2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar evet yasak kalktı ama benimde bu göbekle çok bi beklentim yok zor yatıorum zati birde akrobatik hareketler hiç yapamıcam

bayıldım ben buna süper yaa indirdim dinliorum şimdii kızımın isminide söylüyortşkler canım

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ANNELER VE SEVGİLİ BEBİŞLERİ.....
işte bu forumu bu yüzden seviyorum benim durumun tıpkısı jineps valla ben de anormallik var sanıyordum bir de benimki yattığım tarafa toplanıp karnımı semsert yapıyor gel de dönme bakalım sırt üstü yata yata belim ağrıdı sabaha kadar oy oy üz üstü yatmayı o kadar özledim ki

akşamdan sonra geçen sayfaları okudum bir bir yıldönümü olan arkadaş mutlu senelere canım ...
kızlar birbirimizi anlayaildiğimiz için çok mutlu oluyorum buraya girince cinsel hayat sıfır, uyku yok, kilolar cabası, akşama kadar şişen ayaklar vs valla bebişler ve siz de olmasanız bu hayat çok daha zor olacaktı :))

kesinlikle izmirli,başkalarıyla aynı şeyleri yaşadığını bilmek insanı çok rahatlatıyo

ben bebeğin hareketleriyle uyanmıyorum nasıl uyuyosam artık :)) beni uykusuz bırakan ağrı

arkadaşlar ben sizlere bişey sormak istiyorum...benim ailem fethiyede ve doktor otobüs olmaz dedi.uçakla gideblirsin dedi.bende uçaktan çok korkuyorum.erkek kardeşim ben gelirim seni alırım birlikte uçakla geliriz diyo...acaba bu korkumun bi zararı olur mu binsem bebeğime??

CANIM HİÇ BİNMEDİYSEN korkarsın ama ALLAH korur besmeleyle bin birşeycik olmaz
herkeze günaydın hayırlı bir gün diliyorum ve bebişlerinizi öpüyorum

ya kızlar dünden beri hafif kasıklarımda ve karnımda böle acıma gibi bir ağrı var belimde ve ayağımdada var böle olanlar varmı:26:

bende çok kokarım uçaktan ama bindiğimde arkamda 3 yaşlarında bi çocuk oturuyordu dedim kendi kendime utan kendinden el kadar bebeler korkmuyo diye verdim gazı :)) cam kenarında oturma ve ilgilenecek birşeyler bu dergi falan gibi ben ilgii başka yönlere çekerek atlatmıştım

ya kızlar dünden beri hafif kasıklarımda ve karnımda böle acıma gibi bir ağrı var belimde ve ayağımdada var böle olanlar varmı:26:

cnm hergün yeni bir şeyle uyanıyoruz ya hergün yenibir ağrı

ya korkmayın bence okadar yolu otobüsle mümkün değil çekmek çünkü stres yapmayın ve rahat bırakın kendinizi.

bu arada fatmacım annenin aldıkları çok hoş nerden almış bi sorarmısın?

ağrılardan kaygılanmayın bence ağrı olucak tabikide hem derimiz esniyor bebeğimiz büyüyor artık hemde içerde bütün organlar yer değiştiriyor sıkışıyor doğumdan sonrada benzer ağrılar olucağını tahmin ediyoyum ben şiddetli sancı dışındaki ağrılardan endişelenme demişti benim doktorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…