2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm bence doktora sor poleni falan ıhlamur çok kaçırma ve başka bitki çayıda içme.

Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...

ayyyyyy süper yarında darısı ben başıma inşallah:))

kızlar bi de ben hala çizelge yapamadım çok uğraştım akşam tam düzenliyorum ama profile yapıştırdığımda uygun deil diyo. siz nasıl yaptınız

Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...

hadi gözünaydın

bende geçen hafta griptim doktorunu ara sor hamileyken kullanabilceğin bazı ilaçlar var verri daha çabuk toparlarsın bu duybguallık çok normla bugün bende öyle ağlak moddayım hepsi hormonların suçu canım benim bu arad korkma hapşurduğunda bişey olmaz endişe etme

Hepinize çok teşekkür ederim darısı başına..Dr önce dediki keseyi görelim bende dedim kalbini duyamazmıyız onu bir hafta sonra karından duyarız dedi.neyse karından ultrasonla bi baktıki kalbide atıyo ve dediki dur bi sesinede bakalım ...dr da şaşırdı duyunca ve zayıf olduğun için şanslısın hemen duyabildik dedi..herşeyi normal tam gününde olması gerektiği gibi dedi..okadar mutlu oldumki hepinize bu mutluluk nasip olsun inş...dr giderken çok ta ümitli değildim sanki bununda kalbi durmuş olacak gibi geliyordu ...Allaha hep dua ettim şükürler olsun geri çevirmedi...

kızlar biraz önce kan tahlilimn sonucunu aldım değerr 57.47 3+6. haftaya göre normal mi

normal canım bende 50 lerde başlamıştım, bu da düşecek diye üzüldüm hatta. ama maşallah çabuk katlandı hatta ikiz mi acaba diye şüphelenmiştik:)

aa biz seninle aynı gündeyiz
ben sormuştum doktora öksürmekle, hapşırmakla vs bişey olmaz dedi. belki zararı olur diye hiçbişey içememiştim kendiliğinden geçti şükür.

ayy maşallah, maşallah gözün aydın canım.
darısı bizim de başımıza inşallah. hem de karından görmüşsün.

bende yapamadın tickerı tuhaf daha önceki ticker factıryden ordan yapıyorum haftalık değil aylık çıkıyo yani 1 ay 1 haftalık gbi lililpie den yapıyrum onuda forum kabul etmiyo anlamadım yalnızcada tickerdan yapabilrisin dio çözemedim

slm cumanız mübarek dularınız kabul olsun nasılsınız

canım sat ve tahmini doğum tarihini gönder sanada yapayım :)

amin canım hepimizin duası kabul olsun meleklerimiz sağlıkla gelsin inşallah. biz en küçüğüz sanıodum ama sen bizden küçükmüşün

gözün aaydın canım darısı başımıza inş.bende çok sabırsızlanıyom pıtpıtları duysam rahatlayacağım bunada bişey olacak diye korkuyorum Rabbim bebişler sana emanet

Selam kasim anneleri, ben de 8. haftama girdim dun. Kasim 10 beklenen dogum. 6. hafta sonunda bulantilarim basladi, ac kaldikca bulaniyordu (iki saatte bir :)) kraker vs le gecistiriyordum. Hic istifra etmedim ama cok kotu bulaniyordu. Iki gundur aniden kesildi, hic hamile degil gibiyim. Dun sabah muthis bir hafiflikle uyandim ve gun boyu da bulanmadi, bugun de ayni.. Kotu birsey olmasindan korkuyorum. Sanirim P.tesi doktora gidecegim. Tabii once iyi bir dr bulmam gerek. Henuz secmedim doktor. Dua edin kotu birsey olmasin.

Nefise sen 5 gun boyunca duzenli olarak tansiyonunu eczanede koldan pompali tansiyon aletiyle olctur istersen. Sonucu da dr una gosterirsin. Tedbir icin. Birsey cikmaz insh ama tedbirli olmakta fayda var. Bazi hamileliklerde tansiyon problemi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…