2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
öf yaa evde oturmaktan otura otura eskidim çirkinleştim bakımsızlaştım bunalımdayım sanırsam

seninki de dert mi
işe gelmekten eskidim, kıyafet giymek istememekten çirkinleştim
sıcaktan şiştim
ayyy
depresyondayım
bide koltuk altlarım karardı
öğğk pis kadın oldum
böle asırlardır siyah bişi giymiş de yıkanmamış gibi
gebelik maskesi dedikleri benim kolumun altında oldu
çıldıracimmmmm

Kızlaaar motherdan aldığınız 5li çıtçıtlı badiler ne kadardı?
Kipadakiler de onlara benziyor ben 32 ve 27 ye aldım beşerlileri.

kadıköyden motora bin motordan inip alt geçitten geçiyorsun mısır çarşı var istersen mısır çarşısınız gezerekte gidebilirsin ama bilmiyorsan biraz karıştırabilirsin mısır çarşısının yantarafında geçitten çıktığın gibi karşıya baksan görürsün peynir kahvaltı ürünleri satan yerler var o sokak boyunca yürü kahve kokusunu takip et :) köşede kurukahveci mehmet efendi var o sokaktan gir hep süs eşyası satan yerler var ama bir mağaza gittiğinde göreceksin oldukça kalabalık en popüler o sanırım ve çok güzel şeyler var birde kesinlikle tek gitme eminönü teyzeleri ezer geçer seni

canım her akşam 1saat yürüyüş yapıoruz eşimle.ayrıca 55kiloyla hamile kaldım.şimdi çözdüm olayı,benm tartımda ben 60kiloyum.doktorunkinde 61.doktorun tartısında ilk gidişimde tartılmamıştım.o yüzden kendi tartıma göre kilo takibi yapcam.hem zaten çok da önemli değil,hele oğlum dünyaya gelsin annesini emsin.kilolarda gider sıkıntılarda

bence sende haklısınn
ama evde oturmakta hiç evde olmamış biri için zormuş daha doğrus gezecek birileri olsa ya da hava azıcık serin olsa neyse de böyle tek başına çok zor. 15 gündür yapayalnız tek başına konuşacak kimse yok
eşimde yorgun geliyor akşamları iki kelam etmez bir çıkalım yürüyelim mecali yok...
yani ufaktan gelmeye başladılar bana

kızlar bebek alışverişinde annane babanne teyzeden falan bana iş düşmüyor, o yüzden bende kendi alışverişlerimi yapıym bari diyorum, emzirme südyeni lohusa geceliği gibi şeyler aldınız mı? ben lohusa geceliği almayı düşünüyorum en az 3 tane gerekirmiş önden düğmeli,heyecanlanmaya başladım kendimi hastane odasında hayal ediyorum oğlumu kucağıma vermişler babası foto çekiyor :))) off nası geçecek son 3 ay :)

benimde göğüs arası çatal yani karardı :85:

tunaydin hanimlar ve kuzucuklar

herkeste bakiyorum sikayetler var bir sikayette benden olsun.dun aksam iftara davetliydik yedik ictik ama ben mahvoldum.yemegimi fazla kacirdim anlamadim bulasiklari makineye yerlestiremedim hafiften egilipte e bsonra ayaklarim sisiyorda sisiyor cok canimi yakiyorlar ya.

gecede hic uyamiyorum cok sicak burasi ve kizim cok baski yapiyor asagiya dogru ,surekli tuvaletim var gibi bir hisse kapiliyorum her saat basi wcye gidiyorum.

dun doktora gitmistik kizimin kalp atisini dinletik canim yavrum kut,kut atiyor prensesim.ayin 11 de seker yuklemem 23 dede ultrasonum ve anti-d ignem var.anti-d vurulacaklar unutmayin sakin ve doktorunuza hatirlatin.
gelen akintiyi/suyu sordum normal dedi ama asiri gelirse hemen hastaneye gel dedi doktorum.:18:

selam kızlar ya kaç gündür ağrım var sanırım kistim ağrı yapıyor doktorumda uzakta offf sol tarfımda 5cmlik kitim vardı
sol yanım ağrıyo

Kızlar ayın 5'i evlilik yıldönümümüz.4 yılı bitiriyoruz inş.
Ne yapmalı değişik fikir?
Bu halimde evde yemek falan yapamam:)
Dışarıda yeriz böyle sürpriz bi hediye alsam diyorum ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…