- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.601
canım güle güle kullan inşallah:)))hemen uyur doruk bey bunu duyar duymaz inşallahhhh
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun inşallah..
günaydın arkadaşlar cnm çok sıkık.geçen hafta sağ kasık ağrım olmştu geçmek bilmedi 2 gün bekledim geçer die geçmedi.hastaneye acil e gittim.maalesef sağda apandistimin üstünde 6 cm büyüklüğünde miyom apandistmi miyom mu ağrı sebebi çözülemedi 5 gn kadar hastanede gözetimde tutuldm.pazartesi kontrolüm vardı şeker yüklemesi de yaptılar dün sonucumu aldım şekerim olduğunu hç bilmiydm şimdiye kadar.183 çıktı.endokrine sevkettiler.zaten troit hastasıydım.toid ameliyatı olmştum ve troitlerim alındı atom tedavisi gördm.6 ay sonrasında gebe kalmştm.şeker ve miyom da eklendi.benim için dua edin lütfen.oğlum içinde.isyan etmiyrm bu da imtihan allaha sığınıyrm
ya ne gerizekalıbir hamileym ya jiletl her tarafımı kestm sonra çamaşırıma kan bulaştı üç buçuk attım
ay benim bebişim çok az hareket ediyo ya,sıcaktanmı acaba?kalbinide dinledim çok şükür...ama hareketsiz olması tedirgin ediyo beni
Canım doktorum bu haftalarda bebeğin hareketlerinin tutarsız olduğunu ve bir çok hareketinin de anne tarafından hissedilemediğini söylemişti ;lütfen tedirgin olma rahat ol ki kuzucuğun da rahatlasın...ÖPTÜM İKİNİZİ DE
günaydın hanımlarr..
ben bu gece aşağı yukaru 3 gibi uyudum ve 3 te hala uyanıktı oğlum şimdide kımıldamıyo ben çözdüm köfteyi bu geceyi gündüz gündüzü gece sanıyoo
ay aynen benimkide öle gece saat 12 de başlıyo tepiklemeye::) oğlum saçmaalama uyucam ben sen de uyucan tabiki böle olmaz diyorum
Günaydınlar,,
Dün kızım çok fazla kıpırdamadı gece de saat 4 te şiddetli bir adet sancısı ile uyandım..Dön dön uyuyamadım hem korkumdan hemde sancıdan sonra wcye gittim heralde sıkıştığım için olmuş sonrasında geçince rahatladım devam etseydi hastaneye koşacaktım..Çok korktum yaaa...Şimdi Allaha şükür iyiyim...İnşallah bişey olmamıştır cumartesi kontrolüm var bakalım.....
Günaydınlar,,
Dün kızım çok fazla kıpırdamadı gece de saat 4 te şiddetli bir adet sancısı ile uyandım..Dön dön uyuyamadım hem korkumdan hemde sancıdan sonra wcye gittim heralde sıkıştığım için olmuş sonrasında geçince rahatladım devam etseydi hastaneye koşacaktım..Çok korktum yaaa...Şimdi Allaha şükür iyiyim...İnşallah bişey olmamıştır cumartesi kontrolüm var bakalım.....
preg ve çaykaşığı birtek biz kalmışız forumda yaw laflayalım azcık canım sıkılıyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?