- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.861
MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu
bi bebişin kalbi bide sancı ölçüldü
O kadar nst konuş konuş akşam başına gelsin :) olacak iş
neysem bişi yok bebişte de bende de
üşütmüşüm öyle dedi dr
sancı çıkmadı suyu ii bebek ii
tarif ettiğim ağrı bağırsakmış
çok su & sıcak tut dedi
o kadarrr
geri donuslu canim daha bir sure daha burdayiz. Allah nasip ederse burada dogum olacak. seni yanliz birakmiyorum. :89:
kızlar hamile külodu falan almadım hiç ben evdekileri giyiyorum :44:
daha öncede tavsiye etmiştim..
TEN mağazalarında 3 lü paketler var..
3 tanesi 20 tl.. hamileler için değil ama kalın kenarlı ve xl beden alırsan çok süper oluyo :)
bende almadim hamile kilodu su full boylardan ve buyuk beden aldim onlari giyiyorum hastane cantasinada alsam olur.
http://www.underwearfordisabled.co.uk/product_images/i/josie_full_brief_cut_out_edited_7__01864.jpg
ya bu konuda link vermek yasak mı bilmiyorum..bahsettiğim ürün bu işte ..
Geniş Kenarlı Külot - Slip - Külot - TEN Çamaşır San. A.Ş. - İç Giyim,sütyen,mayo,bikini,korse,külot online alışveriş sitesi
ben siyah olanından 2 paket aldım çok rahatladım :))
böle vajinamda da sürekli ıkınıyormuşum hissi var
rabbim hayırlara çıkartır inşallah ne diim
du bakalım olmadı geçerim 2 dk fulya ya
MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu
bi bebişin kalbi bide sancı ölçüldü
O kadar nst konuş konuş akşam başına gelsin :) olacak iş
neysem bişi yok bebişte de bende de
üşütmüşüm öyle dedi dr
sancı çıkmadı suyu ii bebek ii
tarif ettiğim ağrı bağırsakmış
çok su & sıcak tut dedi
o kadarrr
sevindim bu habere tatlim.
TRden gelirken bir suru shopping yap burada olmayan seylerden al emi oglusuna.banada cevizli bandirma getir cok canim cekiyor ya....
saka tabisi gulum anneme soyledim kayinvalidemle gondercek
Evet canım magnezyum ve kalsiyum almama rağmen kramplarım çoğaldı benim de, her sabah ya kramp giriyor ya kıyısından dönüyorum ertesi güne de ağrısı kalıyor malesef, halsizlik bende de oluyor özellikle merdiven çıkarken yürürken zorlanıyorum, kalp çarpıntısı pek oluyor diyemem ama sırt üstü yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum, zaten sırt üstü yatmak nefes alma açısından iyi değilmiş ama sırtım ağrıdığı günler sırt üstü yatmak rahatlatıyor, sol tarafa yatmak lazımmış bebeğe maksimum kan akışı gitmesi için ve annenin böbreklerinin daha iyi çalışması için ama ne mümkün insan bu sıcaklarda ve koca karınla bunalıyor yatamıyorsun ki uykum kaçıyor üç ay nasıl geçecek bilemiyorum şimdiden bunları yaşıyor Allah yardım etsin bizlere ne diyeyim.
Ben ben ben aynen ben.bacaklarım kollarım çok ağrıo.doktorum süt ve ürünlerini çoğaltmam gerektiğini söyledi.yorgunluk desen aynen.yani uyanmasam tümgün uyucam öyle durumdayım yani.ama normalmiş son 3ay bazı anneler çok yorgun bazılarıda çok dinç olurmuş.heralde biz 1.si oluoruz.napalaım artık bolbol yatıcaz
Günaydınlar,
Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?