2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar belkı daha erken ama bebek şekeri düşünüyor musunuz? ben düşünüyorum ama nasıl bişe istediğimi bilmiyorum tek bildiğim ismin doğum tarıhının kagıda degılde kurdelaya yazılması lavanta olması seker erıyor zamanla yada lavantaya alternatif var mı bilmiyorum. birde dolap süsü olsun istiyorum.ama şekline gelince işin içinden çıkamıyorum.

teyzeleri bu arada yarın oğlumun bebek odası takımı geliyor,dün de odasını boyattıkçok aceleciyim değil mi?insan yalnız olunca biraz seri olmak zorunda malesef her işi yalnız yapıyorsun daha bir sürü eksiğimiz var ama hiç korkmuyorum bizim kasım anneleri olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez

günaydınnn

bende yapacağım bebek şekeri
mat gümüş küp kutu, pembe kurdele ve içine de lokum düşünüyorum :)
şerbette vereceğim :) Osmanlı olsun :)

canım ben mevlütte dağıtacağım şekeri falan bile düşünüyorum kapı süsüne kadar. fırsatı bulup eminönüne gidip orda bakıcam çok uygunmuş orda o tarz şeyler. bence erkende değil razamandan sonra 7. ayımız biticek hareket kabiliyetimizde azalıyor. benim kafamda herşeyi bir an önce yapmak var ama çalışınca ancak hafta sonları bize kalıyor

günaydınnn

bende yapacağım bebek şekeri
mat gümüş küp kutu, pembe kurdele ve içine de lokum düşünüyorum :)
şerbette vereceğim :) Osmanlı olsun :)

canım bunları alacağın yeri belirledinmi

canım cicilerin resimlerini eklesene çook merak ettimmm

ben elma şekeri yapacağım canım üzerlerini pembe tülle süsleyip uğur böcekleri yapıştıracağım

nikah şekeri için düşünmüştüm yaptırmadılar ne o öyle çocuk gibi dediler bende bebeğime yaparım dedim o zaman hadi buna da birşey desinlerde göreyim

günaydın tombişlerrr :))

iyiki bir gün girmedik foruma destanlar yazılmış bir kısmını okudum bir kısmınıda ilerki zamanlarda okuyacağım baktım sayfa sayısı ekleniyor devamlı dayanamadım günaydın diyim dedim ama öğlen olmuş

bizde dün oğlumla sağlık ocağına ve doktora gittik sağlık ocağında aşımızı olduk kalp atışlarını dinledim oğlumun 140 normal dedi hemşire pazar günü tit testi yaptırmıştım burdada bahsetmiştim böbreğim ağrıyor diye meğer iltihap varmış çok az miktarda ilaç verilmiyor bu miktara ama ağrıyı bu yapıyordur dediler bolsu içmem gerekiyormuş günde 2 litre su içiyorum 3e çıkarıcam bakalım ne olucak

sizlerde suyu ihmal etmeyin sakın o iltihabın yarattığı ağrı dayanılamaz bir şey

ben hastanede sadece çikolata vericem asıl şeker ve şerbet mevlütte olucak eminönünde kurukahveci mehmet efendinin sokağında bir sürü bu tarz süslemelerin malzemelerini satan yerler var paket paket alıp kendin istediğin şekilde yapıyorsun nikah şekerimide ben yapmıştım oğlumun şekerlerinide ben yapıcam şerbet için tepsi örtüleri bile hazırlıcam yaptıkça yayınlarım burda :))

Bacım senin ev neredeydi?doğumda ziyaret etmek lazım

eve diil bacım çoğu hastane için :) gel beklerim :)
şerbet, üzerinde Nil yazılı kurabiye, çikolata & lokum şimdilik düşündüklerim :)
süslü süslü olsun diorum ne güzelll amaaa belli de olmaz
kız bana surpriz yaparsa gider doorur gelirim vallah :)

canım bunları alacağın yeri belirledinmi

%90 eminönünde bi yerim var benim. çok şık şeyler satıo
kuru kahveci mehmet efendinin ilerisinde

Canım çok geçmiş olsun,her şey yoluna girecektir merak etme.
Neleri atlatıyoruz bunu da atlatıp sağ salim alacaksın bebiğni kucağına hiç üzülme.

bayramdan sonra gel kol kola gidelim :)
ehehe
aynı yerden bahsedioruz sanırım :) havuzlu han tarafındaki klişelerden uzak şık şeyler satılıo
ordan 1-2 lira fazla ama değer değil mi?

yapta bizede fikir olsun:) ben adanadan alırım sanırım doğum için adanaya gelicem tarihi belli değil ya daha doğumun.burdan olsun istiyorum onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…