2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çokk sabırsızlanıyorum iki gün var daha nasıl geçecek .. inşallahh ksımet olur bizede kalp atışlarını duyabilmek Allahımm ..

Aynen bende çok sabırsızlanıyorum yarın öğleden sonra randevum var bakalım duyabilcekmiyim miniğin kalbini..

hepimizn aynı şeyi bekliyoruz desenize bende inşallah cmtsi duyacam
kizlar insallah hepiniz hayirlisiyla duyarsiniz pit pitlari.Helencim yanlis hatirlamiyorsam senin kanamam yada lekelenmen vardi sanirim drun ne dedi neler yapiyorsun bu durumda .ayni problem bende var iki gundur hicbirsey yoktu dun gece yine basladi kahverengiler progesteron fitil kullaniyorum ve dinleniyorum 1 nisanda gidicez kontrole
Lımburg ben şuan 5 haftalığım sadece keseyi gördük haftaya kalp atışını duyucaz inşallah benim ikinci hamileliğim bide kızım var onda da 6 haftalıkken duymuştuk

ALLAH bagislasin yavrularini insallah haftaya duyarsiniz ben sizi duydu zannettim o yuzden sordum kac haftaliksin diye.benimde bu 5.hamileligim ilk 3U dusuk oldu 4.u erken dogumda kaybettim oglumu bunu kucaklamak nasip olur insallah

Son düzenleme:
Hoşgeldin cnmm Allah kavuştursun hepimizi sağlıkla inşallahh.. sen tecrübelisin burda biçoğumuzun ilk gebeliklerii.. heyecanlıyız ..

sağol canım benim amin işn.
evt 4yaşında kızım var darısı isteyen herkezin başına böyle güzel bi duygu

2. bebeği olan var mı? Benim 2. bebeğim . Oğlum var 18 aylık . Kısmet olursa aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Duyan akrabalarım üzüldüler. Daha çok küçüktü diye. Hatta kayınvalidem tüh diyor üzüldüler kıyamadılar oğluma. Sizin ailenizde tepkiler nasıl oldu?

canım benimde kızım var ama kızım 4yaşında raları bayağı olacak benim istediğimi herkez biliyodu zaten tedaviyle oldu bebeğim daha kimseye sölemedik sadece eşimle annem biliyo

Kazayla mı oldu diye soruyorlar. Biz kendimiz istedik.Yaşları yakın olsun da arkadaş olsunlar diye. Biraz zor olacak ama sonra arkadaş olacakalr.

canım benim uzun bi bekleyişten sonra geldi bebişim 5,5 yıllık evliyiz aileler çok mutlular..
senin için belki çok zor olacak ama ikisi arkadaş olacak birlikte büyüyecekler çok gzl artılarıda var yanii Allah bağışlasın..

benim ikinci çocuğum ama küçük değil o da 8 yaşında
boşver takma kimsenin dediğini banada çok geç kaldınız bu zamana kadar olsaydı şimdi rahat ederdin diyorlar

merhaba bayanlar 7 haftalık hamileyim bende kısmetse 11 kasım doğum tarihim bulantı için doktorum zofer4 mg verdi siz ne kullanıyorsunuz

emedur diye bir hap verdi doktorum. ama kullanamıyorum pek. bugün aldım bir tane sabahtan beri 3 kere çıkarınca mecbur kaldım. Felaket bir durumdayım ben altı haftalık hamileyim doğum 14 kasım inşallah :111:

Mrb kızlar bende hamileyim inş adete 4 gün varken bhcg 13.55 çıktı dr la görüşemedim daha ama sat 25 şubat dt 2 aralık ama oğluşumdada 10 gün önce doğum yapmıştım

hem yaşadığım ilde 1 tane kadın doğumcu var o da 2 saat uzaklıkta ve en fazla 5 dk görebilion oğlumda hep özeline gittim muhtemelen bu da aynı olacak ama sizlerden bişeyler öğrenip gitmek istiyorum yoksa herşey normal deyip postalıyo

Gfr benimde 2. Bebişim 2008 aralık doğumlu bi oğlum var abi olcak inş

beni de ekler misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

25 Ocak SAT
Muhtemel Doğum Tarihi 01.11.2011
İstanbul
Kalbi görüldüü/ duyuldu elhamdurillah
kızzz hoşgeldin aramıza muhabbetinizi özlemiştim bende :))

canım ben keseyi 5+1 de gördüm. hatta benimle olan arkadaşımız hem keseyi hem içinde bebeği gördü. dr uğraşmak istememiş gibi. bi daha gitme ona. hcg düzeyin kaçlardaydı?

gözünaydın canım.darısı kalp atışlarına insaallah
güncellemeni düzelttim
tşkler canımcımm, eline sağlık.

cnm ben 5 haftalıktı kesemizi gördük minicikti ama bebek için de 2 hafta sonra çağırdı dr
dün bende gördüm çok şükür, 10 gün sonra çağırdı tekrar.

Merhaba kızlar,
Hepinizi kutluyorum Rabbim meleklerinizi korusun
Burada geçmiş aylarda güzel zaman geçirdiğim arkadaşlarım var
hepsini kocaman öpüyorum

bizde seni kocaman öpüyoruz. beraber eylül annesi olacaktık ama nasip böyleymiş. hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.

Bence yaş farkının çok olmaması gerekio arkadaş gibi büyürler

kızlar 2. Bebişim ama o kadar acemi hissediyorum ki anlatamam sizce ilk dr kontrolüne nezaman gideyim

pazar günü 4+2 de gidebilirim ama erken mi olur

ay kızlar bugün o kadar mutluyum ki.....
çok iyi bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
bi çok ortak yönümüz vardı kpss, atamalar vs derken şimdide onunla kasım annesi olmayı bekleyeceğiz.
hayat ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…