- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.781
Evet canım biz birincisi oluyoruz herhalde. Ama ben hiç uyuyamıyorum malesef haftaiçi iş için mecbur kalkıyorum haftasonu da alışkanlıktan mı bebekten mi bilmem uyuyamıyorum. Bütün gün bi koltuktan öteki koltuğa geçip yatıp duruyorum. Nadiren de olsa arada bir dinçlik geliyor. Eşimin de yardımıyla bir iki işin ucundan tutuyoruz, sağolsun süpürgemi yapıveriyor çünkü süpürge acayip yoruyor beni. Böyle günler geçip gidiyor.
Bu arada 45 i görünce merak ettim. Manisalı mısın?
100 lük bide 4 saat mi sürüyor..
4 kez kan verilecekmiş saat bası
ay bana bişeyler oluyor..
şimdiden fenalık bastı bana..
nerden biliom
bizim merkez ist
elemanlar tüm türkiye
rapor ödenmedi crafty hanımmm die arıolar
burdan bi elemanı yolluoruz sgk ya
3 güne ödeniyo :)
kızlarrr bugün doktora gittim. bebeğim 1300 gram olmuş ben çok mutlu oldum ama doktor şekerin nasıldı senin diye sordu iyi çıktı dedim. (Bu arada ben 2 doktora gidiyorum da bu tıp fakültesi doktoru) Sanki şekerin çokmuş gibi büyük bebek biraz dedi canım sıkıldı sevinemedim bile. yaa sizlerin nasıl yada bu şeker yüklemesi birkaç kere mi yapılmalı yaa 3 hafta kadar önce güzel çıkmıştı. acaba sonradan yükselebilir mi bu şeker? bilginiz var mı?
kızlarrr bugün doktora gittim. bebeğim 1300 gram olmuş ben çok mutlu oldum ama doktor şekerin nasıldı senin diye sordu iyi çıktı dedim. (Bu arada ben 2 doktora gidiyorum da bu tıp fakültesi doktoru) Sanki şekerin çokmuş gibi büyük bebek biraz dedi canım sıkıldı sevinemedim bile. yaa sizlerin nasıl yada bu şeker yüklemesi birkaç kere mi yapılmalı yaa 3 hafta kadar önce güzel çıkmıştı. acaba sonradan yükselebilir mi bu şeker? bilginiz var mı?
günümüz aynı gr lar da aynııı
dr iisin dedi
her bebek aynı mı olur dedi
iri olcak azcık neden kafana takıyorsun dedii
bende aynılarını sana diorum
benimki de 1200
kızlar facebook daki sayfamızı eklesenize üye olayım hemen
cnm ben de topicte sordum bir kaç kere tekrar yaptırmalı mıyım abartıyo muyum yoksa diye. bnm de normaldi ama bebiş büyük çıktı şeker yaptırdın mı dedi evt dedim normal çıkmıştı son haftalarda ne yedin demişti ben de karpuz ve dondurma fazla miktarda demiştim o halde tatlıyı biraz azalt falan demişti. şuan rejimdeyim azıcık ucundan ama şeker var mı bende yok mu bilmiyorum dediğini yapıyorum ay sonu hala ilerideyse bebek soracağım ben de şeker mi var diye önceden yoktu fln diye.napsak el ele tutuşup tekrar mı şeker testi yapsak:))) yoksa bıraksak tosuncuk mu olsalar:))) yoksa ay sonuna kdr dikkat edip ay sonu gidişata mı baksak:)))
ama ama bnm hiç kimsem doğru düzgün hamile olduğumu bilmiyor ve nazardan çok korkarım şimdi üye olursam bütün face alemi öğrenecek uzaktan izleyeyim madem
ne olursan ol yine gel :)
grup gizli kuzum görünmüyor yazılanlar
günümüz aynı gr lar da aynııı
dr iisin dedi
her bebek aynı mı olur dedi
iri olcak azcık neden kafana takıyorsun dedii
bende aynılarını sana diorum
benimki de 1200
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
niye öyle demişki.. crafty sunu yollamıstı bana burdan bak hesapla seker.. normalmi değilmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?