- Konu Sahibi bebegim_01
- #17.261
Haydaa Sensodyne zararlı mıymış gebelikte ? Ee benim dişetlerim şakır şakır kanıyo diye dr.um dişçiye göndermedi, Sensodyne kullan dedi, ki ben zaten uzun süredir onu kullanıyorum. Bir de gittim gargarasını aldım dişeti sağlığını koruyo vs diye. Ne kullanıcaz şimdi ?
Bu arada benim kan tahlillerimde WBC biraz yüksek, RBC biraz düşük çıkıyor, gebelikte olur dedi önemsemedi gamsız doktorum. Hafif bir enfeksiyon durumu sanırım değil mi, fikri olan var mı ?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım,
bizde cuma gördük kızımı iyiydi çok şükür bende tahlil yaptırmıştım demirle idrara bakıldı sağlık ocağında idrada dediğin gibi hafif enfeksiyon var gibiydi bide demirim düşük gibiydi ama doktor normal dedi olabilir bide ben 2 doktora gidiyorm biri demir kullan diyo biri kullanma diyo çok hap içiyo olmak çok ii olacak demek değil diyo napacağımı şaşırdım valla her kafadan bi ses eleviitte demir yeteli oranda var zaten diyo doktor karar veremedim yaa..şeker yüklememizde yapıldı 50 mg istedi doktor 110 çıkmış normalmiş sanırım sınır 130 dediler doktora soracam daha..