2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ekim sen nerdesin canım ben ankaradayım ve çokkk güzel bi hava varrrr. çok mutlu ediyo beni güzel hava bahar geliyo artık.

günaydın güzel kasım annişleri

dün bebeğimi gördüm gayet sağlıklı gözüküodu 3 günde kocaman olmuş 12. haftama kadar haftada 2 gün gidicem kontrole hep böyle iyi gider inş riskim hala devam ediyor maalesef

ben de kırıkkale deyim burda hava güneşli ama sanki biraz rüzgar var gibii

valla atık yaz gelsn özledm ya

yakınmışız. ben de çıkıyım şölee çarşının pazarın tozunu attriyim diyorum ama annem yürüme fazla diyo bu zamanlarda çok yürümek ii değildir diyo. mecburen evdeyim bugün ama olsun bebeğim sağlıkla gelsin de herşeye değer

günaydın canım maşallah bebeğine darısı başımıza inşallah

erkencisin canım maşallah ben en erken 9.30 da kalkıyorum. sallana sallana da işimi yapıyorum. ama senn galiba çocuk o uyutmuyodur dimi
ewt canm kızımda hergün 8 de kalktığı için ama eşimle kahvaltı yapmayı çok seviyrmm o yüzden bünyede alıştıı artık

ooh ohh maşşalah canm hep böle güsel gider inşş darısı bizlere olsnn

ewt canm zaten çok geliriz ankaraya
ya bence bişey olmaz canm düşük riski yoksa dün beni görseydn çarşıya tam 4 kere indimm

günaydın canım maşallah bebeğine darısı başımıza inşallah
amin canım inş

amin canım benim inş herkeze nasip olsun

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ekim.29,Sumak,TozBezi,çelik198408,acibademci,TATARGUL,

ama kimseden ses yokk

gunaydın kasım annelerıııııı

günaydın sumak sat larımız aynı cnm paylaşımlarını bekliyorum dr gittin mi yada ne zaman gitmeyi düşünüyon gittiysen inş herşey yolundadır

ohh maşallah cnm darısı başımıza haftada 2 kez sık değil mi bi sorun yok inş

cnm eğer düşük tehliken falan yoksa yanlış yapıosun tam tersine yüremek özellikle merdiven inip çıkmak çok iyi ben oğlumda hiç durmadım kayınvalidemler alt katta oturuyo çalışmama rağmen yemeklerini hep yapar indiririm çok yürürüm ve dr sezaryan da çok ısrar ettti kimseyede ısrar etmezmiş sonradan öğrendim ama doğumum acayip rahattı bulabilirsem doğum hikayemi eklerim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun doktordan geldim bebişimin pıt pıtlarını duydum çok mutlu oldum ama düşük tehlikem devam ediyor yatmaya devam anlayacagınız doktor 20gün daha rapor verdi
cnm çok geçmiş olsun kendine ve mercimeğine dikkat et

cnm ya çok geçmiş olsun ama inan çektiklerine değecek

ii gecelerr kimsecikler yok ama olsn ben yinede yazayım dedimm

ben ayın 23 de kan vermiştim bugün aradılar degerr 19 çıkmş bugn bi daha yaptrdm onda da 57.47 olmşş artması güsel mi kızlarr

cnm bende 13.56 çıktı adete 4 gün kala ama o gün idrar testi yapmıştım sabah negatifti adet günümde tekrar idrar testi yaptım pozitif daha kanda baktırmadım hastane çok uzak bence değerinin yükselio olması çok güzel

aynen cnm ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bi duysam pıtpıtları ama 2. de erkekler daha bi başka oluyo eşim çok mutlu ve çok mutlu ediyo oğlumdada iyidi hiç dr kontrolune yalnız gitmedim ne yapıp edip geliodu ama bu sefer daha bilinçli 2. bebeğini bekleyen annaeler sizin kocişler nsl
Bizim bugün 6+3 işte aslında duyamam diye düşünüyordum..Ama annesine sürpriz yaptı ufaklık...

maşallah annesini hiç üzmeyeceğini şimdiden belli etti darısı başımıza

çizelgesi olmayan kalmasın hadi bir, kiiiii birbirimizi daa ii takip ederiz.
l
nasılsın cnm kuzunda iyidir inş
bugün çok başım ağrıyor offf! önceleri atardım bir ilaç geçerdi ama şimdi nerdee çekcez mecbur bebişim iyi olsunda o yeter
annelik böyle bişey ben korunmayı bıraktıktan sonra bıraktım ilaç işini falan sonradan ay onu içtim bişey olur mu diye düşünmektense acısını çektim

amin cnm mucize bebek annesiyle babasına süpriz yapmış

kızlar ben daha dr gitmediğim için soruyorum günde kaçtane folik plu içionuz başka bişey içiyomusunuz

çelık bende senden haberler beklıyorum

ben bı kere gıttım doktora

pazartesı tekrar gıdıcegım tahlıllerı fılan yapıcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…