneye koşacaktım..Çok korktum yaaa...Şimdi Allaha şükür iyiyim...İnşallah bişey olmamıştır cumartesi kontrolüm var bakalım.....

canım banada oluyo sıkışınca korkma yavrular allaha emanet

ayy ne olacak bizim bu halimiz yaa,allah yardımcımız olsun

günaydınnn tatlı hamişler

ya ben geceleri uyuyamıyorum nerdeyse iki hafta oldu uyku yok uyumak istiyorum varmı bi çaresi :85:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…