2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benimde çok yanmam oluyor dr gittiğimde mide yanması şurubu isteyeceğim,tek çare şurup.ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK VERSİN.

yağmur dometesli pilav tarifini rici ediyorum kuzum

Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
3 adet orta boy domates
3 su bardağı sıcak et suyu
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz (et bulyon kullanacaksanız tuz eklemeyin)
Yapılışı:
1- Pirinçleri 2-3 su yıkayıp ılık suda üzerine biraz tuz ekleyerek yarım saat bekletin.
2- Domateslerin saplarını ayırıp yıkayın. Yıkadığınız domatesleri rondodan geçirin.
3- Tencereye önce tereyağını alıp eritin, daha sonra domatesleri ekleyerek suyunu çekene kadar kavurun.
4- Suyunu çeken domateslere suyunu süzdüğünüz pirinçleri ekleyerek 2-3 dakika kadar kavurun.
5- Kavurduğunuz pirinçlerin üzerine et suyunu ve tuzunu ekleyerek 1-2 kez karıştırın.
6- Önce orta ateşte sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan almadan önce bir kez daha karıştırıp üzerine bir havlu kağıt serin.
7- Kapağını kapatıp 10 dakika dinlenmeye bırakın. Pilavınız demlendikten sonra servise hazır.

mersii bebişim:)gidemde yapem barimm

bende çok yapardımm eskiden valla olsa şimdi 3 tabak yerim ksinnn demin moralim çok bozulktu tam 15 dk ağladım bebeğim hissetmişmidir. Işle ilgili bir sorundu ilk defa bişey yüzünden cezalı işleme düştümm gerçi işime karışanda yok ta işte insanının siniri bozuluyorr

Selam kızlar, bende de aynı şekilde sulu akıntı oluyordu, dr çok normal dedi, olması gerekiyor zaten dedi, içim rahatladı, haberiniz olsun.

Son düzenleme:
yağmur dometesli pilav tarifini rici ediyorum kuzum

canım üç domatesi rendeliyorum.
çok az zeytinyağ ve tuzla bir sahanda soteliyorum.

pirinci yıkayıp yağda kavuruyorum. (ben pirinci suda bekletmeden yapıyorum)

sotelediğim domatesi bardakla ölçüyorum.

1 bardağa bir buçuk bardak olacak şekilde su kullanıyorum. domatesi ölçtükten sonra su miktarını da ona göre ayarlayıp ekliyorum.

Karışık olduysa örnek,
2 bardak pirinç için 3 bardak su gerekiyor. domatesimi bardağa boşalttım bir bardak geldi. 2 bardakta su ekliyorum.

ve kapağını kapatıp pişmeye bırakıyorum.

tuzu kendine göre ayarlarsın canım :)

afiyet olsun...

kızlarr bu mide yanması benii mahvediyorr neler denedim yaa. Doktorda normal hatat son 3 ayda artarak devam edecek diyor. ben ne yapacağım ya. Süt, soda,ekmek, patates neler denedim. gaviskon kullanıyorum. Bereket 3 saat yanıyor ilaçtan sonra. geçiyor. her geçen gün daha da uzun sürüyor yanmalar. ilaç fayda etmemeye başlıyacak ne yapacağızz o zaman ya.. hergün yanmıyor çok şükür ki. ama daha sık olmaya başladı. Ya yemek yiyemez oldum ben....

işte o yaptığı baskı sonucu mide de ki yemek, salgı vs ne varsa yemek boruna kaçıyor..buda yemek borusu ve mide arasındaki kısımda yanma yapıyor..bunu brzcık hafifletmek için yüksek yastık kullanın..

bu gün oğluşumun zıbınlarını bodylerini fln yıkadım..asarken hepsine bi sarılıpta astım..Allahım giydirmeyide nasip et..

mide yanması yaşayan arkadaşlar asla yemekten sonra uyumayın hatta uzanmayın bile ben yemekten sonra 2 saat dolanıyorum oturmamaya çalışıyorum dr uyursan yada uzanırsan içindeki yangını hiçbir ilaç söndüremez dedi .Rezene çayını tavsiye ederim.Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…