2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
izmirli serumdan bencede o şişlikler serum olayı bitince normale döner. sen iyileşte bişi olmaz şişiversin nasıl olsa düzelicekler geçmiş olsu tekrar canım

canım ulucamiyi biliyormusun? yada dur ben sana mesaj atayım özelden

selam bende Bursadayım ; ben tekstil alışverişinin bi kısmını bebetodan bi kısmını bebeler sarayından yaptım ;
ama sana hastane çıkışı olarak aziz bebe önerebilirim gerçekten kaliteli ve değişik bebeler sarayında var :)
ama bebetonunda 20 li setleri 65 tl idi geçen pazar baktığmızda yüzde 50 indirimdeymiş onlarda çok güzeldi

balık mı. ben bıraktım o işleri çoktan.

somon balıgı degıl de karides yiyorum ben de:26:
cok yememek lazım bılıyorum ama aglayasım gelıyo karıdes gorunce marketlerde o superfresh urunlerının oldugu dolabın ıcıne gırıp aglamak ıstıyorum

ya en zengin omega 3 onda varmış sanırım birde bebeğeçok kilo aldıryomuş ya arkadaşım 35. haftasnda bebek 2.100 gram 2 günde bir yiyorum diyor ve kendi daha 7 kilo almışşşşş dedim ben daha şimdiden 8 kilo aldım bende 2 haftada bir falan yiyorm balık yani öle çok yediğim söylenemz dip balıklarının önerilmediğini bende duymuştum aslında ama bi doktora sorim yinede belki iyidir..
bu arada benimde ayaklarım fena şişmeye başladı ayakkabıya sığmıyo artık napacaksam bilmiyorum

kızlar bu arada dün aldığım pijamalardan beyaz olanı değiştim önü yarım düğmeliydi onun yerine aşağı kadar düğmeli bi takım aldığım... eşim kıskanmış onada bi takım aldım. sanırım beraber doğurucaz biz . bu arda gecen konuşmalarda kim söyledi hatırlamıyorum ama bu emzirme sütyenlerinin siyahıda olsa falan demişti bu pijamaları aldığım yerde vardı kızlar ondan haberiniz olsun...

somon normalde çok faydalı ona sonuna kadar okey. ama hamile iken doktorlar vermiyor en azından benimki öyle dedi

pardon kıslar herkes davetli çaya.

tühh ben bursadan kayserıyeye tasınmayaydım,
ayı guresı yapardık

çay yok travma çay yokk süte davet et meyvaaa suyu var de ama çay deme

ibo koptum ha sikletimize uygun olur demi:)

bu arada kızlar şeker problemi olmayan annelere hergün bir kaşık pekmez öneriyorum,ben içiyorum üstelik yenigün diye bir markanın karışık pekmezini,içimi daha kolay öneririm,evladımda bu sebeple dana gibi maşallah

1 bardak açık çaydan bişe olmaz birde pekmez çok kilo yapıyomuş. bana dr. söylemişti

pekmez kılo yapmıyor mu ya,
yanı bebeye yapıyor da benım artık kılo alacak durumum kalmadı 1 kental oldum cunku
benım bebegım zayıf ya,
o çırpı halasına benzeyıp celımsız bısı olmaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…