2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı cumalar arkadaşlar.
2.ye hamileler bişey sorcam, hani ağır kaldırmak yasak ya çocuklarınızı nasıl kaldırıyorsunuz peki? bunu hep merak etmişimdir :)
bu arada benim hala bulantım yok :18:

allah bağşlasın kuzularını çalışıyo olman biraz sıkıntı yaratır ama dediğin gini ilerde rahat edeceksnn

2 yaş 2 aylık böyleyken bi bebek düşünemiyorum doğrusu gözünüzünü korkitmim ama biraz sıkıntılı olabilir

yok canm ya fazla sorun olmaz benm yanım da ne annem var ne kayınvaldemm
anca çoçukk çok huysz susmayan devmklı vızır drsa bilmemm o zamn

2.ye hamileler bişey sorcam, hani ağır kaldırmak yasak ya çocuklarınızı nasıl kaldırıyorsunuz peki? bunu hep merak etmişimdir :)

Ben kucaklıyorum canım mecburen. Ama benim şu anda pek sorunum yok düşük filan. Zaten artık pek kucağa da lınmıyor yürümeye başlayınca.

selam kızlar ben sınem aslında ekımde dogum yapıcaklar forumundayım ama gec dollenme dedı doktorum pazartesı tekrar konturolum var yıne aynı cıkarsa sızlere katılıcam bende eger oyle olursa 4 kasım fılan oluyor sanırım muhtemel dogum tarıhı
ıyı gıdıyodur umarım hamılelıkler bende dusuk rıskı var ama sukur ıcım rahat bı oglum var mayıs 26 da 3 yasında olucak pek bebek ıstemesede kıskasada rabbım sevdırır ınsallah
hepınızı saglıkla alın ınsallah bebeklerınızı kucagııza

Memurum Ücertsiz izne ayrılacağım 2 yıl. Oğlum da 2 yıl kreşe gitmeyecek o zaman. Kendim bakacağım inş. ikisine de. Biraz da ondan istedim araları yakın olsun.

valla mecbur alıyoruz benmki babaya hiç düşkün değil hep bende bazen kucak istiyo taşıyoruzz bişey olmuyoo rabbm esirgiyoo

Memurum Ücertsiz izne ayrılacağım 2 yıl. Oğlum da 2 yıl kreşe gitmeyecek o zaman. Kendim bakacağım inş. ikisine de. Biraz da ondan istedim araları yakın olsun.

ewt o zamn ii olurrr mecbur çoçuklar için herşey yapılıyoo

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar...
evet ağır kaldırmamak gerekiyor güya ama kızımı kaldırmak zorunda kalıyorum 12 kilo falan var
sanki inat yapıyor kucana al diye ağlıyor alıyorum üstümde boğuşmak istiyor çok hareketli biraz zorlanıyorum ama napalım bişe olmaz işallah

Ya eskiden 4-5 çocuk olurmuş hem de sık aralıklı da değil. Bir de bizim gibi değil tarlada çalışıyorlarmış. Bizim de bişey olmaz inş. Fazla takmamak gerekir. Her şeyin hayırlısını versin Rabbimmm...

aynen vallaa kanepede bile illa benm kucağıma oturuyoo

aynen fazla kuruntu yapmıcan inş bi sorun yaşamadann şu 9 ay geçiririzz

Ben kucaklıyorum canım mecburen. Ama benim şu anda pek sorunum yok düşük filan. Zaten artık pek kucağa da lınmıyor yürümeye başlayınca.

valla mecbur alıyoruz benmki babaya hiç düşkün değil hep bende bazen kucak istiyo taşıyoruzz bişey olmuyoo rabbm esirgiyoo

ewt o zamn ii olurrr mecbur çoçuklar için herşey yapılıyoo

oturarak kucaklamak çözüm olabilir aslında kızlar.

aslında öyle. tarlada çalışan bir kadın, sırtında çocuğun biri bağlı, karnında biri, diğeri eteğini çekiştiriyor falan...

İkinci bebeği olanlar neler hissediyorlr. Ben bazen oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Tuhaf geliyor bana. Hamile kalmadan çok istiyordum ikinciyi. Hamile kalınca karmaşalı bi ruh halim oldu.

herkese hayırlı cumalar kızlar dualarım hep sizler insaallah saglıkla bebbişlerinizi dünyaya getirirsiniz.
belki bende bu ay hamişim diye burda ilk paylaşırım daha çok var ama dualarınızı eksik etmeyin benden ne olur

çok sık olmasada arada almak zorunda kalıyorum benimde düşük riskim yok ama doktorum dediği bişey var hiç sorun olmasada ilk üç ay herkes için risklidir diyo yalnız alırken birden kaldırmıyorum yavaşça dizlerimi bükerek alıyorum kucağıma

bebeğim cuma ezanları yüzüsuyu hürmetine rabbim tez zamanda sanadab tatırsın inşallah bizlere hayırlı kolay doğumlar versin kucağımızda göstersin inşallah

İkinci bebeği olanlar neler hissediyorlr. Ben bazen oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Tuhaf geliyor bana. Hamile kalmadan çok istiyordum ikinciyi. Hamile kalınca karmaşalı bi ruh halim oldu.
yani mutlaka her ikisinnde yeri farklı ama hele bi dünyaya gelsn nasıl sevilirr
ben en çok kızımn tepkisini merak ediyorum çünküü çok kıskançç eşimle hiç yanyana oturamıyorz

inşş canm senide kısa zamnd aburda görmek isterizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…