- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.641
inşallaaah canım demek hepimizde aynı sorun var 28. haftaya kadar böyle devam edicez demekki,dün grift söyledi plesanta previa olan anneler bebeklerini daha az hissedermiş işim var benim
Günaydın sevgili anneleri ve kuzucukları. Dün göbeğimi seviyorum kızım annecim diye oğlum da bakıyor. Sonra gelmiş bana sarılıyor menim annemm diyor. Biz çok çekeceğiz bu oğlandan kıskanacak kardeşini ...Daha 22 aylık her şeyi anlıyor...
kızlar belkı daha erken ama bebek şekeri düşünüyor musunuz? ben düşünüyorum ama nasıl bişe istediğimi bilmiyorum tek bildiğim ismin doğum tarıhının kagıda degılde kurdelaya yazılması lavanta olması seker erıyor zamanla yada lavantaya alternatif var mı bilmiyorum. birde dolap süsü olsun istiyorum.ama şekline gelince işin içinden çıkamıyorum.
kızlar belkı daha erken ama bebek şekeri düşünüyor musunuz? ben düşünüyorum ama nasıl bişe istediğimi bilmiyorum tek bildiğim ismin doğum tarıhının kagıda degılde kurdelaya yazılması lavanta olması seker erıyor zamanla yada lavantaya alternatif var mı bilmiyorum. birde dolap süsü olsun istiyorum.ama şekline gelince işin içinden çıkamıyorum.
günaydınnn
bende yapacağım bebek şekeri
mat gümüş küp kutu, pembe kurdele ve içine de lokum düşünüyorum :)
şerbette vereceğim :) Osmanlı olsun :)
günaydınnn
günaydınnn
Evet canım bu forumda biri tavsiye etmişti crafty diye aklımda kalmış ama değilmiş o herkimse çook teşekkürler:)
Birçoğu %100 pamuk ve çok sevimliler:)Fiyatları da iyi.
Kipaya gidin arkadaşlar indirim de var.
günaydınnn
kızlar dün kaan kocatepenin bişeylerini izledim diyoki 24.. haftadan sonra 7 aydan gün alıyo bunlar neye göre hesaplıyo ya...
Bacım senin ev neredeydi?doğumda ziyaret etmek lazım
canım bunları alacağın yeri belirledinmi
günaydın arkadaşlar cnm çok sıkık.geçen hafta sağ kasık ağrım olmştu geçmek bilmedi 2 gün bekledim geçer die geçmedi.hastaneye acil e gittim.maalesef sağda apandistimin üstünde 6 cm büyüklüğünde miyom apandistmi miyom mu ağrı sebebi çözülemedi 5 gn kadar hastanede gözetimde tutuldm.pazartesi kontrolüm vardı şeker yüklemesi de yaptılar dün sonucumu aldım şekerim olduğunu hç bilmiydm şimdiye kadar.183 çıktı.endokrine sevkettiler.zaten troit hastasıydım.toid ameliyatı olmştum ve troitlerim alındı atom tedavisi gördm.6 ay sonrasında gebe kalmştm.şeker ve miyom da eklendi.benim için dua edin lütfen.oğlum içinde.isyan etmiyrm bu da imtihan allaha sığınıyrm
ben hastanede sadece çikolata vericem asıl şeker ve şerbet mevlütte olucak eminönünde kurukahveci mehmet efendinin sokağında bir sürü bu tarz süslemelerin malzemelerini satan yerler var paket paket alıp kendin istediğin şekilde yapıyorsun nikah şekerimide ben yapmıştım oğlumun şekerlerinide ben yapıcam şerbet için tepsi örtüleri bile hazırlıcam yaptıkça yayınlarım burda :))
ben hastanede sadece çikolata vericem asıl şeker ve şerbet mevlütte olucak eminönünde kurukahveci mehmet efendinin sokağında bir sürü bu tarz süslemelerin malzemelerini satan yerler var paket paket alıp kendin istediğin şekilde yapıyorsun nikah şekerimide ben yapmıştım oğlumun şekerlerinide ben yapıcam şerbet için tepsi örtüleri bile hazırlıcam yaptıkça yayınlarım burda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?