- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.541
Azcık yanmam var biraz kaşıntım var sankii sarı beyaz ayrıca su gibi akıntım var ara ara kasıklarıma ve makattıma kramp giriyo ?? vajinada sanki bi dolgunluk oluyoo sizlerde durumlar nasıl.. akşam doktora gidicemm..
normalllll
amaa, akşamılan nie gidion sen ? Ne çabuk randevun geldi? Daha ben gitmedim...
Sebamed in vajinal yıkama jeli & travazol ile işi çözebilirsin
pişt ne dicüüm size
benim vicdansız acıbademde devletimin sigortası geçmio
haspammmm kime burun kıvırıosa :)
32. hafta da gelio malum, ben baha dan kaat alıp devlette mi 37 ye kadan çalışırı açtırcam? Gidip devlettekine muayene olmaz zorunda diilim dimi?
Ya da SGK geçen başka bi özelden bu rapor alınabilir mi sizce?
İK cıyım bak bideee :) prosedürü bilirim ama teoride sınıfta kaldım ! Otur sıfır :)
O varsayım doğruysa yandık :) Ben çirkinleşmedim henüz tevazu gibi olmasın da bakıyorum bakıyorum hala güzelim:))) Kızım için endişeleniyorum
bende nur gibiyim hamdolsun:)bi güzellik bi güzellik:)valla ben ultrasonda gördüm kulakları hafif kepçe sanırım babası kılıklı
Hevesim kursağımda kaldı bi anda
ya canım kusura bakma.ben bilmiordum öyle olduğunu.şimdi canın istemiştir
Hevesim kursağımda kaldı bi anda
az önce eşim de bana dedi ki sen gittikçe güzelleşiyorsun...
bu çocuk erkek falan olmasın?
tabii sizin ihtimaliniz hiç aklıma gelmemişti...
çikince bişi mi olacak yoksa....
ayyy ilk isteyene veririm artık öyle olursa napalım...
Allahım sen yavrularımıza sağlık sıhhat ver... amin
slm kızlarr ne çok kaynatmışınız yine yaf okuyamadım hepsini raporu özelden alınan geçerli diye biliyorum bende geçen gün ben sıramı beklerken bi bayan gelmişti rapor almak için ordan biliyorum.sıkıntılar yeniden başlamaya başladı bende daa doğrusu hepimizde başladı ya da başlıcak yavaş yavaş 2 gün önce 2 bacağıma birden kramp girmişti biri gece biri sabah hala agrıyolar valla dünden beride sağ kasığım agrıyor ve ben 2 gündür yine ilk aylara döndüm istiğfar ediyordum bugün daha bişey yok kan ilacımı içmedim ondan olduğunu düşünüyorum çünkü 2 gündür kullanmaya başlamıştım ve ikisindede sonuç aynı oldu bugün içmedim bakalım nolcak.ay bide kızlar kendime takıcak bişey buldum geçen ayrıntılıya girdiğimde doktor herbişeyini gösterdi idrarını bile ama kulaklarını göstermedi bana unuttumu acaba aklıma takıldı şimdi delirdim sanırsam
az önce eşim de bana dedi ki sen gittikçe güzelleşiyorsun...
bu çocuk erkek falan olmasın?
tabii sizin ihtimaliniz hiç aklıma gelmemişti...
çikince bişi mi olacak yoksa....
ayyy ilk isteyene veririm artık öyle olursa napalım...
Allahım sen yavrularımıza sağlık sıhhat ver... amin
yaa 9 gün oldu gitmeyeli hem yarın izne çıkıcam
bi baksın dedimm akıntııları kafama taktım açıkçasıı ..
bende ters tepti bu durum galiba benimki erkek ama ben çok çirkinleştim yaa yüzümden sivilce eksik olmuyo ay bide ben çok hızlı kilo almaya başladım haftada nerdeyse 1 kilo alıyorum sabah tartıldım 58.2 olmuşum doktorda tartılsam kesim 59.5 çıkarım onunki 1 kilo fazla tartıyo benim evdekinden
Estafurullah cnm nerden bilcen.Hem benim öğrendiğim iyi oldu hiç bilmiyodm.Teşekkür ederm
aminncanım sen nasılsın hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?