2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bayramdan sonra gel kol kola gidelim :)
ehehe
aynı yerden bahsedioruz sanırım :) havuzlu han tarafındaki klişelerden uzak şık şeyler satılıo
ordan 1-2 lira fazla ama değer değil mi?

çocukluğumdan beri eminönüne giderim bi havuzlu hanı bilmiyorum sanırım yada adını ben başka bişey biliyorum gidip bulucam bi ara yerini :)) o yüzden iki taraf arasındaki fiyat farkını bilmiyorum ama bana bu sokaktakiler hep ucuz gelmiştir

hee bu arada bana uyar hatta toplaşıp bütün kasım anneleri gidebiliriz D toplu indirimde yaptırırısss P

şekerim ben hepinize tavsiye ederim ki
gidip kıyafet neyin mother dan alın
o havuzluhana gitmeye değmezzzzz
ucuz diil kıyafetler hemde bence güzel de değil yaaa
işli mişli hep :)
Bebek şekeri için de gerek yok oraya çıkmana bence :) iki taraf da test edelip onaylandı :)

ben kıyafet için istemiyorum orayı zaten gitmek isteme sebebim sırf merak :) ewt ewt onaylıyorum :) ben evdede ufak tefek süsler düşünüyorum yiğenimde aynı mağazadan bahsediyoruz muhtemelen o mağazanda almıştık emekliyen bebekler falan onlardanda alıcam da bi fırsat bulup gidebilsem

Tunaydın kızlar geçmişi henüz okumadım birazdan okumaya başlayacağım dün geceden beri tek taraflı kasık ağrım var ayağını falan dayadı diye düşünüyorum çnkü elimi kasığıma koyduğumda fıkır fıkır oynuyor orada. Az öncede sol tarafta oldu. Sanırım son aylar biraz acılı geçicek.

yapta bizede fikir olsun:) ben adanadan alırım sanırım doğum için adanaya gelicem tarihi belli değil ya daha doğumun.burdan olsun istiyorum onun için.

sende mi adanalısın kuzum...

kızlar.. dün benimde midem cok kötüydü.. aksam eşime iftar hazırlayana kadar canım cıktı.. bide sonrasında domates konservesi yaptım menemen için belim agrıdı.. sahrda bizim beyin canı menemen istiyor .. kolay olsun diye bi aylık stokladım dolaba.. arada benim kalkmama gerek kalmadan yapıversin diye..

yogurt ekmek ya da peynir ekmekle besleniyorum resmen.. baska bişey yiyemiyorum.. ne olacak bu durumda.. bide 400 grm aldım inşallah bebişimde almıstır. bariz bi şekilde karnım sertleşti ve büyüdü bu hafta .. dr istediğin gibi yatabilirsin bi süre sonra zaten rahatsızlık verecek üstüne istesende yatamayacaksın demişti.. dün koca sert göbeğimden yatamadım.. yan yatmaya calısmak gercekten zor imiş.. dün gece anladım.. Allah yardımcımız olsun...

geçmiş olsun jinepscim daha dikkatli olmak gerekiyor sanırm

kızlar ben eminönünü dediğiniz yerleri pek bilmem duyduklarımı söyledim. kadıköyden gelicem ben vapurla oraya ondan sonrasını tarif edermisiniz bana :)

geçmiş olsun fatmacım sanırım bu saatten sonra herkes bişilerden şikayet edicek :) beslenme konusunda en azından gündüz çeşitli bişiler ye canım. tek tip beslenme. uyurken bende zor dönüyorum 3 defada anca diğer yanıma dönüyorum dün bende fark ettim göbüşüm büyümüş yine hatta babamla karşılaştık sitede bana ilk defa kilo almışsın dedi :) yandık sanırım. bundan sonra inş 10-20 kilo almam

Son düzenleme:

bende buldum sayılır ne yapacagımı eltimin ogluna dogum günü için bakmaya gitmiştik hemen gözüme takıldı bir tane pembe deniz yıldızı yaptırıcam kısmetse. adı DENİZ olacak şekeride deniz yıldızı olsun uyumlu olur dedim.dogumdan önce gidip ayarlayayım dogumdada telefon eder tarihi ayarlattırırım gönderirler diye düşünüyorum bakalım o günler gelsin de....
bir de ben kapı süsü mü aldım İzmir e gidince burada hep aynı seyler vardı bende oarada görüp hosuma gidince aldım koydum erken biliyorum ama.....

caminin ordan gir şekerim kahvaltılıkçılar var dümdüz yürü sağında mehmet efendi tam karşında Mabel çikolatacı var
Mehmet efendiden sağa kıvrıl o sokak bereket :)
sona mabelin ordan da bi sağ yap solda da var 1-2 yer
oralardan al
çok yukarı çıkma

başka çeşit yiyemiyorum...
midem yanacak korkusundan...
normalde zaten hafifleştirmiştim yediklerimi yanma yüzünden..
ama dünki yanma tavandı resmen.. daha üstüne cıkacağını düşünmüyorum
bi de ramazan oldugu için burdada yemek yemem zor oluyor
evden ekmek arası peynir getiriyorum sütle içiyorum öğlenleri.. sabah kahvaltımda aynısı ..aksamda yogurt ekmek...
meyve yiyorum bide aksamları..
meyve konusunda şeftali saplantım olustu ..
sahurda .. sabah uyanınca.. aksam eve gidince durmadan yiyorum..
Allahtan mevsimindeyizde heryerde var...

bideee
eminönüne gidenlerr

şeker ağacı var telden
15 TL ile 40 arası değişio
çok güzeller
alın bence mutlaka
şekerleri astımmı çok şık duruo

benim nikah şekerim deniz yıldızıydı davetiyemde istiridye ve inci konseptliydi.. kızıma da biberon düşünüyordum ama ck basit dediler ve caydım.. suan fikirsizim .. gidip görmek lazım yerinde tabi..

kuzum
ben dikkat ettim peynir süt&yoğurt yediğimde midem hepten yanıo
sende azalt biraz bakalım
bi faydası olur belki
ya da prosek gibi bi ilaç al

bideee
eminönüne gidenlerr

şeker ağacı var telden
çok güzeller
alın bence mutlaka

Eki Görüntüle 234047

fethiyedeylken gördüm ben bunlardan sonra odasına aksesuar olarak kalır diye ama boyu kısa geldi bana .. eminönünde varsa ve fiyatıda buysa süpermiş.. optimumda kirasına 45 tl demişti kadın..delimi ne demiştik eşimle bizde..

kuzum
ben dikkat ettim peynir süt&yoğurt yediğimde midem hepten yanıo
sende azalt biraz bakalım
bi faydası olur belki
ya da prosek gibi bi ilaç al

ya ilaca benim dr olan kardeşim kızıyor .. şekerli su yap iç diyor bana..onu içincede hepten midem kalkıyor.. süt ürünleri ii geliyor gibi.. dün öğlen evden dolma getimiştim o beni mahvetti.. sanırım baharatı bol oldugundan..

bideee
eminönüne gidenlerr

şeker ağacı var telden
çok güzeller
alın bence mutlaka

Eki Görüntüle 234047
çok güzelmiş kesinlikle çok şık valla bizim memlekette bu tip seyler sınırlı. bir magzada ne varsa diğerleride ondan var çeşit yok yani bunu biraz araştırayım olmadı nettende buluruz bende bebek arabası gibi düşünmüştüm sonrada kızımın oyuncagı olur diye

benim nikah şekerim deniz yıldızıydı davetiyemde istiridye ve inci konseptliydi.. kızıma da biberon düşünüyordum ama ck basit dediler ve caydım.. suan fikirsizim .. gidip görmek lazım yerinde tabi..
çok değişik seyler var gezip görünce farklı seyler bulabilirsin bide kız olunca hersey daha süslü:))))

valla 1 mt olanları da var böle şifonyer üzeride
bu daha şirince geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…