- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.621
günaydınnn tatlı hamişler
ya ben geceleri uyuyamıyorum nerdeyse iki hafta oldu uyku yok uyumak istiyorum varmı bi çaresi :85:
benım 159 çıktı. doktorum tekrar istedi bu sefer 100 lük içtim. onda da yuksek cıktı dıyetısyene yönlendirdi.oda degerlerın sınırın bıraz ustunde bu normal seker hastalığı değil hamılelıkten sonra buuyuk ihtimalle gecer dedi. pazartesı tekrar gidip hem aç hem tok karnına kan vercem sonucları tekrar degerlendırecek. tatlı,kola,cips,kuruyemiş,kızartma,hamur işi yasak.1 saat yuruyus yap dedi. ben yasak olanları zaten yemıyordum anlamadım nıye yuksek cıktıgını sekerlı seylerle hıc aram yok.stres yapma yapınca daha da artıyormuş.
gece kalkıyorum pehlivan gibi orama burama su çarpıyorum ama yine elde var sıfır
günaydın hanımlarr ve güzel bebişleri
prensesim bir ömür boyu kısçen ve eşinle mutluluklar dilerim bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyor 5. yılımızda inş kızımızla beraber kutlıcazbu arada bizim yasak kalktıı
günaydınnn tatlı hamişler
ya ben geceleri uyuyamıyorum nerdeyse iki hafta oldu uyku yok uyumak istiyorum varmı bi çaresi :85:
kızlar bır bıberon vardı. anne mememsıne benziyormuş başlıgı falan hava olmuyormuş neydı onun markası burda bı yerde okumustum ama not almamısım unuttum şimdi. sizin aldıgınız yada baskalarının memnun kaldıgı markalar neler? dün şampuanını ve pişik önleyici kremını sebamed aldım.bizim kıyafet dısında herseyımız eksık. agustosun sonunda bakcaz onlara.
prensesim bir ömür boyu kısçen ve eşinle mutluluklar dilerim bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyor 5. yılımızda inş kızımızla beraber kutlıcazbu arada bizim yasak kalktıı
kızlar bır bıberon vardı. anne mememsıne benziyormuş başlıgı falan hava olmuyormuş neydı onun markası burda bı yerde okumustum ama not almamısım unuttum şimdi. sizin aldıgınız yada baskalarının memnun kaldıgı markalar neler? dün şampuanını ve pişik önleyici kremını sebamed aldım.bizim kıyafet dısında herseyımız eksık. agustosun sonunda bakcaz onlara.
mutlu ve güzel yıllar yavrunuzla...yasak istediği kadar kalksın biz böyle tedirgin olduğumuz için eskisi gibi olmuyo hiçbişeyy bende kalktığına sevinmiştim umduğumu bulamadım
ya evt ya ben biraz özel olacak ama kızlar bende bişe anlamıyorum acaba bendemi problem var diyorum sizdede öylemi?
Kızlar kaburga ağrısı çeken varmı ...
Benim dün gece sağ kaburgamın alt kemikleri sanki çürümüş gibi hep sızladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?