2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günümüz aynı gr lar da aynııı
dr iisin dedi
her bebek aynı mı olur dedi
iri olcak azcık neden kafana takıyorsun dedii
bende aynılarını sana diorum
benimki de 1200

ayy iri olsunda Allah korusun sağlık açısından tehlike oluşturmasında canım. Yaa hiç iyi birşey söylemezmi bu devletimin doktorları canımı sıkıyorlar benim ille psikolojimi düzeltmeye diğer doktortuma da gidicem :):) sağol craftycim doğru bak aynı bizimkilerin gramcıkları :) içim rahatladı şimdi ama şekeri söyleyince yine korktum işte...

Canımm valla gidelim elele tutuşup geldik biz yine test yaptırmaya diyelim :):) valla bırakıcam ben yaaa tosuncukk olsun ayyy yerimm ben onuuu :) senin tosuncuğu da yerimm :):) yaa ben şekerli şeylerde pek yemiyorum. karpuz dışında :):) amannn annesi gibi tosun olsun ne yapayım :) ben zayıfmıyım ki çocuğum zayıf olsun dimi amaaa :):)

kızlar merhaba bugün ancak girebildim doktora randevum vardı sabah 10 da idrar tahlilim kötü çıktı yine ve bu kez de serum tedavisi başladılar. Hergün serum verilecek cumaya kadar. Çilem dolmadı nasıl bir bakteriymiş ki vücudum onca ilaca ve suya rağmen atamadı hala canım çooook sıkkın

izmirli geçmiş olsun canım şöyle düşün sonuiyi olacak inşallah...

gecmiş olsun canım üzülme geçer inş

slm kızlar doktorumuza gittik şeker yüklemesi gerçekleştrilemedi malesef 100 gr glikoz bünyeme fazla geldi içtikten 5 dk. sonra çıkardım perşembe günü tekrar gidicem o güne kadar bünyemi hazırlamam lazım yine çıkarmak istemiyorum=((

kızım kocaman olmuş 960 gr 33,6 cm... 50yle başladığım gebelik sürecine bugün itibariyle 63 kiloyla rekora koşuyorum toplamda 13 kilo almışım sanırım yediklerime dikkat etmenin zamanı geldi

kızlar ben kaçtım kayınvalidemdeyim iftar veriyoruz birazyardım edeyim gerçi ben birşey yiyemiycem ama mide şişkinliği + nefes darlığı dolayısıyla ((

merfee kendini şartlamadan git ve mümkünse serin bi yerde iç

çoook geçmiş olsun umarım en kısa zmnda atlatırsın içini ferah tutmaya bak pozitif düşün... zorlu bi süreçten geçiyoruz hepimiz banada bundan 2 ay önce çocuğunuzun otizmli olma olasılığı çok yüksek dendi gitmediğim prenatalog kalmadı ama çok şükür yanlış tehşis konmuş... şimdide şekerim yüksek çıkıyo glikozuda midem almıyo test sonucuna bakamıyoruz... canını sıkmamaya bak......

cnm sen emin ellerdesin Allaha daya sırtını senin için de dua edicem inş serum işe yarıcak hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…