- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.621
Herkese günaydın kızlar :)))
benimde kızım ayarsız bazen çoşuyobazen duruyo :s
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşaallah
Günaydın sevgili anneleri ve kuzucukları. Dün göbeğimi seviyorum kızım annecim diye oğlum da bakıyor. Sonra gelmiş bana sarılıyor menim annemm diyor. Biz çok çekeceğiz bu oğlandan kıskanacak kardeşini ...Daha 22 aylık her şeyi anlıyor...
İyi akşamlar güzel anne adyları.biz doktora gittik,şeker yüklemesi için çok şükür herşey güzel çıktı.ama 1kilo fazla çıktım yani 6kilo almışım 24.haftadayım.biraz dikkat et dedi.gerçi anlamıorum ne hamur işi,ne tatlı yemem.öle geceleride pek bişey yemem ama nedense kilo aldık biranda.gerçi oğlumun keyfi yerindeydi onun için çok kafama takmadım
Bende hamileliğimin başından beri 5 kilo filan aldım ama biraz kilolu hamile kaldığım için doktor bana da dikkat et diyoBir de bana yatak istirahati verdi. O kadar yoğun tempodan sonra tam bir ev hapsi geliyo ama oğlum için katlanıyorum :)
Dün bir sitede tesadüfen okudum kızlar ultrason kağıdında yazan fl değerini 7 ile çarptığımızda +-%5 değerle bebişlerimizin boyunu veriyor. 24. haftadan itibaren bu hesap geçerliymiş. Benim bebişim 30 cm olmuş :))))
giritcigim kesinlikle kipadaki bebe urunlerini al cok kaliteliler.kipa magazalari ingilterenin burada tesco olarak geciyor mallari tum urunlerin uzerinde turkcede yazar diger dillerin yaninda yani mallari cok kaliteli F&F nin gonul rahatligi ile kullanirsin bende aliyorum burada tesconun(kipanin)mallarini
kızlarr günaydınnn adet ağrıları gibi ağrılarım oluyorr sizde de oluyormu arada midemm yanıyorr gecen cuma akşamı kızım çokk hareketliydi ama şimdi pek değil canı sağ olsun kuzumunnn canım kızımm benimmm oruç tutuyormusunuz tutanlar varmı ben tutmuyorumm ilk gün tutacaktım eşim izin vermedi işteyimm o yüzden rahay yiyip içemiyorum. özelikle su içişim çok azaldı
Günaydın sevgili anneleri ve kuzucukları. Dün göbeğimi seviyorum kızım annecim diye oğlum da bakıyor. Sonra gelmiş bana sarılıyor menim annemm diyor. Biz çok çekeceğiz bu oğlandan kıskanacak kardeşini ...Daha 22 aylık her şeyi anlıyor...
Evet canım bu forumda biri tavsiye etmişti crafty diye aklımda kalmış ama değilmiş o herkimse çook teşekkürler:)
Birçoğu %100 pamuk ve çok sevimliler:)Fiyatları da iyi.
Kipaya gidin arkadaşlar indirim de var.
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebikleri.....1 haftadır yoktum..Edirneye tatile gittik.Gelir gelmez daldım okumaya....İşede başladım tabiki.Keşke hep tatil olsa
kızlarr günaydınnn adet ağrıları gibi ağrılarım oluyorr sizde de oluyormu arada midemm yanıyorr gecen cuma akşamı kızım çokk hareketliydi ama şimdi pek değil canı sağ olsun kuzumunnn canım kızımm benimmm oruç tutuyormusunuz tutanlar varmı ben tutmuyorumm ilk gün tutacaktım eşim izin vermedi işteyimm o yüzden rahay yiyip içemiyorum. özelikle su içişim çok azaldı
Kızlar ben kendimi çok yorgun,uykusuz ,enerjisiz hissediyorum,sürekli uykum var işyerinde uyuklayıp duruyorum,daha önce hiç böyle hissetmemiştimtedirginlik biz kasım annelerinin ortak özelliği olduğundan mıdır nedir ben de tedirgin oldum umarım bir sorun yoktur,umarım sıcak havanın etkisidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?