2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

şikayetlere bakıyorum tıpkının aynı.. erken doğum mu acep sendromu bende de var...

Allah korusun daha çookk surfaktan ihtiyacımız var..

ne kdr geç o kdr ii..

tam da dr a gitsem mi derken snn msjını okudum..ahada hazır gidilmişi var no prob.

geçmiş olsun cnm hem sana hem bana :))

geri donuslu canim daha bir sure daha burdayiz. Allah nasip ederse burada dogum olacak. seni yanliz birakmiyorum. :89:

sevindim bu habere tatlim.

TRden gelirken bir suru shopping yap burada olmayan seylerden al emi oglusuna.banada cevizli bandirma getir cok canim cekiyor ya....

saka tabisi gulum anneme soyledim kayinvalidemle gondercek

daha öncede tavsiye etmiştim..

TEN mağazalarında 3 lü paketler var..

3 tanesi 20 tl.. hamileler için değil ama kalın kenarlı ve xl beden alırsan çok süper oluyo :)

yazdığını görmemiştim. tamam bakarım bi. yani bu hamile külotları yine o lastikli pantonlar gibi yukarı mı çıkıyor?

yok cnm o kdr yukarı çıkmıyor..ama lastiği var gibi yok gibi hiç sıkmıyor..

sanki çamaşır hiç yokmuş gibi :)

Son düzenleme:
böle vajinamda da sürekli ıkınıyormuşum hissi var
rabbim hayırlara çıkartır inşallah ne diim
du bakalım olmadı geçerim 2 dk fulya ya

Rahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.

çook geçmiş olsun korkuttun bizi... bişii çıkmamasına svindim neyse bu sayedede bebeinin kalp atışlarını dinlemiş oldun... bütü fırsatları deerlendiriyoruz=))

sevindim bu habere tatlim.

TRden gelirken bir suru shopping yap burada olmayan seylerden al emi oglusuna.banada cevizli bandirma getir cok canim cekiyor ya....

saka tabisi gulum anneme soyledim kayinvalidemle gondercek

ay canim ne dmek ne istersen getiririm. sen yeterki iste. hatta alamayacagin seyleri listele ben alayim sana. Bende yapacagim alisverislerin hayalini kuruyorum annem sagolsun aklima binlerce sey soktu. gelirsen sunu aliriz bunu aliriz diye. insallah bi aksilik cikmazda gideriz canim. bavulum bos gidecem lutfen cekinmeden ne istersen soyle. zaten mutlaka telefonla konusuruz.

amin canım demekki herkes yaşıyor bu problemleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun son 3 ayı nasıl bitiricez, anne olmak hiç kolay değilmiş, bu yüzden anneler biliyor evlatlarının kıymetini kıyamıyor anlıyorum

haklısın canım biz ilk grubtayız galiba, benimde evimin arka tarfında bina tadilatı ön tarafı yola bakıyor birde alt katlarda maşAllah bütün sokagın tozu evimde, dayanamıyorum kalkıp temizlik yapayım diyorum ben temizliği bitirmeden o beni bitiryor walla neyseki yorgunlujlarımız normalmiş

Herkese günaydın kızlar :)))
günün en erken açılışına kızımla biz yaptık bu sabah

Crafty geçmiş olsun bu kadarla inşaallah yazda olsa kızlar kendimizi özellikle alttan üşütmememiz gerek aman dikkat ...

kızlar yaa sabah sabah beni uyutmayıp erkenden ayağa diken meseleyi paylaşayım ;
benim saçlarım sarı röfeleli diplerim çıktııı berbat durumda diyorumki
gidip sarı kısımları diplere gelmeyecek şekilde saçımın kendi rengine çevirtsem bi zararı olurmu bebeğime :s
komple değil yani diplere gelmesin genede diyorum
çünkü böyle kendimi kötü hissetmeye başladım sankim :s

Günaydınlar,

Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....

cok gecmıs olsun ipekcim ama doktora gıtsen keske,
zencefılın hamılelere ıyı gelmedıgını duymustum:26:

benım de cok ıcım yanıyor walla,
sureklı vantılator karsısındayım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…