2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
böle vajinamda da sürekli ıkınıyormuşum hissi var
rabbim hayırlara çıkartır inşallah ne diim
du bakalım olmadı geçerim 2 dk fulya ya

Noldunuz hatunlar akşam akşam, geçmiş olsuunn. Daha çok erken, aman kimse doğurmaya heveslenmesin :) Allah korusun aman, biraz daha sabredin kuzulara kavuşmak için.. Hepsi vaktinde, saatinde sağlıkla gelsinler inşallahhh

Günaydınlar herkese...

günaydın canım sen okuma yazdıklarımızı yeni bir sayfa aç:81:

herkese kocaman gunaydın
cnm cok gecmıs olsun ama bende adacayın hamılelere zararlı oldugunu duymustum bıde bu bıtkısel otların bı cocgu zararlıdır hamılelere oyuzden bence ıcme derım...

Günaydın herkese...
Crafty ve diğer arkadaşlar geçmiş olsun hepinize...Havalar sıcak diye sallamamak gerekir sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Ben iki gündür yatarken pencere filan açmıyorum terliyorum ama napayım duş alıyorum sık sık...

cok gecmıs olsun ipekcim ama doktora gıtsen keske,
zencefılın hamılelere ıyı gelmedıgını duymustum:26:

benım de cok ıcım yanıyor walla,
sureklı vantılator karsısındayım:26:

herkese kocaman gunaydın
cnm cok gecmıs olsun ama bende adacayın hamılelere zararlı oldugunu duymustum bıde bu bıtkısel otların bı cocgu zararlıdır hamılelere oyuzden bence ıcme derım...

Teşekkür ederim, evet adaçayını bende duymuştum ama bu otlar karışımın içinde okadar azki...Zaten günde 2 kaşık yiyorum bişey olacağını düşünmüyorum.Benim babamda daha önce aktarlık yapmıştı akşam onada gösterdim bişey demedi...Ama uyarılarınız için teşekkürler ben netten bi bakayım otların zararı ne dereceymiş :))

Canım bende senin gibi olmuştum bal,süt,tarçından karışımını ılık sabah akşam iç...aralardada nane ve limonu ılık iç...ve ne içersen iç mutlaka ılık iç...bu senin boğazındaki tahrişi önler....geçmiş olsun...bu arada tüm anne ve bebişlere mutlu,huzurlu bir gün diliyorum...

Sağol canım o dediğinide yapayım bari...otların zararlarına baktımda tarçın adaçayı falan az miktarda olursa sakıncası yokmuş yüksek dozda alınmaları sakıncalıymış...İçim rahatladı şimdi...

anormal bi durum yok bacım.. benim toktor dediki bebek gelişimi son 3 ayda sekilleniyor.. bebek yapısı minyonsa deli gibi yesen kilo almaz.. iriyse hic yemesen kilo alır.. ayrıca seninki normal.. kafanı bulandıran yerlere gitme sen en iyisi..

canım cok gecmiş olsun.. suya devam.. pes etmek yok..

su anda rahimde acaip agrim var ,ay cok fena arada oluyorum boyle kizimmi yapiyor bunlari ay cok korkuyorum ya:18:
30 dk sonra iftar olacak burada oh siz her isinizi bitirdiniz aktini netebenim face yok buralari terk etmeyin hepinizi dograrim he

ben beklerim canım buraları .. benimde face yok..

zuzum gecmiş olsun.. sen zencefili yinede doktora bi sor.. annem beni şiddetle uyarmıstı çünkü..

Canım geçmiş olsun bence doktora görün aldığın bitkisel karışım gebelikte zararlı olabilir ben doktoruma sorduğumda"bitkiler ile ilgili gebelikte yeterli çalışma yok o nedenle ne iyi ne kötü bilemiyoruz" demişti.bitki çayları bile tüketmiyorum oğluşuma zarar veririm diye ne olur sen de ihmal etme...öpüyorum ikinizi de

anam gece gece ne yasamısınız..

crafty nst deneyimin hayırlı olsun..

Allahtan Nilim iyi cok şükür..

Made gecmiş olsun bacım sanada ..

ay siz gece bu kadar gec yatıp sabah işte eerjiyi nasıl buluyonuz..

ben aksam iftardan sonra mutfagı temizliyorum ve gerisini hayal meyal hatırlıyorum..

burdan kızımla birlikte gece ayakta kalıp sabah işe giden tüm anneleri tebrik ediyoruz..

Selamın hellooo
biz geldik yaramaz kızımlaaa

hiç bişi olmaz bacımmm, ablamlarr teyzemler boyattı bebekleri taş gibi
sen bitkisel boyat ama yine de

günaydın kızlar,

crafty geçmiş olsun bacım bende acildeydim dün:)doktur bol su iç ve internet okuma dedi:)tıp ne derse o:)

heh
aman eksik kalma benden :)
sen niye gittin :)

ya ben herşeyi okuyup soruyorum ona bide okumakla kalmayıp kesin bende var diye evham yapıyorum ki bunu çok yapıyorum artık,kendi kendime teşhis koyuyorum,kendimi çok fazla dinliyorum o yüzden dedi...

gnydn kızlar herkeste bir hastalık hali var sanırım terleyip terleyip klima,vantilatör karşısına geçince olan oluyo sanırım geçmiş olsun hepinize..
bu netten okuyp teşhis koyma huyu bendede var başta eşim olmak üzere doktorlarında hepsi şikayetçi sanırım bu konudan:)

Günaydın anneciklerimmm..

rahatsız olan herkese geçmiş olsun diyorumm. Umarım ufak tefek sorunlarla hepimiz hamileliği atlatacağızzz.

Nerdeyse hepimiz son üç aya girdik sayılır.. sanırım dedikleri gibi son üç ay sıkıntılı geçecek. ilk üç ay düşük tehdidi son üç ay erken doğum tehdidi.. aradaki 3 ay iyidi valla:)

ben 20 gündür uykusuzluğa idmanlıyım şekerim
geceleri uyku var yok arası
mide yanmalarım
yanmalardan kusmalarım
kusmalarım biter çişim
su içinde terlerim fln derken neredeyse her saat başı kalkıp 15 dk ayakta duruorum

günaydın hanımlar
rahatsızlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun
bende geçen karnım ağrıyo diye bende gittim nst ye bagladılar ama benim oğlumun hiç hoşuna gitmedi sürekli cihazın oldugu yere tekme attı çekin bunu diye ve hiç durmadı 15dk nstyi 1 saatte çekebildi ebe
birde ellerinde uyuşma olan varmı benim sag elim işaret orta yüzük parmagım uyuşuyo doktor normal hamilelikte dedi ama yine aynı şikayette olup bişey yapan varmı

anam valla manyak olunca oluyo işte,hamdolsun pisipisikopatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…