2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ahanda bu senin dediğin de benimkinin aynısı:))))))))) yüzüstü yetmeyı deniyim diyorum yok oda olmuyo çok özledim( her gece bi tarafım sem sert kafasını oraya dayıyo, beyefendinin isteği yönünde yatıyorum mecburen daha şimdiden:44:

merhaba kızlar..25+1 hamileyim bu pazartesi denize gitcem bi sakıncası olur mu?sürekli mayo değişmek zorundamıyım..bilgi verirseniz cok sevinirim..

arkadaşlar benım de 50 grlık glukoz testinde açlık kan şekeri değerim 59 1 saat sonraki değerim 111 çıktı normal midir?yarın göstercem sonuçları doktora da netten baktım 60 tan düşük olmaması gerekiyor yazıyor

canım barajyolunda gül tekstil varmıs..duygu cafeye gelmeden 1 yada 2 durak önceymiş..duygu cafe hizasında .. ordan almıs hepsini...

hihihihihih ben diyorum işte bu bebeler şimdiden maymun etti bizi istedikleri gibi kullanıyolar

iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar evet yasak kalktı ama benimde bu göbekle çok bi beklentim yok zor yatıorum zati birde akrobatik hareketler hiç yapamıcam

Allah ömür boyu beraber mutlu sağlıklı bebişlerinizle nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin. amin.

benimde arttı.. bide koyu beyaz.. enfeksiyon mu diye cok korkuyorum.. tahlil yaptırcam..

benimki de beyaz süt gibi sıvı afedersiniz yani ben de yeni enfeksiyon geçirdim tekrarladı mı diye çok korkuyorum benim doktor kontrolüme 1 hafta var belkiycem bakalım o zaman bi söylerim TİT istesin diye

merhaba kızlar..25+1 hamileyim bu pazartesi denize gitcem bi sakıncası olur mu?sürekli mayo değişmek zorundamıyım..bilgi verirseniz cok sevinirim..

canım ben de geçen hafta tatile gittim doktora sordum en fazla mantar olur onu da gelince tedavi ederiz dedi mayon ıslak kalmazsa o da olmaz dedi netten baktığımda havuzu önermiyorlar ama deniz olur diyorlar mayon üstünde kurumasın ve çok yorulma denizde bence hiç bir sakıncası yok benım bebiş denize girnce sağ tarafımda toparlanıyordu bir hafta girdim bi problem olmadı şükür...

anladığım kadarı ile genelde beyaz ve sıvı akıntı var bu da normal diye biliyorum ya enfeksiyon olmasında ben razıyım sürekli iç çamaşırı değiştirmeye ve bu akıntıyı çekmeye

Günaydınlar. Öğlen oldu gerçi. Maşallah erkenci herkes.

deryacım mutluluğunuz daim olsun. Nice mutlu yıllar diliyorum eşinle, yavrucuğunla ve sevdiklerinle.

Akıntı normal bence, yani herkeste var demek ki, rengi ve kokusu anormal olmadığı sürece sorun yoktur inşallah.

Ben göbeğimde çatlak oluştuğunu daha önce yazmıştım. Göbek deliğimin sağ tarafında, az aşağısında, kedi tırmalaması gibi bir şey. 2-3 tane kırmızımsı çizik gibi bir şey var. Kakao yağı aldım dün. Sıvı olur zannediyordum. Kalıp sabun gibi bir şey verdiler. Katı yani. Onu göbeğime sürüyorum, yağlanıyor hemen. Sıvıdan daha mı iyidir sizce? Yoksa gidip sıvısını mı bulayım? Bebe yağı da kullanıyorum. İnşallah daha fazla çatlamam.

ben pregnecare kullanıyorum canım işe yarıyorda. göğüs çatlakları için de bepanthene kullanıyorum

canım güldürdün beni onun sıvısı yok ben de aynen aldım içine bakmadan şişede donmuş eşimle geri gönderdim bozuk diye meğer o sıcak suda eritilip kullanılıyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…