2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayyyyyyy..

demek beni bekleyen yakın gelecek bu...

ben uyuyabiliyoken uyuyayım o vakit..

gecen hafta midem yanıyordu cok.. bu hafta ck şükür bişey yok..

doktor ilac verdiya

içmemek için acısınımı bastırıyorum nedir anlamdım ben..

eşimde soruyor miden yanıyormu ilacını aldınmı diye..

su eleviti içerken bile sanki hap bogazıma yapısıyor.. 3 bardak suyla içiyorum..bide kafam kadar hapın büyüklüğü resmen ..

ilaç içmekten nefret ediyorum

Günaydın topic'imin güzel anne adayları
Bu sabah hastalar var galiba aramızda, geçmişler olsun, umarım tez zamanda atlatırsınız
Ben de haziran ayında sıcak havalara aldanıp bir güzel ceyranda kalmak suretiyle hastalanmıştım
Hemen sağlıkocağındaki aile hekimine gittim, gebelikte zararı olmayan öksürük şuruplarından verdi ve aktardan alınıp yapılabilecek bir sürü doğal reçete anlatmıştı
Mesela kırmızı turpla balla karabiberle yapılan bişey vardı sanırım ama çoktaaan unuttum bile
Bana sadece öksürük şurubu yeterli gelmişti, 2 günde geçiriverdi öksürüğümü
Maalesef hamileler için çok fazla ilaç yazamadığımızdan anane-babane usulü yöntemleri önermek zorunda kalıyoruz, ama diğer bir yandan doğal oldukları için en sağlıklısı da bu aslında demişti doktor
Ama neyle neyi ne oranda karıştırdığın da önemli sanırım burda

ooouwww smurfieeeee maşallah 28 sin haaaa darısı başımıza,özeniyom bacım size

benim ayak parmaklarım uyusuyor..

bişey yapmıyorum walla..

şişiyorya ondandır dedim hep..

keşkem soraydım bende bizim doktora

bencede en iyisi oydu sankim..

ilk 3 ay anlamdımki ben bişey..

şimdide panikler basladı..

aman söylenmeyelimde .. Allah su 3 ayı sonuna kadar yasatsın sonra gelsin yavrular..

günaydın güzel anneler...

crafty doğum provaların erken başlamış.. geleceğimi görüyorum sende, gözüm korkuyo valla.. neyse ki nil in acelesi yokmuş. sen ayaklarını tuzlu suda bekletiyosun ya, su soğuk gelmiştir ayaklarından üşütmüşsündür sen... neyseki sorun yokmuş..

bizim 8,30 da randevumuz vardı. oğlumu gördüm, kıpırık oğlum iki dk yerinde durmadı, ultrasona bağlanınca dahada coşuyo çocuk.. 681 gr olmuşuz. herşey yolunda, hiç bi sorun yok dedi.. şeker yüklemesi istedi, onu da yarın vericem...

bence de sudan oldu
klima fln da var ama klimasız da olmuyor

günaydın kızlarrr

10-15 saat girmek şu topice neler olmuş hepinize geçmiş olsun birşeyiniz olmamasına sevindim akşam akşam bebişleri görmüş oldunuz :))

bizde sabah doktora gittik bende bir hafta önden gidiyorum made bayrama alıcaz heralde kuçağa bebişi
cihazında bi problem olduğu için grmı söyleyemedi cumayada şeker yüklemesi yaptırıcaz 50lik bakalım ne cıkıcak

klimasız durulmuyo ki.. hele burda klimasız yaşam imkansız gibi bişi.. dün alanya 50 dereceyi görmüş düşünün artık, hissedilen sıcaklık tabi.. yola yumurta kırsan pişerdi... benim klima gece gündüz açık, başka türlü duramıyorum .. sen tuzlu suya birazcık ara vereceksin demekki, yada ılık suya koyucan ayaklarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…