- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.921
saol canmm inşş devamı hepimizeemaşallahh değerin güzel katlanmışşş, allah devamını hayırlısıyla getirsin...
günaydın kızlarr.. kasım anneleri uykuda heralde
ekim sen nerdesin canım ben ankaradayım ve çokkk güzel bi hava varrrr. çok mutlu ediyo beni güzel hava bahar geliyo artık.
ben hergün 8.30 da kalkıyorum kahvaltı evi topla derken bu saat te tüm işim bitmiş oluyooo
ben de kırıkkale deyim burda hava güneşli ama sanki biraz rüzgar var gibii
valla atık yaz gelsn özledm ya
günaydın güzel kasım annişleri
dün bebeğimi gördüm gayet sağlıklı gözüküodu 3 günde kocaman olmuş12. haftama kadar haftada 2 gün gidicem kontrole hep böyle iyi gider inş riskim hala devam ediyor maalesef
ewt canm kızımda hergün 8 de kalktığı için ama eşimle kahvaltı yapmayı çok seviyrmm o yüzden bünyede alıştıı artıkerkencisin canım maşallah ben en erken 9.30 da kalkıyorum. sallana sallana da işimi yapıyorum. ama senn galiba çocuk o uyutmuyodur dimi
ooh ohh maşşalah canm hep böle güsel gider inşş darısı bizlere olsnngünaydın güzel kasım annişleri
dün bebeğimi gördüm gayet sağlıklı gözüküodu 3 günde kocaman olmuş12. haftama kadar haftada 2 gün gidicem kontrole hep böyle iyi gider inş riskim hala devam ediyor maalesef
yakınmışız. ben de çıkıyım şölee çarşının pazarın tozunu attriyim diyorum ama annem yürüme fazla diyo bu zamanlarda çok yürümek ii değildir diyo. mecburen evdeyim bugünama olsun bebeğim sağlıkla gelsin de herşeye değer
Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...
amin canım inşgünaydın canım maşallah bebeğinedarısı başımıza inşallah
ewt canm kızımda hergün 8 de kalktığı için ama eşimle kahvaltı yapmayı çok seviyrmm o yüzden bünyede alıştıı artık
ooh ohh maşşalah canm hep böle güsel gider inşş darısı bizlere olsnn
ewt canm zaten çok geliriz ankaraya
ya bence bişey olmaz canm düşük riski yoksa dün beni görseydn çarşıya tam 4 kere indimm
gunaydın kasım annelerıııııı
günaydın güzel kasım annişleri
yakınmışız. ben de çıkıyım şölee çarşının pazarın tozunu attriyim diyorum ama annem yürüme fazla diyo bu zamanlarda çok yürümek ii değildir diyo. mecburen evdeyim bugünama olsun bebeğim sağlıkla gelsin de herşeye değer
cnm çok geçmiş olsun kendine ve mercimeğine dikkat etiyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun doktordan geldim bebişimin pıt pıtlarını duydum çok mutlu oldum ama düşük tehlikem devam ediyor yatmaya devam anlayacagınız doktor 20gün daha rapor verdi
selam kızlar 3 gündür hastanedeydim yeni çıktım. düşük tehlikesi var dedi doktor. aşırı derece bulantıdan gittim yatırdılar beni serumlar iğneler geçmek biliyo aşırı bulantım var şimdiden. pazartesi kontrole gidicem dualarınızı bekliyorum
ii gecelerr kimsecikler yok ama olsn ben yinede yazayım dedimm
ben ayın 23 de kan vermiştim bugün aradılar degerr19 çıkmş bugn bi daha yaptrdm onda da 57.47 olmşş artması güsel mi kızlarr
aynen cnm ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bi duysam pıtpıtları ama 2. de erkekler daha bi başka oluyo eşim çok mutlu ve çok mutlu ediyo oğlumdada iyidi hiç dr kontrolune yalnız gitmedim ne yapıp edip geliodu ama bu sefer daha bilinçli 2. bebeğini bekleyen annaeler sizin kocişler nslsağol canım amin inş.
aslında stres yapmıyorum biliyorum herşey yolunda ama işte içim rahat etmiyo nedense daha iki hafta var ultrasona hayırlısıyla bi duysam kuzumun pıtpıtlarını rahatlayacam hayırlısı beklemekten başka çare yok
canım sen kaç haftalıksın
Bizim bugün 6+3 işte aslında duyamam diye düşünüyordum..Ama annesine sürpriz yaptı ufaklık...
nasılsın cnm kuzunda iyidir inşçizelgesi olmayan kalmasın hadi bir, kiiiii birbirimizi daa ii takip ederiz.
l
annelik böyle bişey ben korunmayı bıraktıktan sonra bıraktım ilaç işini falan sonradan ay onu içtim bişey olur mu diye düşünmektense acısını çektimbugün çok başım ağrıyor offf! önceleri atardım bir ilaç geçerdi ama şimdi nerdee çekcez mecburbebişim iyi olsunda o yeter
merhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))
sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim....Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ekim.29,Sumak,TozBezi,çelik198408,acibademci,TATARGUL,
ama kimseden ses yokk
günaydın cnm geçmişi okudum alıntılarımı yaptım geldim nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?