- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.901
ben 20 gündür uykusuzluğa idmanlıyım şekerim
geceleri uyku var yok arası
mide yanmalarım
yanmalardan kusmalarım
kusmalarım biter çişim
su içinde terlerim fln derken neredeyse her saat başı kalkıp 15 dk ayakta duruorum
anacım benimde sol kasığımda yine kasılmalar vardı tabisiiii hemen gittiim:)benide snt nin sancı gösterenine bağladılar yine bişey yoktu şükür delirdim kızım kesin delirdim ben,dahada kağan kocatepeye girersem:)
Günaydın topic'imin güzel anne adayları
Bu sabah hastalar var galiba aramızda, geçmişler olsun, umarım tez zamanda atlatırsınız
Ben de haziran ayında sıcak havalara aldanıp bir güzel ceyranda kalmak suretiyle hastalanmıştım
Hemen sağlıkocağındaki aile hekimine gittim, gebelikte zararı olmayan öksürük şuruplarından verdi ve aktardan alınıp yapılabilecek bir sürü doğal reçete anlatmıştı
Mesela kırmızı turpla balla karabiberle yapılan bişey vardı sanırım ama çoktaaan unuttum bile
Bana sadece öksürük şurubu yeterli gelmişti, 2 günde geçiriverdi öksürüğümü
Maalesef hamileler için çok fazla ilaç yazamadığımızdan anane-babane usulü yöntemleri önermek zorunda kalıyoruz, ama diğer bir yandan doğal oldukları için en sağlıklısı da bu aslında demişti doktor
Ama neyle neyi ne oranda karıştırdığın da önemli sanırım burda
günaydın hanımlar
rahatsızlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun
bende geçen karnım ağrıyo diye bende gittim nst ye bagladılar ama benim oğlumun hiç hoşuna gitmedi sürekli cihazın oldugu yere tekme attı çekin bunu diye ve hiç durmadı 15dk nstyi 1 saatte çekebildi ebe
birde ellerinde uyuşma olan varmı benim sag elim işaret orta yüzük parmagım uyuşuyo doktor normal hamilelikte dedi ama yine aynı şikayette olup bişey yapan varmı
Günaydın anneciklerimmm..
rahatsız olan herkese geçmiş olsun diyorumm. Umarım ufak tefek sorunlarla hepimiz hamileliği atlatacağızzz.
Nerdeyse hepimiz son üç aya girdik sayılır.. sanırım dedikleri gibi son üç ay sıkıntılı geçecek. ilk üç ay düşük tehdidi son üç ay erken doğum tehdidi.. aradaki 3 ay iyidi valla:)
deli kız
cinsiyetine baktırmadın mı bu çocuğun hala sen !!!!
günaydın güzel anneler...
crafty doğum provaların erken başlamış.. geleceğimi görüyorum sende, gözüm korkuyo valla.. neyse ki nil in acelesi yokmuş. sen ayaklarını tuzlu suda bekletiyosun ya, su soğuk gelmiştir ayaklarından üşütmüşsündür sen... neyseki sorun yokmuş..
bizim 8,30 da randevumuz vardı. oğlumu gördüm, kıpırık oğlum iki dk yerinde durmadı, ultrasona bağlanınca dahada coşuyo çocuk.. 681 gr olmuşuz. herşey yolunda, hiç bi sorun yok dedi.. şeker yüklemesi istedi, onu da yarın vericem...
Evet güzelim aynen tahmin ettiğin gibi manisalıyız.ben somalıyım,eşim kırkağaçlı.hemşerimiyiz yoksa?
deli kız
cinsiyetine baktırmadın mı bu çocuğun hala sen !!!!
öğrendimmmmm muhahagittim tost yidim geldim iki kere muhaha üstünede süt içtim kendime ohaa diyorum insan ol made diyorum
kızlar 2011 kasım anneleri diye bir msn grubu açmayı düşünüyorum sizcede uygunmudur?
eheheh
pek uygun
ama face burası msn dağılırız hacı yawww
öğrendimmmmm muhahagittim tost yidim geldim iki kere muhaha üstünede süt içtim kendime ohaa diyorum insan ol made diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?