2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
uzun bir aradan sonra herkese merhaba nasılsınız gebişler :)))
ben iyiyim çok şükür sadece sıcaklarla aram yok çok terliyorum
22 haftalıkken detaylı ultrosonumu yaptırdım bi sıkıntı yok hamdolsun toplamda da 3kilo almışım oda iyi gidiyo şükür
iki hafta sonra şeker yüklemem var
onun dışındaaaa hala isim bulamadık

normalllll

amaa, akşamılan nie gidion sen ? Ne çabuk randevun geldi? Daha ben gitmedim...
Sebamed in vajinal yıkama jeli & travazol ile işi çözebilirsin

normalllll

amaa, akşamılan nie gidion sen ? Ne çabuk randevun geldi? Daha ben gitmedim...
Sebamed in vajinal yıkama jeli & travazol ile işi çözebilirsin

yaa 9 gün oldu gitmeyeli hem yarın izne çıkıcam
bi baksın dedimm akıntııları kafama taktım açıkçasıı ..

hayır canım özel hastaneden aldığın raporda geçerli...

O varsayım doğruysa yandık :) Ben çirkinleşmedim henüz tevazu gibi olmasın da bakıyorum bakıyorum hala güzelim :))) Kızım için endişeleniyorum

bende nur gibiyim hamdolsun:)bi güzellik bi güzellik:)valla ben ultrasonda gördüm kulakları hafif kepçe sanırım babası kılıklı

az önce eşim de bana dedi ki sen gittikçe güzelleşiyorsun...
bu çocuk erkek falan olmasın?
tabii sizin ihtimaliniz hiç aklıma gelmemişti...
çikince bişi mi olacak yoksa....
ayyy ilk isteyene veririm artık öyle olursa napalım...
Allahım sen yavrularımıza sağlık sıhhat ver... amin

ayyy mide yanması demeyin bana ilk kızımda çektim ejderha gibi ağzımı açsam alev çıkıcak gibi oluyodu gaviskon şurup kullanıydum ama kesmeyince famodin hapa başladım ve bi haftadır bunda da başladı mide yanmalrım şimdi bi dokunan yemekler var onlardan yersem iptal ama artık ne yesem yapıyo peynir ekmek bile

slm kızlarr ne çok kaynatmışınız yine yaf okuyamadım hepsini raporu özelden alınan geçerli diye biliyorum bende geçen gün ben sıramı beklerken bi bayan gelmişti rapor almak için ordan biliyorum.sıkıntılar yeniden başlamaya başladı bende daa doğrusu hepimizde başladı ya da başlıcak yavaş yavaş 2 gün önce 2 bacağıma birden kramp girmişti biri gece biri sabah hala agrıyolar valla dünden beride sağ kasığım agrıyor ve ben 2 gündür yine ilk aylara döndüm istiğfar ediyordum bugün daha bişey yok kan ilacımı içmedim ondan olduğunu düşünüyorum çünkü 2 gündür kullanmaya başlamıştım ve ikisindede sonuç aynı oldu bugün içmedim bakalım nolcak.ay bide kızlar kendime takıcak bişey buldum geçen ayrıntılıya girdiğimde doktor herbişeyini gösterdi idrarını bile ama kulaklarını göstermedi bana unuttumu acaba aklıma takıldı şimdi delirdim sanırsam

bende ters tepti bu durum galiba benimki erkek ama ben çok çirkinleştim yaa yüzümden sivilce eksik olmuyo ay bide ben çok hızlı kilo almaya başladım haftada nerdeyse 1 kilo alıyorum sabah tartıldım 58.2 olmuşum doktorda tartılsam kesim 59.5 çıkarım onunki 1 kilo fazla tartıyo benim evdekinden

al buyur bi tane daha:)

bende ters tepti bu durum galiba benimki erkek ama ben çok çirkinleştim yaa yüzümden sivilce eksik olmuyo ay bide ben çok hızlı kilo almaya başladım haftada nerdeyse 1 kilo alıyorum sabah tartıldım 58.2 olmuşum doktorda tartılsam kesim 59.5 çıkarım onunki 1 kilo fazla tartıyo benim evdekinden

yaa 9 gün oldu gitmeyeli hem yarın izne çıkıcam
bi baksın dedimm akıntııları kafama taktım açıkçasıı ..

ya ben de iki gündür akıntıya takmış vaziyetteyim su gibi özellikle akşamları oluyor çocuk oynadıkça zaten ayakları hiç rahat durmuyor doktor olacak dedi ama sen bir görün bakalım içim rahatlar bnm de

kilo konusunda ben artık takmıyorum ..
anladım ki o da yapıyla ilgili bişey...
doğru dürüst hamur işi tatlı yediğim yok...
kepek ekmeği yiyiorum ama ayda 3 kilo hooooop benimle....
başkası olsa bu yemeyle valla kilo veriridi...
bende malzeme bu dna böyle kodlanmış...
artık kendimi tutmaya niyetim yok açıkçası...

mrr güzel anneler.bu hamilelik geçmek bilmiyor.25.haftadayız.sanki ben beni bildim bileli hamileyim.yıllardır gebeymişim gibi hissediyrm.8 kilo aldım patlaycam.havalar çok sıcak sularınızı içmeyi unutmayın.çatlaklar başladımı kızlar.mağlum son üc aya girecez inşallah.

girift15 arkadaşım klima işini eşie danıştım A+ PLAZMA özelliği olan olmasına dikkat etsin yeter diyor A+ olanlar az yakıyormuş plazma da bakteri vs gibi elektronik filitreleme işlemlerini yapıyormuş. En iyisi lg ve toshibadır ama pahalı gelirse mitsubishi beko veya arçelik olabilir diyor sadece bu iki özellik olsun yeter diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…