- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.661
çokk sabırsızlanıyorum iki gün var daha nasıl geçecek .. inşallahh ksımet olur bizede kalp atışlarını duyabilmek Allahımm ..
Aynen bende çok sabırsızlanıyorum yarın öğleden sonra randevum var bakalım duyabilcekmiyim miniğin kalbini..
kizlar insallah hepiniz hayirlisiyla duyarsiniz pit pitlari.Helencim yanlis hatirlamiyorsam senin kanamam yada lekelenmen vardi sanirim drun ne dedi neler yapiyorsun bu durumda .ayni problem bende var iki gundur hicbirsey yoktu dun gece yine basladi kahverengiler progesteron fitil kullaniyorum ve dinleniyorum 1 nisanda gidicez kontrolehepimizn aynı şeyi bekliyoruz desenize bende inşallah cmtsi duyacam
Lımburg ben şuan 5 haftalığım sadece keseyi gördük haftaya kalp atışını duyucaz inşallah benim ikinci hamileliğim bide kızım var onda da 6 haftalıkken duymuştuk
kizlar insallah hepiniz hayirlisiyla duyarsiniz pit pitlari.Helencim yanlis hatirlamiyorsam senin kanamam yada lekelenmen vardi sanirim drun ne dedi neler yapiyorsun bu durumda .ayni problem bende var iki gundur hicbirsey yoktu dun gece yine basladi kahverengiler progesteron fitil kullaniyorum ve dinleniyorum 1 nisanda gidicez kontrole
canım benim kanamam hiç olmadı çok şükür benim doktorum kasık ağrılarım var diye bide zor hamile kaldığım için genede progestan vermişti günde 3 defa kullanıyorum 1'er tane , sen endişelenme canım hiç bir şey yapma evdemisin çalışıyormusun bilmiyorum ama ben çalışıyorum akşam ve hafta sonları hep dinleniyorum sende tatil ilan et kendine .. minnoşlar sağlıkla gelsin inşallah...(bu arada progestan kullanırkenmi kanaman oldu yoksa kanamadan sonramı kullanmaya başladın ilişkiye ara verdin demi)
Hoşgeldin cnmm Allah kavuştursun hepimizi sağlıkla inşallahh.. sen tecrübelisin burda biçoğumuzun ilk gebeliklerii.. heyecanlıyız ..
Günaydın herkese. Benim de 2 hafta var kalbini dinlemeye gitmeye.
günaydın kızlar nasılsınız,
çok şükür dün ilacı içtiğimden beri iyyim ben hiç bulantım olmadı nazar değmesin yine öle çok bişe yiyemiyorum ama enazından bulantım yok 1 hap mucize gibi geldi bana.
düzgün beye gidecektin demi zuzu İnş duyarsın cnm ilk defamı gidiyorsun senin sat kaçtı
hangi hapı kullanıyorsun canım
2. bebeği olan var mı? Benim 2. bebeğim . Oğlum var 18 aylık . Kısmet olursa aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Duyan akrabalarım üzüldüler. Daha çok küçüktü diye. Hatta kayınvalidem tüh diyor üzüldüler kıyamadılar oğluma. Sizin ailenizde tepkiler nasıl oldu?
2. bebeği olan var mı? Benim 2. bebeğim . Oğlum var 18 aylık . Kısmet olursa aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Duyan akrabalarım üzüldüler. Daha çok küçüktü diye. Hatta kayınvalidem tüh diyor üzüldüler kıyamadılar oğluma. Sizin ailenizde tepkiler nasıl oldu?
merhaba bayanlar 7 haftalık hamileyim bende kısmetse 11 kasım doğum tarihim bulantı için doktorum zofer4 mg verdi siz ne kullanıyorsunuz
kızzz hoşgeldin aramıza muhabbetinizi özlemiştim bende :))beni de ekler misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
25 Ocak SAT
Muhtemel Doğum Tarihi 01.11.2011
İstanbul
Kalbi görüldüü/ duyuldu elhamdurillah
kızlar ya ben bugün doktora gittim ama hiç bakmadı ultrasonla falan erken daha deyip gönderdi çok üzüldüm 5+2 benim görünmezmiydi kese acaba on onbeş gün sonra gel dedi.sizler ne zaman gördünüz keseyi cevaplarsanız sevinirim
tşkler canımcımm, eline sağlık.gözünaydın canım.darısı kalp atışlarına insaallah
güncellemeni düzelttim
dün bende gördüm çok şükür, 10 gün sonra çağırdı tekrar.cnm ben 5 haftalıktı kesemizi gördük minicikti ama bebek için de 2 hafta sonra çağırdı dr
Merhaba kızlar,
Hepinizi kutluyorum Rabbim meleklerinizi korusun
Burada geçmiş aylarda güzel zaman geçirdiğim arkadaşlarım var
hepsini kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?