2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Evet güzelim aynen tahmin ettiğin gibi manisalıyız.ben somalıyım,eşim kırkağaçlı.hemşerimiyiz yoksa?

100 lük bide 4 saat mi sürüyor..

4 kez kan verilecekmiş saat bası

ay bana bişeyler oluyor..

şimdiden fenalık bastı bana..

ay hadi hayırlısı insallah benim belki yarın ilk seferkini yapar diye umut ediyorum.. ben 25 oldum bu hafta
herhalde yapar diye dusunuyorum

kızlar ben cıkıyorum optum hepinizi cok kaynatmayın gozlerim agrıyor sonra

kızlarrr bugün doktora gittim. bebeğim 1300 gram olmuş ben çok mutlu oldum ama doktor şekerin nasıldı senin diye sordu iyi çıktı dedim. (Bu arada ben 2 doktora gidiyorum da bu tıp fakültesi doktoru) Sanki şekerin çokmuş gibi büyük bebek biraz dedi canım sıkıldı sevinemedim bile. yaa sizlerin nasıl yada bu şeker yüklemesi birkaç kere mi yapılmalı yaa 3 hafta kadar önce güzel çıkmıştı. acaba sonradan yükselebilir mi bu şeker? bilginiz var mı?

Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

niye öyle demişki.. crafty sunu yollamıstı bana burdan bak hesapla seker.. normalmi değilmi diye

günümüz aynı gr lar da aynııı
dr iisin dedi
her bebek aynı mı olur dedi
iri olcak azcık neden kafana takıyorsun dedii
bende aynılarını sana diorum
benimki de 1200

cnm ben de topicte sordum bir kaç kere tekrar yaptırmalı mıyım abartıyo muyum yoksa diye. bnm de normaldi ama bebiş büyük çıktı şeker yaptırdın mı dedi evt dedim normal çıkmıştı son haftalarda ne yedin demişti ben de karpuz ve dondurma fazla miktarda demiştim o halde tatlıyı biraz azalt falan demişti. şuan rejimdeyim azıcık ucundan ama şeker var mı bende yok mu bilmiyorum dediğini yapıyorum ay sonu hala ilerideyse bebek soracağım ben de şeker mi var diye önceden yoktu fln diye.napsak el ele tutuşup tekrar mı şeker testi yapsak:))) yoksa bıraksak tosuncuk mu olsalar:))) yoksa ay sonuna kdr dikkat edip ay sonu gidişata mı baksak:)))

Baha der ki
senin yediğinle bebeğin doğum kilosunun arasında çok bağlantı yok
bir de bebek şimdi iri ama seyri değişebilir dedi
ben inanıyorum çünkübenimle aynı haftada 1490 gr bebişi olan arkadaşım 3,5 kg doğum yaptı
normal bi kg doğum için

günümüz aynı gr lar da aynııı
dr iisin dedi
her bebek aynı mı olur dedi
iri olcak azcık neden kafana takıyorsun dedii
bende aynılarını sana diorum
benimki de 1200

tarkulcum bak bu konuda en iyi morali crafti veriyor bana o haftalarda da normal bence demişti:) üç bebişte yakın olduğuna göre çokta abartılcak bişi yok snrm benm de 25.haftada 840tı herhalde şimdi 1100 flndır diyorum tabi bu bnm düşüncem:) hehee

Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

niye öyle demişki.. crafty sunu yollamıstı bana burdan bak hesapla seker.. normalmi değilmi diye

Normal canım buna göre 1 hafta önden gidiyor sadece. ama doktor sanki bir rahatsızlığım varmış anormalmiş gibi söyleyince canım sıkıldı da tekrar mı yaptırsam acaba dedim. Yada özel doktora gitmeyi daha çok seviyorum çok rahatlatıcı konuşuyorlar, ne zaman tıpa gitsem moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…