- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.801
amin aminnn. şimdi sela ve ezan arası bol bol dua edelim inşallah. müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur. inşallah eksiksiz bi şekilde hepimizin hamileliği ve doğumu için dua edelim.bebeğim cuma ezanları yüzüsuyu hürmetine rabbim tez zamanda sanadab tatırsın inşallah bizlere hayırlı kolay doğumlar versin kucağımızda göstersin inşallah
heehheh ne güzel bi doğurayım da hep kucağıma atlasın:)kahve kolik laftan anlasalarr yok illa kucağına alcann
aslında öyle. tarlada çalışan bir kadın, sırtında çocuğun biri bağlı, karnında biri, diğeri eteğini çekiştiriyor falan...
Kahvekolik Kız Allah iyiliğini versin şu mubarek günde. Gülmekten öldüm biraz sinirliydim...:)
inşallah canım sela okunduktan sonra sana dua edeceğim inşallah.
hatcah hoşgeldin, ilk sayfaya bakarsan listemiz orda. bilgilerini konu sahibine mesaj at ok?
Bismillahirrahmanirrahim
UMUT LİSTEMİZİİ YAPIYORUM KIZLARRRRR :d بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH IM İNSAALLAH HEPİMİZE UGUR GETİRİRR.
işte hamişlerimiz :d rabbim saglıklı hamilellikler saglıklı dogumlar nasip etsin
| KK Nick | Sat | Tahmini D.T. | Kilo | Yaş | Yaşadığı Şehir | Güncel Durum |Tedavi görenler |
1| zuzuipek | 8 Şubat | 15 Kasım| 52 | 28 |İstanbul ||
2|kardelen23 | 8 Şubat | 15 Kasım |83 | 29 | Aksaray ||
3|elfinya | 13 Şubat | 22 Kasım | 59 | 24 | Balıkesir ||
4|kahvekolik | 15 Şubat | 22 Kasım | 63 | 27 | İstanbul | kese görüldü|
5|bol |9 Şubat |16 Kasım| 60 | 26 | Adana ||
6|yağmurbuse |7 Şubat |14 Kasım| 63 | 28 |İstanbul ||
7|nazabülo |16 Şubat | 23 Kasım | 58 | 28 |İstanbul ||
8|derya2807 | 2 Şubat | 9 Kasım | 63 | 30 |İstanbul | Pıt pıtları duyuldu|
9|arm0606 | 28 Ocak| 4 Kasım | 58 | 26 |Antalya ||
10|sulisim | 2 Şubat| 9 Kasım | 52,5 | 29 |Nevşehir | Pıt pıtları duyuldu|
11|zuzzuu | 19 Ocak| 3 Kasım | 65 | 28 |Düzce | Pıt pıtları duyuldu|
12|Princess of Rain | 11 Şubat| 18 Kasım | 70 | 26 |İngiltere ||
13|ezgim112|27ocak|4kasım|66|26|Manisa|pıt pıtları duyuldu|
14 |ekim.29|26şubat|dr.dan ögrenecek|65|22|Kırıkkale ||
15 |gulden79 |14şubat |21kasım | | | ||
16 | Lımburg1985 | 3 şubat | 9 kasım | 81 | 26 | Belçika | Kese göründü|
17|tuubaaoz|6 şubat |13kasım|75|25|İzmir|Kese görüldü|
18|crafty|25 ocak|1 kasım| | | İstanbul|pıt pıtlar duyuldu|
19|helen|28ocak|5 kasım| |27|İstanbul|Kese görüldü|
20|gfr|22şubat|29kasım|68 |27|Ankara|2 hafta sonra dr. kontrolü var|klomen ve pregnyl tedavi gördü|
21 |nezihali |30ocak |7 kasım |55 |27 |Ankara |pıt pıtlar duyuldu|
22 |vildan41 |1şubat |8 kasım |59 |24 |Kocaeli |pıt pıtlar duyuldu|
23 |sympathique |27ocak |3kasım |63 |26 |Fransa |pıt pıtlar duyuldu|tüpbebekle |
24|çelik198408|25şubat|2 aralık|82|27|Nevşehir|henüz dr.a gitmedi|ovülasyon testiyle dogal|
selam kizlar nasilsiniz? bugun uykudan bulantiyla uyandim, hic iyi diyilim, belimde hafif sancilar var. bi de bulantim var offff yaaaaa daha cok erken galiba 4 haftalik falan
kızlar bi sayfadan alıntı yaptım okuyun bakalım belki doğru çıkar 2.ye hamiş olanlar yardımcı olabilir doğru çıkıyomu diye..
ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
İkinci bebeği olanlar neler hissediyorlr. Ben bazen oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Tuhaf geliyor bana. Hamile kalmadan çok istiyordum ikinciyi. Hamile kalınca karmaşalı bi ruh halim oldu.
aminnnn cnmherkese hayırlı cumalar kızlar dualarım hep sizler insaallah saglıkla bebbişlerinizi dünyaya getirirsiniz.
belki bende bu ay hamişim diye burda ilk paylaşırım daha çok var ama dualarınızı eksik etmeyin benden ne olur
ekimcim öyle düşünme olmaz inşallah bişey
senin kızın kaç yaşında benimki 26 aylık 2008 aralık doğumlu buda inşallah 2011 kasımda olucak yani araları tam 3 yaş olucak herkes çok ideal en iyisini yapmışsın dio
aynı ben çok şükür hiç bulantım olmadı şimdilik bundada bişey yokgünaydınb bhanımlar hayırlı cumalar
kızlar benim bildiğim bulantılar kalp atışı başladığında başlıyo ama şunu unutmayın herkeste olucak die bi kaide yok yani ay bulantım yok bi sorunmu var demeyin ben kızımda ne buanbtı çektim ne öğürdüm hiçbişeyden tiksinmedim çok rahat yemeğimide yaptım yedimde şimdilik buda öyle umraım böle devam eder
maşallah cnm o zaman benim hamilelikte beslenme koçum olurmusun lütfennnnnn
cnm Allah kolaylık vrsin inş çabuk atlatırsingünaydın kızlar,
bizde pek ii sayılmayız anladımki ilaç içmesem olmıcak artık sabah yine içtim bulantım çok oluyo çünkü ilaç içsemde aslında doğru dürüst bişe yiyemiyorum kuş kadar atıştırıyorm bakalım artık bizde yarın gidecz inşallah duyacaz pıt pıtları:)
Ne güzel hiçbirşeyim yok derken 2 gündür çok kötüyüm bugün 6 hafta oldu mide bulantısı var ve yer sürekli ayaklarım altından kayıyor gibi oluyor bu sabah az kalsın düşüyordum.
hep kendimizden bahsediyoruz kocacıklarınız nasılbenim eşim hala ayakları yere basmadı bulutlar üstünde bu kadar sevineceğini beklemiyordum herşeyi ona yaptırabilirim yaşasın hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?