2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Hey yavrum hey be oku oku bitmiyor.
Hiç giremedim bugün.
Doktorum Isparta'da ben Burdur'da.
Yani bugün Isparta'daydım.
Benim minik sıpa ayaklarıyla ve elleriyle yüzünü kapatmış.
Yüzünü göremedim,sinir oldum.
Haliyle pozisyondan dolayı kalp vs organlarını inceleyemedi dktorum.
Bi dahaki sefere inş dedi
Onun dışında suyu iyiymiş.Hareketleri de güzel dedi.Kafa kol ölçümleri de haftasıyla uyumlu.
Benim plasenta sadece 5 mm yukarı çıkmış,yani hala Plasenta PreviayımMarjinal olanından
Şeker ölçümü yapıldı.Yarım arayacağım sonuçlar için.
Neyse doktor faslını geçiyorum:)
Craftycim sanırım sendin Kipa'daki F&F markalı bebe kıyafetlerini tavsiye eden.Minnettarım sana:)
Harika şeyler hem de çok uygun bazı ürünlerde %50 indirim var kesinlikle malları birçok bilindik markanın mallarından kaliteli.
Gerçekten çoook çoook teşekkür ederim canım:)
Bir sürü şey aldım Isparta'ya gitmişken.
Boyner'de de var indirim.
Kızlar çok konuştum ama sizlerle paylaşmam lazım:)
Sanırım Burdur'dan da bir doktor bulmalıyım.
Acil bir durumda gidebileceğim biri.(kanama vs. plasentam aşağıda olduğundan)
Bu arada madeofhonorcum sende de vardı sanırım bu durum yanlışsam düzelt.Miniklerimizin hareketlerini diğer hamilelere göre daha az hissedermişiz biz
Gerçi Isparta'daki hastane bizim evden 25 dakika,Burdur'daki ise 10 dakika falan sürüyor:)
İşte böyle:)
Pregcim klima tavsiyen için çooook teşekkürler:)
Hepinizi öpüyorum.
Hoşçakalın:)

canim merhaba,

graviscon surup hic denedin mi? Bende senin gibiyim ne yediysem ne yaptiysam ictiysem fayda etmedi yemek yemeye korkar olmustum tam bir kabus. Gece oturarak yatiyordum artik cok iyi anliyorum bu yuzden seni. bu surup ise yaradi ama bende ictigim an migdemi rahatlatiyor eger hemen üstüne tutup bisi yiyip icmezsem baya rahat ediyorum....

İyi akşamlar güzel anne adyları.biz doktora gittik,şeker yüklemesi için çok şükür herşey güzel çıktı.ama 1kilo fazla çıktım yani 6kilo almışım 24.haftadayım.biraz dikkat et dedi.gerçi anlamıorum ne hamur işi,ne tatlı yemem.öle geceleride pek bişey yemem ama nedense kilo aldık biranda.gerçi oğlumun keyfi yerindeydi onun için çok kafama takmadım

işte gündaşım sen anlarsın derdimi

yağmur ve crafty tarif için teşekkürler süper oldu

mucxxxxx sana yaramasın kuzuma yarasın et kan can olsun

yok yavru ben diilim kipa bilgisi veren ama hemmen kullanacağım bu bilgiyi :)
istanbulda nerde vardı kipa hımmmmm
kurtköy??? Uzak
başka var mı ?

canım yaaa o şurup ii diolar da ben içemiorum ki kıvamı beni benden alıyor
bir kere deneyeyim dedim gün boyu kustum

Evet ben de ilk hamileligimde senin gibi hissetmistim,sanki hic normal degildim hep hamileymisim gibi hissetmistim Daha catlaklar baslamadi bende baya su iciyorum ondan mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
giritcigim kesinlikle kipadaki bebe urunlerini al cok kaliteliler.kipa magazalari ingilterenin burada tesco olarak geciyor mallari tum urunlerin uzerinde turkcede yazar diger dillerin yaninda yani mallari cok kaliteli F&F nin gonul rahatligi ile kullanirsin bende aliyorum burada tesconun(kipanin)mallarini

Bende hamileliğimin başından beri 5 kilo filan aldım ama biraz kilolu hamile kaldığım için doktor bana da dikkat et diyo Bir de bana yatak istirahati verdi. O kadar yoğun tempodan sonra tam bir ev hapsi geliyo ama oğlum için katlanıyorum :)

Dün bir sitede tesadüfen okudum kızlar ultrason kağıdında yazan fl değerini 7 ile çarptığımızda +-%5 değerle bebişlerimizin boyunu veriyor. 24. haftadan itibaren bu hesap geçerliymiş. Benim bebişim 30 cm olmuş :))))

kızlar dün craftyyle dalga geçmişim sanırım allahın sopası yok işte mide yanmasından öldüm

Hadi buyur, sıradaki benim o zaman :) Gelmiş geçmiş ve bir daha gelmeyecek olsun..
Herkese günaydın. Haftasonu coşan kuzum dün, bugün az tepikledi, küsüm kendisine :) Bi standart tuttur artık kızım, bak alıştırıyosun kıpır kıpır, ağzım kulaklarımda geziyorum, soora bekle ki gelsin binbir nazla niyazla bi tepik, olmaz ki :)

al bendende o kadar:)anacım ayar yok bu çocuklarda ayar,ben bizimkilere atos,portos ve aremis ismini takıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…