2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi gunler fistiklarim bakiyorum kaynamis yine topik oh oh

ben yeni uyandim geceleri uyulmuyor sicaktan bitmis durumdayim.

simdi kizimla bir bucu, bucu yapacagiz bizi ancak dus temizler
sonrada kahvalti daha sonrada doktorum var bugun su akinti meselesini ve ayaklarimin sismelerini acilen sormam lazim.belkim birde kizimin kalbini dinletirim.

kizlar size birsey soracagim gobusnuze elinizi koydugunuz zaman iceriden bebeginizin kalb sesini hissediyormusunuz kut,kut?

evt cnım reçeli oluyo şimdiden afiyet olsun aslında dondurucuya koyuluyomu araştırsak komposlusunu yaparız :87:

Bu konuyu anneme danışmam lazım ya da direk istemem lazım çünkü benim reçellerimi, salçamı, tarhanamı, biberli domateslerimi, dondurucuya atılacaklarımı sağolsun hep annem yapar. Napayım hem çalışıyorum hem o bana kıyamıyor kendine yaparken bol tutuyor beni de çıkartıyor aradan. Artık ben de anne oluyorum doğum için ücretsiz izin kullandığım sıra artık öğrenirim ben de :)

selam kızlar,

2 gündür okuyorum ama sıra gelmedi yazmaya.. bizde ofisimizi taşıdık. ondan doğru dürüst pc başında duramadım.

geçmişide ancak bitirebildim... bu arada herkese hayırlı ramazanlar

konuşuyorum artık oğluuuuş yukarı çık hadi orda bir sürü yer var, aşağılara da vurma diyorum neyse az kalmış bari. ben kağan kocatepede 20 den sonra her hafta 1cm yukarı çıkacak diye okumuştum sanki. ondan da panik oldum.

herkes geçmişimi okuyo kızlr....

bu arada nette okumuştum bu yılın kasımında doğan çocuklar şifa veren işlerle uğraşırlarmışş

bende hatırlıyorum minik doktorlar geliyo desene. cevize balık hapına devam :)

e ben hep sensodyn kullandım, neden zararlıymış ki?

bebişler saçlanıyor galiba:) büyükler öyle der ya:) bende de yanma çok fena ben magnezyuma bağladım ama bilmiyorum ay sonu sorucam doktoruma ne kadar çok zaman var ya şu kontroller 15 günde bire düşse de bizim gibi deliler rahat etse

denemem mi
herşey denedim yok çare

Kadıköy SGK dan onay alındı efem. SGK anlaşmalı özel raporu geçerli
sana benimde bır sorum olacak. ben sgk anlaşması olmayan bı hastaneye gıdıyorum arkadasım orda çalıştıgı ıçin biraz indirimli fıyat uyguluyorlar bize. doğumu bu hastanede yapmıcam annemın yanında yapacam çünkü burda dogurursam annem gelemez anlaşması olan bır hastanede doğum yapacam.doğum öncesi ve doğum sonrası izinlerim bittikten sonra anlaşmalı olmayan hastaneden heyet raporu alcamo hastane oturdugumuz ılde.sizce bu heyet raporu gecerlı olur mu anlaşma olmayınca gecersız mı olur bılemedım.bir bilene danışayım dedim.

eğer büyüklerin dediği doğruysa benim oğlan kaptan mağara adamı gibi bi tip olacak. çünkü hamileliğimin başından beri ülserim var.

iftara ne yapacaksınız? dökülün bakem

dökülmeyin, dökülmeyin. bu aralar çok pis aşeriyorum.

hakkat uzman sorusu
kaldım :)

kızlar mide yanmasında da benim tezim şu oluyor şimdi bizim sıpalar büyüyo yaa mesela benim şuanda göğüsümün altına kadar çıkmış bulunuyor orada hissediorum hareketlerini sanırsam bunlar bizim mideye baskı yapıolar ve bizim midemiz yanıo bundan olabilir mi acep dr a sorucam ama

hem ben hem de eşim hemde elini karnıma koyan arkadaşlarım hissediyoruz...
biz yaklaşık 4. aydan beri hissediyoruz eşimle...
insana ilk olarak kendi nabzı gibi gelsede farkı anlaşılıyor...
daha hızlı ve daha keskin...
son 2 haftadır bulmakta biraz daha zorlanır olduk...

ne komik bir minik adam bu ya.sabahtan beri wcye girmemiştim uyuyordu uslu uslu wcye gidip geldim deli gibi tekmeliyor idrar torbamda mı uyuyor bu minik şey ya anlamadımki:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…