2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Benim sigorta pendikte seker...

kızlar somon balığı yiyen varmı aranızda?

balık için bööh dedim ben..

balık yağı ve cevizle idare ediyoz kızımla..

anam karides diye içimçıkoo koca bana yedirmiyo yaaa
yesem mi ki ?

dün dr bi işe yaramaz dedi
ayağını dik yat yeter dedi

benimkide yarayabilir dedi.. acep psikolojik olarak iyi gelecek diye dşüncem mi sandım dr hanım..

ben de daha almadım..

arastırma sürecindeyiz..

o yataklar için herkes bişi söylüyor anlamadım gitti..

bebişin ilk zamanlar cok yumusak yerde yatmaması gerekliymiş sanırsam ondan ince o yataklar..

ama bilen birinin yorumlaması daha faydalı olur kanımca..

Evet canım hemşeriyiz. Ben de Akhisarlıyım. 2002'de bi okumaya geldim İzmire sonra iş evlilik derken kaldım buralarda. Sanırım sen de Ankara'da yaşıyorsun şimdi.

Evet canım geçen yıl geldik polatlıya.siirtteydik,eşim astsubayda sık tayin görüoruz.işllh burada 6-7yıl kalıcaz.memleketede anca tatilden tatile.akhisarda yakın bize.oh ne güzel izmirdesin.bizde son tayinimizde izmire yerleşmek istioruz işllhh

bende park yatak alacağım.zaten yerim yok. uğraşamam beşikle falan

bende kraft park yatak almaya karar verdim canım. kırmızı gri olanını ölçüsü 70*110 bence en iyisi hem genişliği hem uzunluğu. istersen bir bak sende ölçüsüne. visco yataklar bence iyi değil. benim yatağım öyleydi değiştirdim çok terletiyordu ve içine gömülüyorsun falan. bebeğimede almayacağım öyle yatak. ne bileyim hoşuma gitmiyor öyle. Ama genelde sünger yataklar varmış park yatkalrın içine ama tam araştırmadım.

geç kalan bi günaydın oğluşum ve benden olsunn.sabah erken uyandım ama bebeğimi hissedeyim diye kalkmadım yataktan.sabahtan beri bi tepik bile siftahımız yokta

Konunun üzeirnden çok sayfalar geçmiş ama görünce yazmadan edemedim
Biz haftasonu gözümüzü karartıp sonunda bebek arabasını bari almayı başardık
Sürekli kraft istiyoduk biz de ama ct 0.2'de karar kıldık
Aldığımız yerdekiler de bunu daha çok tavsiye ettiler biz de kalite olarak çok beğendik
Kullanılan malzeme kalitesi ve hafifliği gerçekten diğerine göre daha iyi
Bi de pazarlık sonucu 100TL civarı indirim yaptırdık bizim için süper olduu
Şimdi hergün arabayı gördükçe aman da kuzumun arabası deyip bi çığlık atıyorum, kuzum gelince ona neler yapıcam kimbilir

benim ayak parmaklarım uyusuyor..

bişey yapmıyorum walla..

şişiyorya ondandır dedim hep..

keşkem soraydım bende bizim doktora

kızlar kerdeşimin eşi hamileyken el parmaklarında 6 aydan sonra hep uyuşma oldu...
gece uykusundan bile uyanıyordu...
orta parmağı çekliyordu...
doktor sanırım magnezyum desteği vermişti ama hiç geçmedi taaa ki doğurana kadar...
bi yered normal olduğunu okumuştum...
sanırım hamileleik herkese başka bişi yapıyor anlamadım gitti

fatmacım bu sorum sanaydı :) benim gittiğim hastanede 3-4 boyutluya girmek için ekstra doktor geliyormuş ekstraücret tabi. bende 1-2 kereye mahsus gelsem medical parka orda kızımızı görebilirmiyiz acaba öyle canım. bide ssk hastalara ne kadar muayene ücreti veriyor bilgin varmı..

ben park yatak aldım chicco nun 70x100 olandan kırmızı grili. içinde yarı ortopediklerden almayı düşünüyorum ama çocuk doktoruna falan sormak lazım bence herkes birşey diyor çünkü..

canım o uyuşmalara normal hepimizde oluyor. magnezyumu bende kullanıyorum uyuşma için değil ama bacak ve kalça kemiklerim ağrıyordu benim iyide geldi. aynı tarafa çok uzun süre yatınca çok hafif oluyor ama oda bişi değil :)

bende gidip uzanayım belki tepikler anacısını. sen dolmaları yaptın mı kıs
etli biber dolması oldugu için kolay oldu
ya varya kafayı yicem eşim çok paniksin bişey olmaz diyip duruyo ama sen bide ana yüreğine sor.görsün bakalım o bi doğsun ısırcam hep o kollarını

benim eşimde halay cekmesinimi bekliyorsun diyoo

sorması ayıp kaça aldınız cnm :))

bnm alacağım yerde amcam 500 e bıraktı hem de taksitli..indirim yaptırdık derken kazıklanmim..

Evet canım çok yakın memleketler Akhisar-Kırkağaç-Soma hepsi bir sırada zaten. Sizin de tayin işi zor gerçekten Allah kolaylık versin. İlerisi için de herşey gönlünüzce olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…