2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aslında öyle. tarlada çalışan bir kadın, sırtında çocuğun biri bağlı, karnında biri, diğeri eteğini çekiştiriyor falan...

Kahvekolik Kız Allah iyiliğini versin şu mubarek günde. Gülmekten öldüm biraz sinirliydim...:)

Son düzenleme:
bebeğim cuma ezanları yüzüsuyu hürmetine rabbim tez zamanda sanadab tatırsın inşallah bizlere hayırlı kolay doğumlar versin kucağımızda göstersin inşallah
amin aminnn. şimdi sela ve ezan arası bol bol dua edelim inşallah. müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur. inşallah eksiksiz bi şekilde hepimizin hamileliği ve doğumu için dua edelim.

kahve kolik laftan anlasalarr yok illa kucağına alcann
heehheh ne güzel bi doğurayım da hep kucağıma atlasın:)

herkese gunaydin taze hamisler hepimizin cumasi mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin saglikla hayirla ve zamaninda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

selam kizlar nasilsiniz? bugun uykudan bulantiyla uyandim, hic iyi diyilim, belimde hafif sancilar var. bi de bulantim var offff yaaaaa daha cok erken galiba 4 haftalik falan

merhaba ben hatice sat 10 şubat doğum 17 kasıjm(inşallah)kilo 66 yaş 28 kan testi ile sonucu aldım doktora hafataya gitcem. il diyarbakır umarım bilgileri doğru yere yazmışımdır herkese bu dokuz ayda başarılar kızlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun hepimize

kızlar bi sayfadan alıntı yaptım okuyun bakalım belki doğru çıkar 2.ye hamiş olanlar yardımcı olabilir doğru çıkıyomu diye..
ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

selam kizlar nasilsiniz? bugun uykudan bulantiyla uyandim, hic iyi diyilim, belimde hafif sancilar var. bi de bulantim var offff yaaaaa daha cok erken galiba 4 haftalik falan

hoşgeldin cnm hiç üzülme geçicek inşallah benimde erken başladı ve şuan 8 haftalığım düzeldi inşallah fazla sürmez baharatlı gdalardan uzak dur derim sana cnm

kızlar benden doktor test istedi sarılık ve kansızlık vs diye sizden istemedimi doktora gittiğimde 7 di 3 gün sonra 8 oldum inşallah hamileliğiniz güzel geçiyodur

kızlar herkeze iyi hafta sonları diliyorum kocişlerinizle bir ömür boyu mutlu olun emi

cnm karışık biraz ama eşimin 2005 ve 2009 oluyo benim 2008 2011 oluyo oğlum 2008 de doğdu ilkinde tutmadı yani amA 2. TUTAR BELKİ

İkinci bebeği olanlar neler hissediyorlr. Ben bazen oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Tuhaf geliyor bana. Hamile kalmadan çok istiyordum ikinciyi. Hamile kalınca karmaşalı bi ruh halim oldu.

ben daha dr gitmedim hiç varmış yokmuş hissim yok ama oğlumda karnımı tuta tuta uyurdum 1. nin yeri başka

aminnnn cnm

cnm sendemi 2008 aralık annesisin hiç hatırlayamadım seni yokmuydun o zamanlar yada ismini falan mı değiştirdin

aynı ben çok şükür hiç bulantım olmadı şimdilik bundada bişey yok

maşallah cnm o zaman benim hamilelikte beslenme koçum olurmusun lütfennnnnn

yardımcı olmaya çalışırım tabi elimden geldiğnce[/QUOTE]

cnm Allah kolaylık vrsin inş çabuk atlatırsin

ben aslında 2009 ocak annei olucaktım ama kızım erken doğunca aralık annesi oldum fakat doğuma kadar ocak annelerinde yazışınca aralıkta olsa yine orda devam eetim orası hala aktif aralık anneleri bakıyorum arada ama yazışma çok az orda

Ne güzel hiçbirşeyim yok derken 2 gündür çok kötüyüm bugün 6 hafta oldu mide bulantısı var ve yer sürekli ayaklarım altından kayıyor gibi oluyor bu sabah az kalsın düşüyordum.

hep kendimizden bahsediyoruz kocacıklarınız nasıl benim eşim hala ayakları yere basmadı bulutlar üstünde bu kadar sevineceğini beklemiyordum herşeyi ona yaptırabilirim yaşasın hamilelik

evt cnm inşallah tez zamanda geçer çok kötü bişey bende tam geçti diyorum yeniden başlıyo geçer inşallah sabrın sonu selamettir kaynanamlar yanımda olduğu için daha nasılmış bilemedim hamilelik eşim annesinin yanında ilgilenmez benimle buda kötü bişey ama hiç kırmaz beni dediğimi yapar sağolsun amaaaa nisanın 5de köye gidiyolar inşallah bende yazıcam çok mutluyum diyee kayınpederden dolayı ne uzanabiliyorum nede pc açabiliyorum kaynanam desen evde durmuyo ben oo hastayken bir dediğini iki etmedim ama oo ben hastay:98:ım yemeği zor yapıyorum t:98:iskiniyorum herşeyden basit bişeymiş gibi evde durmuyo neyse az kaldı inşallah

Kimsecikler yok . Nerdesiniz kızlar. Ohh evdekiler dinleniyorlardır şimdi..Ahhh ben de 5 olsa da eve gitsem. Canavarı babasına emanet edip dinlenecem biraz :)

kızlar merhaba, nasıl gidiyor hamiş günleriniz ?ben 1 haftadır şifayı kapmışım, öksürüyorum, karnımı tutuyorum bişi olmasın diye..ama bugün bir hüzün çöktü üstüme bebeğime bişi olmuşmudur diye, çok korkuyorum...hasta olduğum için de acayüp suçluluk hissediyorum, bide zaten çok duygusallaştım, ağlamak geliyor içimden... varmı tecrübesi olan bu konuda, bana destek olacak kimse..bal,polen yiyorum..onun dışında pekmez içiyorum karabiberli...ıhlamur içiyorum, pastil alıyorum günde 3 tane falan(fazla almaya korkuyorum)..böyle işte varmı önerebilceğiniz bi şeyler ?

Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…