- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.601
yağmur ve crafty tarif için teşekkürler süper oldu
kızlar şeker yüklemesi aen son kaçıncı haftada yapılıyor? 26.hafta geç mi?dr um yok ta burada.
ehehehe
size kötü haberlerim var
dün gece HİÇÇÇÇÇÇÇÇ uyumadım ben
midem fenaaaa ağzımdan alevler çıkıo
talcid prosek ekmek su muz süt işe yaramıyo yaramıyo
şimdiden alıştırın kendinizi oturarak uyuyabilmeye
slm cnm ben iyiyim oğluşumda iyisiz nasılsınız oğluşunla
kızlarr bu mide yanması benii mahvediyorr neler denedim yaa. Doktorda normal hatat son 3 ayda artarak devam edecek diyor. Ben ne yapacağım ya. Süt, soda,ekmek, patates neler denedim. Gaviskon kullanıyorum. Bereket 3 saat yanıyor ilaçtan sonra. Geçiyor. Her geçen gün daha da uzun sürüyor yanmalar. Ilaç fayda etmemeye başlıyacak ne yapacağızz o zaman ya.. Hergün yanmıyor çok şükür ki. Ama daha sık olmaya başladı. Ya yemek yiyemez oldum ben....
yağmur ve crafty tarif için teşekkürler süper oldu
hey yavrum hey be oku oku bitmiyor.
Hiç giremedim bugün.
Doktorum ısparta'da ben burdur'da.
Yani bugün ısparta'daydım.
Benim minik sıpa ayaklarıyla ve elleriyle yüzünü kapatmış.
Yüzünü göremedim,sinir oldum.
Haliyle pozisyondan dolayı kalp vs organlarını inceleyemedi dktorum.
Bi dahaki sefere inş dedi
onun dışında suyu iyiymiş.hareketleri de güzel dedi.kafa kol ölçümleri de haftasıyla uyumlu.
Benim plasenta sadece 5 mm yukarı çıkmış,yani hala plasenta previayımmarjinal olanından
şeker ölçümü yapıldı.yarım arayacağım sonuçlar için.
Neyse doktor faslını geçiyorum:)
craftycim sanırım sendin kipa'daki f&f markalı bebe kıyafetlerini tavsiye eden.minnettarım sana:)
harika şeyler hem de çok uygun bazı ürünlerde %50 indirim var kesinlikle malları birçok bilindik markanın mallarından kaliteli.
Gerçekten çoook çoook teşekkür ederim canım:)
bir sürü şey aldım ısparta'ya gitmişken.
Boyner'de de var indirim.
Kızlar çok konuştum ama sizlerle paylaşmam lazım:)
sanırım burdur'dan da bir doktor bulmalıyım.
Acil bir durumda gidebileceğim biri.(kanama vs. Plasentam aşağıda olduğundan)
bu arada madeofhonorcum sende de vardı sanırım bu durum yanlışsam düzelt.miniklerimizin hareketlerini diğer hamilelere göre daha az hissedermişiz biz
gerçi ısparta'daki hastane bizim evden 25 dakika,burdur'daki ise 10 dakika falan sürüyor:)
işte böyle:)
pregcim klima tavsiyen için çooook teşekkürler:)
hepinizi öpüyorum.
Hoşçakalın:)
canim merhaba,
graviscon surup hic denedin mi? Bende senin gibiyim ne yediysem ne yaptiysam ictiysem fayda etmedi yemek yemeye korkar olmustum tam bir kabus. Gece oturarak yatiyordum artik cok iyi anliyorum bu yuzden seni. Bu surup ise yaradi ama bende ictigim an migdemi rahatlatiyor eger hemen üstüne tutup bisi yiyip icmezsem baya rahat ediyorum....
mrr güzel anneler.bu hamilelik geçmek bilmiyor.25.haftadayız.sanki ben beni bildim bileli hamileyim.yıllardır gebeymişim gibi hissediyrm.8 kilo aldım patlaycam.havalar çok sıcak sularınızı içmeyi unutmayın.çatlaklar başladımı kızlar.mağlum son üc aya girecez inşallah.
Günaydınnnnnn analar ve danaları
İyi akşamlar güzel anne adyları.biz doktora gittik,şeker yüklemesi için çok şükür herşey güzel çıktı.ama 1kilo fazla çıktım yani 6kilo almışım 24.haftadayım.biraz dikkat et dedi.gerçi anlamıorum ne hamur işi,ne tatlı yemem.öle geceleride pek bişey yemem ama nedense kilo aldık biranda.gerçi oğlumun keyfi yerindeydi onun için çok kafama takmadım
kızlar dün craftyyle dalga geçmişim sanırım allahın sopası yok işte mide yanmasından öldüm
Hadi buyur, sıradaki benim o zaman :) Gelmiş geçmiş ve bir daha gelmeyecek olsun..
Herkese günaydın. Haftasonu coşan kuzum dün, bugün az tepikledi, küsüm kendisine :) Bi standart tuttur artık kızım, bak alıştırıyosun kıpır kıpır, ağzım kulaklarımda geziyorum, soora bekle ki gelsin binbir nazla niyazla bi tepik, olmaz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?