- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.661
bayıldım ben buna süper yaa indirdim dinliorum şimdii kızımın isminide söylüyor tşkler canım
GÜNAYDIN ANNELER VE SEVGİLİ BEBİŞLERİ.....
işte bu forumu bu yüzden seviyorum benim durumun tıpkısı jineps valla ben de anormallik var sanıyordum bir de benimki yattığım tarafa toplanıp karnımı semsert yapıyor gel de dönme bakalım sırt üstü yata yata belim ağrıdı sabaha kadar oy oy üz üstü yatmayı o kadar özledim ki
cnm hergün yeni bir şeyle uyanıyoruz ya hergün yenibir ağrı
ya korkmayın bence okadar yolu otobüsle mümkün değil çekmek çünkü stres yapmayın ve rahat bırakın kendinizi.
bu arada fatmacım annenin aldıkları çok hoş nerden almış bi sorarmısın?
kızlar ya akıntınız ne durumda benim ki çoğaldı bu ay
kızlar ya akıntınız ne durumda benim ki çoğaldı bu ay
ahanda bu senin dediğin de benimkinin aynısı:))))))))) yüzüstü yetmeyı deniyim diyorum yok oda olmuyo çok özledim( her gece bi tarafım sem sert kafasını oraya dayıyo, beyefendinin isteği yönünde yatıyorum mecburen daha şimdiden:44:
hihihihihihben diyorum işte bu bebeler şimdiden maymun etti bizi istedikleri gibi kullanıyolar
iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar evet yasak kalktı ama benimde bu göbekle çok bi beklentim yok zor yatıorum zatibirde akrobatik hareketler hiç yapamıcam
Allah ömür boyu beraber mutlu sağlıklı bebişlerinizle nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin. amin.
benimde arttı.. bide koyu beyaz.. enfeksiyon mu diye cok korkuyorum.. tahlil yaptırcam..
merhaba kızlar..25+1 hamileyim bu pazartesi denize gitcem bi sakıncası olur mu?sürekli mayo değişmek zorundamıyım..bilgi verirseniz cok sevinirim..
Günaydınlar. Öğlen oldu gerçi.Maşallah erkenci herkes.
deryacım mutluluğunuz daim olsun. Nice mutlu yıllar diliyorum eşinle, yavrucuğunla ve sevdiklerinle.
Akıntı normal bence, yani herkeste var demek ki, rengi ve kokusu anormal olmadığı sürece sorun yoktur inşallah.
Ben göbeğimde çatlak oluştuğunu daha önce yazmıştım. Göbek deliğimin sağ tarafında, az aşağısında, kedi tırmalaması gibi bir şey. 2-3 tane kırmızımsı çizik gibi bir şey var. Kakao yağı aldım dün. Sıvı olur zannediyordum. Kalıp sabun gibi bir şey verdiler. Katı yani. Onu göbeğime sürüyorum, yağlanıyor hemen. Sıvıdan daha mı iyidir sizce? Yoksa gidip sıvısını mı bulayım? Bebe yağı da kullanıyorum. İnşallah daha fazla çatlamam.
Günaydınlar. Öğlen oldu gerçi.Maşallah erkenci herkes.
deryacım mutluluğunuz daim olsun. Nice mutlu yıllar diliyorum eşinle, yavrucuğunla ve sevdiklerinle.
Akıntı normal bence, yani herkeste var demek ki, rengi ve kokusu anormal olmadığı sürece sorun yoktur inşallah.
Ben göbeğimde çatlak oluştuğunu daha önce yazmıştım. Göbek deliğimin sağ tarafında, az aşağısında, kedi tırmalaması gibi bir şey. 2-3 tane kırmızımsı çizik gibi bir şey var. Kakao yağı aldım dün. Sıvı olur zannediyordum. Kalıp sabun gibi bir şey verdiler. Katı yani. Onu göbeğime sürüyorum, yağlanıyor hemen. Sıvıdan daha mı iyidir sizce? Yoksa gidip sıvısını mı bulayım? Bebe yağı da kullanıyorum. İnşallah daha fazla çatlamam.
ay çok güzelmiş kızlar yaa herkes indirsin dinlesin. acayip duygulandımaynen bu haldeyim
Bebeğinizin isimine özel ninni dinlemek ister misiniz? - Meyra - MeyraFanClub linki gönderen arkadaşa sonsuz teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?