- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.561
evt cnım reçeli oluyo şimdiden afiyet olsun aslında dondurucuya koyuluyomu araştırsak komposlusunu yaparız :87:
crafty mide yanmasına RENNIE DUO denedin mi..ben bununla rahatlıyorum.
ekleyecektim fotosunu, eklenmiş :)
benim anneme doğuruorum galiba dediğim olmuştu :) Az sabır 25-26 ya üstten yandan bak neler yapacak sana :) çokkkk keyifliiii
dün ayağını hissettim ben sıpamın
Sensodyne in o marka da ama Paradontax yazıo sadece evet :)
Onda katkı maddesi var cnm. Mineyi onarmak için proargen mi ne o var içinde. Bence sende doğal olana geç
Kuzum ben sana yazdımdı Duphalac ı kaç gün önceee
al sabah akşam aç karna yarım ölçek iç, bişi olmaz ben ilk dönemde çok kullandım. Ama gaz da çıkarttırıo dikkat et :)
Ay oku oku bitmedi :) İşim fena bu ara, yavaş yavaş devirlere başlıcam artık :)
herkes geçmişimi okuyo kızlr....
bu arada nette okumuştum bu yılın kasımında doğan çocuklar şifa veren işlerle uğraşırlarmışş
diş macunu konuşulmuş kızlar ben dok sordum diş eti hassasiyeti için sensodyn f. kullanıyodum kullanma hamilelere kullandırmıyoruz dedi tuzlu suyla gargara yap dedi ben onun için yazmıştım,paradontaksı bilmiyorum onu dememiştim zaten o bitkiselmiş zaten kullanılır
sana benimde bır sorum olacak. ben sgk anlaşması olmayan bı hastaneye gıdıyorum arkadasım orda çalıştıgı ıçin biraz indirimli fıyat uyguluyorlar bize. doğumu bu hastanede yapmıcam annemın yanında yapacam çünkü burda dogurursam annem gelemez anlaşması olan bır hastanede doğum yapacam.doğum öncesi ve doğum sonrası izinlerim bittikten sonra anlaşmalı olmayan hastaneden heyet raporu alcamo hastane oturdugumuz ılde.sizce bu heyet raporu gecerlı olur mu anlaşma olmayınca gecersız mı olur bılemedım.bir bilene danışayım dedim.denemem mi
herşey denedim yok çare
Kadıköy SGK dan onay alındı efem. SGK anlaşmalı özel raporu geçerli
bebişler saçlanıyor galiba:) büyükler öyle der ya:) bende de yanma çok fena ben magnezyuma bağladım ama bilmiyorum ay sonu sorucam doktoruma ne kadar çok zaman var ya şu kontroller 15 günde bire düşse de bizim gibi deliler rahat etse
iftara ne yapacaksınız? dökülün bakem
sana benimde bır sorum olacak. ben sgk anlaşması olmayan bı hastaneye gıdıyorum arkadasım orda çalıştıgı ıçin biraz indirimli fıyat uyguluyorlar bize. doğumu bu hastanede yapmıcam annemın yanında yapacam çünkü burda dogurursam annem gelemez anlaşması olan bır hastanede doğum yapacam.doğum öncesi ve doğum sonrası izinlerim bittikten sonra anlaşmalı olmayan hastaneden heyet raporu alcamo hastane oturdugumuz ılde.sizce bu heyet raporu gecerlı olur mu anlaşma olmayınca gecersız mı olur bılemedım.bir bilene danışayım dedim.
büyük kızımda çok çektim normal saçlı dğdu bi arkadaşımda acaip çekti kel bi olu oldu :))) yani o tez yalanlandı
iftara ne yapacaksınız? Dökülün bakem
eğer büyüklerin dediği doğruysa benim oğlan kaptan mağara adamı gibi bi tip olacak. çünkü hamileliğimin başından beri ülserim var.
Dökülmeyin, dökülmeyin. Bu aralar çok pis aşeriyorum.
hem ben hem de eşim hemde elini karnıma koyan arkadaşlarım hissediyoruz...iyi gunler fistiklarim bakiyorum kaynamis yine topik oh oh
ben yeni uyandim geceleri uyulmuyor sicaktan bitmis durumdayim.
simdi kizimla bir bucu, bucu yapacagiz bizi ancak dus temizler
sonrada kahvalti daha sonrada doktorum var bugun su akinti meselesini ve ayaklarimin sismelerini acilen sormam lazim.belkim birde kizimin kalbini dinletirim.
kizlar size birsey soracagim gobusnuze elinizi koydugunuz zaman iceriden bebeginizin kalb sesini hissediyormusunuz kut,kut?
iftar menüm;
soğuk çorba
kıymalı taze fasulye
domatesli pilav
fırında mücver
çayın yanına da elmalı turta :)
afiyet olsun :)
evet sen döküldünkarnım acıktı ve midem felaket derece de yanıyorrrr :84::84::84:çubuk kreker yedim banamısın demedi
la havle mide yanması ve çubuk kraker
anam onlar iki eski düşman bilmez misin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?