- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.081
tabisiiiiiiii ben
kızlar yaa en son kntrlde plesente aşağıda oldugunu öğrenmiştim yaa doktor sezeryan olursun büyük ihtimalle ama yukarı cıkabilirde demiştii
benim gibi bu sorunu yaşayan varmı:26:
peki bu plesenta perivamı ne diyorlar omu demek:18:
peki bu plesenta perivamı ne diyorlar omu demek:18:
çok şirin bi takım ben kızıma böyle gelinlik gibi giydirmek istemiyorum daha güzel bişiler bulmam lazım...
bide kanama olabilir demek.kanama olursa acil hastaneye gitmen gerek.
bide kanama olabilir demek.kanama olursa acil hastaneye gitmen gerek.
ayy ALLAHIM korusuunn
o yüzden orayı fazla zorlamıcan demek,kurcalamıcan,ıkınmıcan demek:82:
işte en zoru o benim için.arada kabız olyurum.korka korka wcye gidiyoorum valla
işte en zoru o benim için.arada kabız olyurum.korka korka wcye gidiyoorum valla
aynen bende senin gibi düşünüyorum. çocuğu sıkar diye düşünüyorum öyle şeyler...
belki şöyle bişey olabilir
Bebetto Mevlt Takm 4l (Kopanaki) BBT-A032E | | Bebefix.com
ama daha önce beyaz tulumun üzerine baskıyla yapılmış şeyler görmüştüm gene bulursam olardan sipariş etmeyi düşünüyorum :)
sabah ılık su iç aç karnına canım
bu elevir bi beni kabız yapmadı heralde İnşallah yapmazda oldummu bittim demektir :18:
benideeeeee[/
şükredin.inş.olmazsınız.
benideeeeee[/
şükredin.inş.olmazsınız.
iğrenç bişe şu kabızlıkya mahvediyo insanı ben ara ara olup düzleiyorm ama tamamen geçmiyo hiç 2-3 gün iyiysem sonra yine oluyorum
iğrenç bişe şu kabızlıkya mahvediyo insanı ben ara ara olup düzleiyorm ama tamamen geçmiyo hiç 2-3 gün iyiysem sonra yine oluyorum
biri bana sabah namazında kalkınca 1 bardak su iç demişti.. bende kalkamamki demişti..
ramazan dolayısıyla sahura kalkıyorum su içiyorum ve şeftali yiyorum.. hangisi işe yarıyor bilmiyorum ama bildiğin düzene girdi ..aman tahtalara vurayım..
biri bana sabah namazında kalkınca 1 bardak su iç demişti.. bende kalkamamki demişti..
ramazan dolayısıyla sahura kalkıyorum su içiyorum ve şeftali yiyorum.. hangisi işe yarıyor bilmiyorum ama bildiğin düzene girdi ..aman tahtalara vurayım..
kesinlikle seftali bende esime sahurdan sonra meyve hazirliyorum onun yaninda bende yiyorum karistiriyorum her meyveyi ama seftali ve erik kabizliga cok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?