2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese günaydın kızlar :)))
benimde kızım ayarsız bazen çoşuyo bazen duruyo :s
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşaallah

Herkese günaydın kızlar :)))
benimde kızım ayarsız bazen çoşuyo bazen duruyo :s
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşaallah

inşallaaah canım demek hepimizde aynı sorun var 28. haftaya kadar böyle devam edicez demekki,dün grift söyledi plesanta previa olan anneler bebeklerini daha az hissedermiş işim var benim

Günaydın sevgili anneleri ve kuzucukları. Dün göbeğimi seviyorum kızım annecim diye oğlum da bakıyor. Sonra gelmiş bana sarılıyor menim annemm diyor. Biz çok çekeceğiz bu oğlandan kıskanacak kardeşini ...Daha 22 aylık her şeyi anlıyor...

kızlarr günaydınnn adet ağrıları gibi ağrılarım oluyorr sizde de oluyormu arada midemm yanıyorr gecen cuma akşamı kızım çokk hareketliydi ama şimdi pek değil canı sağ olsun kuzumunnn canım kızımm benimmm oruç tutuyormusunuz tutanlar varmı ben tutmuyorumm ilk gün tutacaktım eşim izin vermedi işteyimm o yüzden rahay yiyip içemiyorum. özelikle su içişim çok azaldı

günaydın annecikler ve miniklerii... bugün umarım herkes için güzel ağrısız sıkıntısız yavrularımızı bol bol hissedeceğimiz bir gün olurrr.. öptm hepinizii

Seker testinin iyi cikmasina cok sevindim canim. Oglusunu da görmüssün keyfi yerindeyse hersey yolunda demek.Kilolar icinse hareket etmen lazim canim yürüyüs yapiyor musun yoksa tamam yemekte etkili ama harekette bi o kadar etkili kilo konusunda

Gecmis olsun canim hayirdir doktor neden yatak istirahati verdi, önemli bisey degildir insaallah. Ewet o hesaplamayi Kaan Kocatepenin sitesinde veriyor,bende kullandm daha önce bu bebisimde yeni kullanmaya basliycam insaallah.

Evet canım bu forumda biri tavsiye etmişti crafty diye aklımda kalmış ama değilmiş o herkimse çook teşekkürler:)
Birçoğu %100 pamuk ve çok sevimliler:)Fiyatları da iyi.
Kipaya gidin arkadaşlar indirim de var.

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri.....1 haftadır yoktum..Edirneye tatile gittik.Gelir gelmez daldım okumaya....İşede başladım tabiki.Keşke hep tatil olsa

Esracım bahsettiğin ağrılar bende de var,pek eğilip kalkamıyorum da ağrıdan,özellikle idrara sıkışıkken daha çok ağrıyor.
Oruç tutmuyorum ,doktorum da dün tutma dedi.
Artık fidyelerimizi verip,tutabileceğimiz bir zamanda ödeyeceğiz borçlarımızı inş:)
Bu arada fidye parası günlük 7.5 Tl olarak belirlenmiş en azı.

bende bir kaç parça ürün almıştım kipada ama mağlum yazlık şeylerde indirim vardı o yüzden seneye yaz için bi şeyler aldım. ama geçen gittiğimde kışlık ürünlerde gelmişti. çok tatlı şeyler vardı. ama ürün kalitesiyle ilgili bilgim yoktu burdan sizin yazdıklarınızla kalitesiyle ilgili fikrim oldu... kipanın indirimlerini takibe devam o zamannn

herkese günaydınlar...

esrascım bende oruç tutmuyorum çok tuhaf geliyor gerçi senelerce tutup şimdi tutmamak. bizim şirkette zaten hiç kimse tutmaz o yüzden rahatım yeme içme konusunda. ALLAH sanada yardımcı olsun sonuçta elinde olmadan tutmuyorsun yiyip içerken çekinme canım. benim doktorum da oruca izin vermez kesin. çünkü akşam yemeğini 6-7 gibi yiyiyorum diyince uzun süre kendini aç bırakma 9-10 gibide bişiler atıştır demiştiki günler uzun ve o kadar açlığa susuzluğa bebeklerin dayanabileceğini pek sanmıyorum. yazık onlarada işkence çektirmenin bi manası yok bence. nasıl olsa telafisi var borçlarımızı tutarız ALLAH ın izni ile

Kızlar ben kendimi çok yorgun,uykusuz ,enerjisiz hissediyorum,sürekli uykum var işyerinde uyuklayıp duruyorum,daha önce hiç böyle hissetmemiştimtedirginlik biz kasım annelerinin ortak özelliği olduğundan mıdır nedir ben de tedirgin oldum umarım bir sorun yoktur,umarım sıcak havanın etkisidir...

benimde hiç keyfim yok bugün burcu

burcucum sanırım 7. aya giricez ya onun etkisi başladı. son 3 ayda ilk 3 ay gibi oluyormuş öyle yazıyor heryerde normal bir durum malesef..

benim görümcemde hamile bende 2 ay geride ama görmeniz lazım ne ilk zamanlarda nede şimdi hamile gibi zıpır zıpır enerji dolu sanırım bünye meselesi kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…