- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.881
böle vajinamda da sürekli ıkınıyormuşum hissi var
rabbim hayırlara çıkartır inşallah ne diim
du bakalım olmadı geçerim 2 dk fulya ya
nerden biliom
bizim merkez ist
elemanlar tüm türkiye
rapor ödenmedi crafty hanımmm die arıolar
burdan bi elemanı yolluoruz sgk ya
3 güne ödeniyo :)
Noldunuz hatunlar akşam akşam, geçmiş olsuunn. Daha çok erken, aman kimse doğurmaya heveslenmesin :) Allah korusun aman, biraz daha sabredin kuzulara kavuşmak için.. Hepsi vaktinde, saatinde sağlıkla gelsinler inşallahhh
Günaydınlar herkese...
Günaydınlar,
Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....
günaydın kızlar,
crafty geçmiş olsun bacım bende acildeydim dün:)doktur bol su iç ve internet okuma dedi:)tıp ne derse o:)
cok gecmıs olsun ipekcim ama doktora gıtsen keske,
zencefılın hamılelere ıyı gelmedıgını duymustum:26:
benım de cok ıcım yanıyor walla,
sureklı vantılator karsısındayım:26:
herkese kocaman gunaydın
cnm cok gecmıs olsun ama bende adacayın hamılelere zararlı oldugunu duymustum bıde bu bıtkısel otların bı cocgu zararlıdır hamılelere oyuzden bence ıcme derım...
geçmiş olsun canım internet neden okuma dedii
Günaydınlar,
Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....
Canım bende senin gibi olmuştum bal,süt,tarçından karışımını ılık sabah akşam iç...aralardada nane ve limonu ılık iç...ve ne içersen iç mutlaka ılık iç...bu senin boğazındaki tahrişi önler....geçmiş olsun...bu arada tüm anne ve bebişlere mutlu,huzurlu bir gün diliyorum...
Normal canım buna göre 1 hafta önden gidiyor sadece. ama doktor sanki bir rahatsızlığım varmış anormalmiş gibi söyleyince canım sıkıldı da tekrar mı yaptırsam acaba dedim. Yada özel doktora gitmeyi daha çok seviyorum çok rahatlatıcı konuşuyorlar, ne zaman tıpa gitsem moralim bozuluyor
kızlar merhaba bugün ancak girebildim doktora randevum vardı sabah 10 da idrar tahlilim kötü çıktı yine ve bu kez de serum tedavisi başladılar. Hergün serum verilecek cumaya kadar. Çilem dolmadı nasıl bir bakteriymiş ki vücudum onca ilaca ve suya rağmen atamadı hala canım çooook sıkkın
su anda rahimde acaip agrim var ,ay cok fena arada oluyorum boyle kizimmi yapiyor bunlari ay cok korkuyorum ya:18:
30 dk sonra iftar olacak burada oh siz her isinizi bitirdiniz aktini netebenim face yok buralari terk etmeyin hepinizi dograrim he
Günaydınlar,
Teşekkür ederim, evet adaçayını bende duymuştum ama bu otlar karışımın içinde okadar azki...Zaten günde 2 kaşık yiyorum bişey olacağını düşünmüyorum.Benim babamda daha önce aktarlık yapmıştı akşam onada gösterdim bişey demedi...Ama uyarılarınız için teşekkürler ben netten bi bakayım otların zararı ne dereceymiş :))
Günaydınlar,
Herkese günaydın kızlar :)))
günün en erken açılışına kızımla biz yaptık bu sabah
Crafty geçmiş olsun bu kadarla inşaallah yazda olsa kızlar kendimizi özellikle alttan üşütmememiz gerek aman dikkat ...
kızlar yaa sabah sabah beni uyutmayıp erkenden ayağa diken meseleyi paylaşayım ;
benim saçlarım sarı röfeleli diplerim çıktııı berbat durumda diyorumki
gidip sarı kısımları diplere gelmeyecek şekilde saçımın kendi rengine çevirtsem bi zararı olurmu bebeğime :s
komple değil yani diplere gelmesin genede diyorum
çünkü böyle kendimi kötü hissetmeye başladım sankim :s
günaydın kızlar,
crafty geçmiş olsun bacım bende acildeydim dün:)doktur bol su iç ve internet okuma dedi:)tıp ne derse o:)
ya ben herşeyi okuyup soruyorum ona bide okumakla kalmayıp kesin bende var diye evham yapıyorum ki bunu çok yapıyorum artık,kendi kendime teşhis koyuyorum,kendimi çok fazla dinliyorum o yüzden dedi...
anam gece gece ne yasamısınız..
crafty nst deneyimin hayırlı olsun..
Allahtan Nilim iyi cok şükür..
Made gecmiş olsun bacım sanada ..
ay siz gece bu kadar gec yatıp sabah işte eerjiyi nasıl buluyonuz..
ben aksam iftardan sonra mutfagı temizliyorum ve gerisini hayal meyal hatırlıyorum..
burdan kızımla birlikte gece ayakta kalıp sabah işe giden tüm anneleri tebrik ediyoruz..
anacım benimde sol kasığımda yine kasılmalar vardı tabisiiii hemen gittiim:)benide snt nin sancı gösterenine bağladılar yine bişey yoktu şükür delirdim kızım kesin delirdim ben,dahada kağan kocatepeye girersem:)
anam gece gece ne yasamısınız..
crafty nst deneyimin hayırlı olsun..
Allahtan Nilim iyi cok şükür..
Made gecmiş olsun bacım sanada ..
ay siz gece bu kadar gec yatıp sabah işte eerjiyi nasıl buluyonuz..
ben aksam iftardan sonra mutfagı temizliyorum ve gerisini hayal meyal hatırlıyorum..
burdan kızımla birlikte gece ayakta kalıp sabah işe giden tüm anneleri tebrik ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?