2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kuzum ben her gittiğimde bana renkli baktı bizim sıpa poz vermedi diye hic resmimiz olmamıstı..

ekstra ücret almadı hiç.. hep muayene parası verdim sadece..

medicalde renkli yok çekmiyolar yani avrupa yakasındakilerde yok onlarda nişantaşında bi görüntüleme merkezine gönderiyolar

Çalışan arkadaşlar bir şey soracağım size.. Şimdi normalde 8 önce 8 hafta sonra olmak üzere 16 hafta doğum iznnimiz var ya biz bu süreçte maaş almayıp daha sonradan ssk dan mı para alacağız kii.rapor değil sonuçta bu raporlu olunca öle oluo galiba ama doğum izni de ole mi oluyor?

Böyle anneleri olduktan sonra Allahın izniyle birbirlerine bağlı olurlar merak etme, çünkü yetiştiriliş çok önemli, dediğin gibi herkesin gönlünde bir aslan yatıyor, ben de hep bir oğlum bir kızım olsun istedim, iki duyguyu da yaşamak için, Allah birincisini gönlüme göre verdi ikincisini de gönlüme göre verir inşallah..

aynen öyle
rapor gibi şekerim

ben de 2 ayrı doktora gıdıyordum,
dogum bayrama gelırse hangısı tatıle gıtmezse ona dogururum dıye
cok tedarıklıyımdır,
amma velakın seker testı yaptırdım bırınde otekıne gıdemedım sonra cunku o da test yapmak ıstıyordu
bolece doktorları tek'e ındırmek zorunda kaldım:26:
sız nasıl 2 doktoru ıdare edıyosunuz valla benım acıbademdekı doktor her gıttıgımde kan ıdrar alıyor zaten,
otekı de yaptıgı ıcın kollarımda kan alınacak yer kalmadı

hangi acıbadem dr un kim ?

rapor paraları gibi 1 yıl sonra alacaksan maaşı yandık bizzz.. şimdiden bütçeyi ona göre ayarlamak lazımmm.. ayyy cnmm sıkıldı şimdii

yok be yavrum 1 sene sona neymiş:)
ben patron ile konuşacağım
san mayışımı ver toplu ben sana verim die
bakim ne dicek :)

valla benim iş sgk insafına kaldı.. genel müdürlük istanbul da adamlar beni düşünmecek ya bu maşşsız ne yapar die..

rapor paraları gibi 1 yıl sonra alacaksan maaşı yandık bizzz.. şimdiden bütçeyi ona göre ayarlamak lazımmm.. ayyy cnmm sıkıldı şimdii

ben o konuda iyiyim işte :))) işyerinden maaşımı alıcam ssk bana ödeyince gelip işyerime vericem raporlardada öyle yapıyoruz biz patron çok anlayışlı Allahtan

eşimin işyeri öyle yapıyor..

ama anacım 3500 kişiyiz biz.. bunun %45i bayan onların %20 si hamile .. hangi birimize yetişssin banka..

senelik değil canım

3 ayda bir veriyor.. zaten 4 ay oldugu için izin.. sen 4 aylık almıs oluyorsun.. bide gec veriyor .. 6 ay sonra ya verirler sanırım

benim haziran raporunu agustosta ödediklerine göre..düz hesap yani..

valla benim iş sgk insafına kaldı.. genel müdürlük istanbul da adamlar beni düşünmecek ya bu maşşsız ne yapar die..

merkez ist da sen başka yerdeysen iş yerini sıkıştır bildirimi yapınca sana evrakı yollasınlar
diğer yandan hastaneyi sıkıştır raporu hemne sgk ya yollasınlar

hastane ya da iş yeri yollamakta geç kalınca rapor geç ödeniyor

nerden biliom
bizim merkez ist
elemanlar tüm türkiye
rapor ödenmedi crafty hanımmm die arıolar
burdan bi elemanı yolluoruz sgk ya
3 güne ödeniyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…