- Konu Sahibi bebegim_01
- #17.361
hayırlı ramazanlar güzel annecikler
size bişey sorcam ben oğluşu çok aşağıda hissediyorum. aşağı taraflara öyle bi vuruyor ki ayakları çıkıverecek sanıyorum. artık bu haftalarda göbekten yukarı çıkması gerekmiyor mu? dr a sordum sorun yok demişti ama bebek hep göbek deliğimden aşağıda. ne zmaan yukarı çıkacak bu adam ya?
ayağa kalkmıstır o .. benim kızda kalkıp ayaklarını sallıyor sanırsam .. gıdıklanıyorum içerden.. cok hosuma gidiyor..
oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)
süper olmus.. insanın önce kendini motive etmesi lazım canım..bide akısına bırakmak lazım...öyle mucizeleri cok duyduk duymayada devam etcez.. hayırlı vakitlerde herkese tattırsın inşallah...
anaa ilgimdışıya neler olmuş öyle, şimdi sen alıntı yapınca okudum. bence 7. aya girmeden hastane çantası olayına girmekte fayda var. şu hava bi serinlesin hemen lohusa pijamalarına falan bakıcam. mermerşahi annem de yapmış hatta tülbentler yapmış. erkek adama tülbent mi yaptın diye kızdım, banyodan sonra kullanacaksın bunları dedi pek anlamadım ama vardır bi bildiği.
o tülbent olayını burda anlattılar havlunun içine dikiliyorms.. hazır dikilmiş havlularda varmıs hatta..ondan öyle demiştir annen.. bende burda öğrendim anneme sordumm.. tabiki dedi bizde öyle yapcaz.. yapalım dedim..eksik kalmasın benim minik kızım