2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende ıkı gecelık dusunuom mevsımlık olanlarından uzerıme sal alacam onemlı olan ayaklar kalın coraplarla usutmemeye calıcaz artık ama gecelık daha kulanıslı pansuman ıcın bıde alt degıstırme ıcın hemsıreler devamlı kana bakıolar cunku

şal yerine yelek öneririm kızlar birde geceliklerinizin muhakkak sabahlığı olsun...yürümeye başladığınızda kapatıyo üstünüzü...

kızlarr hani bebek şekerleri var yaa baktınız mı hiç. yaa ne güzel şeyler var insan karar veremezz yaa...ben buzdolabına asılanlarda istiyorum da. baktığınız beğendiğiniz fiyatı da fazla uçuk olmayan siteler var mı?

hastane ve doktorlar linki vardı ben bulamadım şu hamile bayana bi yardım ediversenizde hayrına bulsam doktoru değiştik doktor bulamıyorum şimdi eski doktorada geri dönmek istemiyorum topicin adını desenizde yeter ne yazdıysam bulamadım

ben şişlide çalışıyorum harbiyede bi yer buldum pijama takımı 29tl öyle kıytırık bişeyde değil seri sonu diye o fiyatlaraymış ilk onu kullanırım diyorum batıcak falan diyorsunuzya batarsada çok pahalı bişey gitmemiş olur

iyi gunler guzel hamileler biz bugun kizimla,sahurdan sonra rahat bir uyku cektik sicaklik hafiften dustu.yagmur yagiyor oh cok sukur azda olsa serinledik.

hastane cantasina kesinlikle hasta bezi atin 2 paket hastanede veriyorlar ama 1-2 tane gecen seneki dusugumden biliyorum.birde kullan at hasta kilotlari var onlarda cok kullanisli oluyor.yunlu corap ekleyin ameliyatlik bir isiniz olursa ciktiginizda cok usuyorsunuz tecrubeyle sabityaniniza atistirmalik birseyler sicak ve sivi icecekler alin hastanenin her yemegini yiyemiyorsunuz o anda mideniz bulanabilir.
hele bizim burada her telden kahvaltilik var ben muslumanim helal birseyler getirin bana dedim en helali misir gevregi ve sut oldu

bende bir cek,cekli valiz ve birde buyuk el cantasi alacagim yanima birde bebegim araba koltugunu onsuz cikarmiyorlar hastaneden bebegi burada

2 pijama ve bir gecelik sabahlik ekleyecegim cantaya ve kisisel bakim urunleri...

çok siteye baktım aşağı yukarı aynı gibiler aşağı 3 taneyi ekliyorum.

Lora Nikah Şekeri / Mutluluğun adresi

Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri

Fiyo Junior

al canım burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/456212-2011-kasim-annelerinin-hastane-secimleri.html

pijama varmı orda?dagi yide öneririm kızlar...

olmamı bacım yaaa
en ciksinden :)

nireymiş ora bende bakem

Oyy sırtım
Sevdebilgecim 37. haftaya kadar çalışayım diyorum ben tabi bir aksilik olmazsa:)
Dediğin gibi başta farklı öğretmen sonrasında farklı öğretmen çocuklara sıkıntı olacak ama 1 ay ders işleyeceğiz sadece.
Diğer öğretmene de alışırlar kolayca.
Aslında çalışasım yok benim de ama doğum sonrasına da ekleteyim ekletebildiğimi diye düşünüyorum.
Sonrasında ücretsiz de alırım.
Hayırlısı bakalım.

ohh sen tam takım hazırsın walla ben daha bilmiorum ne konur ne almam gerekir die dahaalmadım bişi bile ama bizimkiler yaparlar ablam var tecrübeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…