- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.641
ayy ben midesizim yaaa sosisli söyledim iyimi yuh diyorum kendime:)
Bebeğinizin isimine özel ninni dinlemek ister misiniz? - Meyra - MeyraFanClub
kızlar bu sayfaya üye oluyosunuz, isme göre ninni diye bi bölüm wr,
bebeğinizin ismini yazıyosunuz, hazır ninni söylüyo meyra çok güzel ,indirebiliyosunuzda
ben geçen sene görüp zeynep diye indirmiştim ama zeynep gelmedi oğlan geldi,onunda henüz ismi yok((((
senmi benmi sabah sabah tatlıcının önünden geçerken canım çekti açık olsa dayanamaz yerdim heralde ac karnına :)) geldim çekmecedeki aburcuburlara saldırdım kandırıyorum şuan çocuğumu :))
bu arada afiyet olsun
GÜNAYDIN ANNELER VE SEVGİLİ BEBİŞLERİ.....ben sola dönüyorum karnımın sol üst köşesi ağrıyor sağa dönüyorum sağ üst köşe sırt üstü yatayım dedim belim ağrıdı kalktım yumuşak yastık aldım onu koymaya çalıştım bi orama bi burama cebelleşip durdum sabaha kadar en iyisi ayakta uyumak
akşamdan sonra geçen sayfaları okudum bir bir yıldönümü olan arkadaş mutlu senelere canım ...
kızlar birbirimizi anlayaildiğimiz için çok mutlu oluyorum buraya girince cinsel hayat sıfır, uyku yok, kilolar cabası, akşama kadar şişen ayaklar vs valla bebişler ve siz de olmasanız bu hayat çok daha zor olacaktı :))
GÜNAYDIN ANNELER VE SEVGİLİ BEBİŞLERİ.....
işte bu forumu bu yüzden seviyorum benim durumun tıpkısı jineps valla ben de anormallik var sanıyordum bir de benimki yattığım tarafa toplanıp karnımı semsert yapıyor gel de dönme bakalım sırt üstü yata yata belim ağrıdı sabaha kadar oy oy üz üstü yatmayı o kadar özledim ki
arkadaşlar ben sizlere bişey sormak istiyorum...benim ailem fethiyede ve doktor otobüs olmaz dedi.uçakla gideblirsin dedi.bende uçaktan çok korkuyorum.erkek kardeşim ben gelirim seni alırım birlikte uçakla geliriz diyo...acaba bu korkumun bi zararı olur mu binsem bebeğime??
arkadaşlar ben sizlere bişey sormak istiyorum...benim ailem fethiyede ve doktor otobüs olmaz dedi.uçakla gideblirsin dedi.bende uçaktan çok korkuyorum.erkek kardeşim ben gelirim seni alırım birlikte uçakla geliriz diyo...acaba bu korkumun bi zararı olur mu binsem bebeğime??
ya kızlar dünden beri hafif kasıklarımda ve karnımda böle acıma gibi bir ağrı var belimde ve ayağımdada var böle olanlar varmı:26:
bende çok kokarım uçaktan ama bindiğimde arkamda 3 yaşlarında bi çocuk oturuyordu dedim kendi kendime utan kendinden el kadar bebeler korkmuyo diye verdim gazı :)) cam kenarında oturma ve ilgilenecek birşeyler bu dergi falan gibi ben ilgii başka yönlere çekerek atlatmıştım
ya kızlar dünden beri hafif kasıklarımda ve karnımda böle acıma gibi bir ağrı var belimde ve ayağımdada var böle olanlar varmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?