- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.061
çok siteye baktım aşağı yukarı aynı gibiler aşağı 3 taneyi ekliyorum.
Lora Nikah Şekeri / Mutluluğun adresi
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri
Fiyo Junior
al canım burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/456212-2011-kasim-annelerinin-hastane-secimleri.html
çok teşekkür ederim elacım ve gönderdiğin linkteki şekerler çok hoşuma gitti inş eminönünden benzerlerini bulursam yaparım ben bunları :) Eki Görüntüle 234855 Eki Görüntüle 234856 Eki Görüntüle 234857 Eki Görüntüle 234858
ne kadar tatlı bebek şekerleri var....
ben hiç bir şey bilmiyorum... bu bebek şekerleri ne zaman veriliyor, toplu bir davet mi yapılıyor yoksa bebeği görmeye gelenlere ayrı ayrı mı sunuluyor...çok cahilim ben yaaa....
ne kadar tatlı bebek şekerleri var....
ben hiç bir şey bilmiyorum... bu bebek şekerleri ne zaman veriliyor, toplu bir davet mi yapılıyor yoksa bebeği görmeye gelenlere ayrı ayrı mı sunuluyor...çok cahilim ben yaaa....
mevlüte gerek varmı ya..
40 gün sonra .. benim mevlüt adanada olacak gerci ordakilere de dagıtmak lazım..
bide kac tane yaptıracaksınız...
şekerleri beğendik sıra geldii
mevlüt takımına bu nasıl
Bebetto Mevlt Takm Smokin Erkek 5 li BBT-A035BG | | Bebefix.com
mevlüte gerek varmı ya..
40 gün sonra .. benim mevlüt adanada olacak gerci ordakilere de dagıtmak lazım..
bide kac tane yaptıracaksınız...
şekerleri beğendik sıra geldii
mevlüt takımına bu nasıl
Bebetto Mevlt Takm Smokin Erkek 5 li BBT-A035BG | | Bebefix.com
ona sen karar vermen gerekir fatmacım az cok gelicek olan kişiyi tahmin edersin biz yiğenimde 3 kilo dağıtmıştık kiloya kırk tanemine geliodu yanlış hatırlamıyorsam ama iki mevlüt yaptık biz ondan biraz fazla oldu tabi bende ne kadar olur bilmiyorum ama fazla hazırlıcam ben sonradan bebek görmeye gelenlerede veririm
çok şirin bi takım ben kızıma böyle gelinlik gibi giydirmek istemiyorum daha güzel bişiler bulmam lazım...
Allah'ım hiç kimseye de sana da asla yaşatmasın kapansın gitsinnnn
bu arada sende acıbadem de doorcan demi
bizim kıyafetleri giydirmio haspam hastane
hijyenik diilmiş
benim burda kimsem yokki..
20 kişi anca gelir..
kızlar yaa en son kntrlde plesente aşağıda oldugunu öğrenmiştim yaa doktor sezeryan olursun büyük ihtimalle ama yukarı cıkabilirde demiştii
benim gibi bu sorunu yaşayan varmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?