2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok deryacigim ya benimde bir hazirligim yok ama bu ay iicnde bitirmem lazim pijamalarimi almadim henuz ve bebegin kiyafetleri yikanip utulenecek.yatagi ve cekmecesini alalim oyle yapacagim.

kizlar bebegime kuvet olarak bunu dusunuyorum almayi elimden kayip dusururum korkusu var bende bu kuvet bana cok guvenli geldi siz ne dersiniz?

http://www.mothercare.com/richConte...i=B0016MJQC4&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2

ne kadar tatlı bebek şekerleri var....
ben hiç bir şey bilmiyorum... bu bebek şekerleri ne zaman veriliyor, toplu bir davet mi yapılıyor yoksa bebeği görmeye gelenlere ayrı ayrı mı sunuluyor...çok cahilim ben yaaa....

ben hastane için, sonra ilk dönem eve gelenler için bir de mevlüte gelenler için hazırlayacağım

mevlüte gerek varmı ya..

40 gün sonra .. benim mevlüt adanada olacak gerci ordakilere de dagıtmak lazım..

bide kac tane yaptıracaksınız...

valla canım bende öyle çok bilmiyorum ama bunlar mevlütte dağıtılanlardan. ben hastaneye gelenler içinde çikolata almayı düşünüyorum bebek dekorlu çikolatalar varya pastanelerde onlardan... benim öyle hastaneye gelenlerim çok yakınlarım olur oda 50 kişiyi geçmez sanırım ona göre 1-2 kilo çikolata düşünüyorum.

mevlüte gerek varmı ya..

40 gün sonra .. benim mevlüt adanada olacak gerci ordakilere de dagıtmak lazım..

ona sen karar vermen gerekir fatmacım az cok gelicek olan kişiyi tahmin edersin biz yiğenimde 3 kilo dağıtmıştık kiloya kırk tanemine geliodu yanlış hatırlamıyorsam ama iki mevlüt yaptık biz ondan biraz fazla oldu tabi bende ne kadar olur bilmiyorum ama fazla hazırlıcam ben sonradan bebek görmeye gelenlerede veririm

mevlüte gerek varmı ya..

canım ben en fazla 100 tane diye düşünüyorum. çikolatayı belki fazla tutabilirim eve gelen gideni düşünmemiştim. bi hastane bide mevlüt diye düşündüm.

benim burda kimsem yokki..

20 kişi anca gelir..

benim burda kimsem yokki..

20 kişi anca gelir..

ozaman çok fazla bişey yaptırmazsın sende çok yaptırmayacağın için dahada özel bişey yaptırabilirsin mesela ben çok yaptırıcam elanın yolladığı siteden mesela sipariş vermeye kalksam 200 250 sadece çikolataya vericem ama eminönünden daha ucuza malederim diye düşünüyorum evde birde eski bir beşiğim var benim onu maviye boyayıp satenlerle süslicem onda dağıtıcam bu beşik gibi süslicem

kızlar yaa en son kntrlde plesente aşağıda oldugunu öğrenmiştim yaa doktor sezeryan olursun büyük ihtimalle ama yukarı cıkabilirde demiştii
benim gibi bu sorunu yaşayan varmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…