2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bana 100 lük yapılmadı sadece dikkat et dedi sonuç 161 di elimden geleni yapıyorum gün aşırı ölçüyorum geçen gene 150 ye çıktı sonra 118 oldu dünde 126 dı 140 altında sorun yok demekmiş..

gece kalkıyorum pehlivan gibi orama burama su çarpıyorum ama yine elde var sıfır

bende su çarpıyorum su içiyorum süt ılıtıyorum gece yatmadam ve yemeklerde yoğurt yiyip ayran içiyorum uyumak için sadece ama yok 3e kadar yarım yamalak uyku 3ten 6ya kadar hiç uyumuyorum 6da uyuyorum şükür ama 6:50 alarma çalıyor o yataktan nasıl kalkıyorum kendime şaşıyorum

Bende gece 3 tü saçımı tepeye toplayıp attım kendimi soğuk duşa anca 4ten sonra uyumuşum Allahtan son 2 ayımızda havalar serinlicek inşaallah ...
şu aylarca sıcakta 8. 9. ay hamileliği gerçekten zordur
Rabbime şükür gene iyi zamanlar bizim kızlar

günaydın hanımlarr ve güzel bebişleri

prensesim bir ömür boyu kısçen ve eşinle mutluluklar dilerim bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyor 5. yılımızda inş kızımızla beraber kutlıcaz bu arada bizim yasak kalktıı

kızlar bır bıberon vardı. anne mememsıne benziyormuş başlıgı falan hava olmuyormuş neydı onun markası burda bı yerde okumustum ama not almamısım unuttum şimdi. sizin aldıgınız yada baskalarının memnun kaldıgı markalar neler? dün şampuanını ve pişik önleyici kremını sebamed aldım.bizim kıyafet dısında herseyımız eksık. agustosun sonunda bakcaz onlara.

mutlu seneler daha uzun sene mutlu bir birliktelik dileğiyle

günaydınnn tatlı hamişler

ya ben geceleri uyuyamıyorum nerdeyse iki hafta oldu uyku yok uyumak istiyorum varmı bi çaresi :85:

günaydın kızlar,
ayy yatamadım hiç dün aşı olmuştum ya kolum çok ağrıdı sola dönemedim bile dün hep sağda yatıncada uyuştu kolum kötü bi geceydi yani hala ağrıyo kolum uyku olayına gelince bendede doğru dürüst uyku yok yarım yamalak zaten yarım saatte bir yön değiştiriyorum genelde kollarımda uyuşma oluyo çünkü bakalım yine bunada şükür diyelim son aylar hiç yatamıcaz heralde..

nuby...mothercare mağazalarında,jokerde falan var onu diyosun sanırım...ben chicco aldım bpa sız olandan,aslında en iyisi camda:26:

mutlu ve güzel yıllar yavrunuzla...yasak istediği kadar kalksın biz böyle tedirgin olduğumuz için eskisi gibi olmuyo hiçbişeyy bende kalktığına sevinmiştim umduğumu bulamadım

Günaydınlar güzel anneler ve bebişleri...

canım nice seneler geçirmeniz dileği ile.

canım benim bildiğim avent bu özellikleri taşıyor. bende ondan aldım. hem gazı önlüyor hemde anne memesi gibi

mutlu ve güzel yıllar yavrunuzla...yasak istediği kadar kalksın biz böyle tedirgin olduğumuz için eskisi gibi olmuyo hiçbişeyy bende kalktığına sevinmiştim umduğumu bulamadım

ya evt ya ben biraz özel olacak ama kızlar bende bişe anlamıyorum acaba bendemi problem var diyorum sizdede öylemi?

ben sola dönüyorum karnımın sol üst köşesi ağrıyor sağa dönüyorum sağ üst köşe sırt üstü yatayım dedim belim ağrıdı kalktım yumuşak yastık aldım onu koymaya çalıştım bi orama bi burama cebelleşip durdum sabaha kadar en iyisi ayakta uyumak

Son düzenleme:
oy oy oy...

kac sayfa okudum bilmiyorum hızlı hızlı...

dün yoktum sabah 10 da bi toplantıya girdim aksam 5 bucukta cıktım.. tercümanlık yaptırdılar bide bana emrivaki ... sinir yaptım ... ayakta durmaktan şişti herbiryerim.. bide o kadar ecnebinin karsısına kocaman karnımla cıktım .. ona da deli oldum.. oturur yerimden kalkmam diyodum masanın altında görünmem.. bide dedim beni kaldırmayın görsel olarak uygun değilim diye.. neyseki atlattık..

dogum günleri evlilik yıldönümleri .. hepinizi kutlarım.. daha uzun yıllar kutlarız bugünleri inşallah maailece...

Günaydın güzel annelerrr
bu uyku hepimizin başına bela galiba bebek için aılştırma oluyordur diyo annem uykusuz gecelere alış diyo bizde zorluk çekmeyiz değil mi?????
yarın kontrolum var yüksek ihtimalle seker yüklemeside yapar biz ne yapacagız bakalım:))))

Kızlar kaburga ağrısı çeken varmı ...
Benim dün gece sağ kaburgamın alt kemikleri sanki çürümüş gibi hep sızladı

nice mutlu seneleri kutlamanız dilğiyle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

nice mutlu seneleri kutlamanız dilğiyle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…