- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.961
günaydın kızlar herkezın keyfı yerınde gıbı maşşallahtrawma cnm sen bursadaydın ben bügün oglusumun eksıklerını alacam hastane cıkısını nerden alabılırım bana güzel bir yer tarif edermısın
günaydın kızlar herkezın keyfı yerınde gıbı maşşallahtrawma cnm sen bursadaydın ben bügün oglusumun eksıklerını alacam hastane cıkısını nerden alabılırım bana güzel bir yer tarif edermısın
canım ulucamiyi biliyormusun? yada dur ben sana mesaj atayım özelden
balık mı. ben bıraktım o işleri çoktan.
somon balıgı degıl de karides yiyorum ben de:26:
cok yememek lazım bılıyorum ama aglayasım gelıyo karıdes gorunce marketlerde o superfresh urunlerının oldugu dolabın ıcıne gırıp aglamak ıstıyorum
somona tövbe dedim çünkü geçen sene deli gibi yemiştim şimdi göresi gözüm yok ama bebek için çok faydalı,izmirli bol suyu unutma canım hem o morluklar harika bişey bebişine anlatacaksın ilerde benim kollarda dayak yemiş gibi ama soran olunca çok seviniyorum inşallah bebişimin maması faydalı olacak diye...
canım doktorlar büyük balıklar ve dip balıklarını önermiyorlar somonuda önermediklerini biliyorum. civa oranı yüksek oluyor bu balıklarda. balık yiyeceksen küçükleri tercih et bence..
benim akşam eve gidince ayaklarım şişmiş oluyor. sanki heryerim şiş gibi ama 22 hafta doktor bacaklarıma bakıp daha ödem yok demişti anlamadım bende...
bı cogumuz oyleyız
ellerım ayaklarım mayalı poğaça gibi
ayak bıleklerım ınceydı eskıden,
su an toynak denecek kıvamda
tükür hemen o çayı tükürrrr
bende cumartesi bursada olabilirinnnnnnnnnikeada gezinen bi ayı görürseniz o benim
ya en zengin omega 3 onda varmış sanırım birde bebeğeçok kilo aldıryomuş ya arkadaşım 35. haftasnda bebek 2.100 gram 2 günde bir yiyorum diyor ve kendi daha 7 kilo almışşşşşdedim ben daha şimdiden 8 kilo aldım bende 2 haftada bir falan yiyorm balık yani öle çok yediğim söylenemz dip balıklarının önerilmediğini bende duymuştum aslında ama bi doktora sorim yinede belki iyidir..
bu arada benimde ayaklarım fena şişmeye başladı ayakkabıya sığmıyo artık napacaksam bilmiyorum
pardon kıslar herkes davetli çaya.
tühh ben bursadan kayserıyeye tasınmayaydım,
ayı guresı yapardık
sanırım bu günlerde herkes şikayetçi şişliklerden tuzlu su ii geliyo diye duydum deniyen varmı??
bende cumartesi bursada olabilirinnnnnnnnnikeada gezinen bi ayı görürseniz o benim
somon normalde çok faydalı ona sonuna kadar okey. ama hamile iken doktorlar vermiyor en azından benimki öyle dedi
harbi miiii? kıs ağlıyım sızlıyım bende geleyim c.tesi. hem tanışırık hemde gezmiş oluruk:90:
çay yok travma çay yokk süte davet et meyvaaa suyu var de ama çay deme
ibo koptum ha sikletimize uygun olur demi:)
bu arada kızlar şeker problemi olmayan annelere hergün bir kaşık pekmez öneriyorum,ben içiyorum üstelik yenigün diye bir markanın karışık pekmezini,içimi daha kolay öneririm,evladımda bu sebeple dana gibi maşallah
çay yok travma çay yokk süte davet et meyvaaa suyu var de ama çay deme
ibo koptum ha sikletimize uygun olur demi:)
bu arada kızlar şeker problemi olmayan annelere hergün bir kaşık pekmez öneriyorum,ben içiyorum üstelik yenigün diye bir markanın karışık pekmezini,içimi daha kolay öneririm,evladımda bu sebeple dana gibi maşallah
1 bardak açık çaydan bişe olmazbirde pekmez çok kilo yapıyomuş. bana dr. söylemişti
bugün belli olacak gelip gelmeyeceğimiz ben sana özelden mesajı çakarım hacı foto çekinir koyarık ohhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?