- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.881
evt cnm 7 haftada başlıyo yani 6 hafta biterken daha yeni bence bende öle diyodum ama başladıbir geçiyo bir başlıyo bende yalan sölemiş gibi oluyorum geçti diyorum sonra yeniden oluyo inşallah olmz cnm aman nazar değmesinn
neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo eşim bugün gececi allaha emanet olun öptüm hepinizi siz devam edin bay bay teyzeleri biz gidiyozz
merhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))
sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim....Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....
taze anneler ya bana birileri şu adet öncesi hamişlik belirtilerinden bahsedebilirmi.... tatlıcık balım burdamısın. taze anne.... tüm anna adylarımızın bebeişini kucağına sağlıkla sıhatle almayı nasip etsin vcanabı hakkım...
kafam karışık geçen ay 24de oldum bir sonraki ay 4gün önce olurum. hadi şubat 28 çekti 2 gün önce 22 eder oda ama olmadım... hadi dedim 2gün öncede olduğum oldu 24de tam olacağım heralde dedim onuda atlattık... ama benim 24den 24 ne olduğum hayatımda bir kere oldu... acaba yarınmı olacağım... diyede düşünüyorum yoksa bebişin habercisimi bilmiyorum... adet sancıları dışında bir bel ağrısı birde kasık batması var onun dışında hiç bir şey yok ama onlarda zaten her adette oluyordu bilmiyorum...adet öncesi benim tek yaşadığım belirti
lekelenmeydi canım
başkada hiçbir belirti yaşamadım
güzel dileklerin içinde teşekkürler
adet günün gelmedi sanırım daha
kafam karışık geçen ay 24de oldum bir sonraki ay 4gün önce olurum. hadi şubat 28 çekti 2 gün önce 22 eder oda ama olmadım... hadi dedim 2gün öncede olduğum oldu 24de tam olacağım heralde dedim onuda atlattık... ama benim 24den 24 ne olduğum hayatımda bir kere oldu... acaba yarınmı olacağım... diyede düşünüyorum yoksa bebişin habercisimi bilmiyorum... adet sancıları dışında bir bel ağrısı birde kasık batması var onun dışında hiç bir şey yok ama onlarda zaten her adette oluyordu bilmiyorum...
ben hamileliğimi adetten 5 gün önce idrar tahliliyle öğrendim
ilk kendim kaset testlerden yaptım silik çıkınca
hastanede yaptırdım sonuç pozitifti
istersen sende bir test yap için rahatlasın
inşallah hamilesindir
bugün akşam 5,30 gibi yaptım ama tek çizgi çıktı ama yarın kana gideceğim... pazartesiyi bekleyeyim dedim ama dayanılacak gibi değil. yoksa en azından öğreneyim dimi..
ne kadardır düşünüyorsun bebek
allah hayırlısını versin canım
haklısın beklemek gerçekten çok zor
gene bir yaptır istersen dayanamazsan
canım 31 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim .. ilk bir yıl korunduk.. 2,5 yıldır istiyorum... bu arada 6 ay klomen tedavisi 3 başarısız aşılama ve bekleme süresine girdim. nisandaki ilk adetimde tüp bebeğe başlama kararı alınmışdı...
canım merak edilmek ne güzelmiş
çok şükür kesemizi gördük
salı günüde randevum var kalp atışları için
giremedim lekelenmem çoğalmıştı yataktan kalkma demişti doktor
ama şimdi geçti çok şükür
allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah
ELHAMDULILLAH :) canim cok sevindim inan
ALLAH tamamina erdirsin ins.
ALLAH bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin amiiin
amin canım salı günüde gidip kalp atışlarını duyucam inşallah
sen nasılsın
merhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))
sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim....Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....
gülüm kizimi yatirim gelcem insa
yasminkubi sen neden konuşmuyosun bulantın mı vargelsene dışarda ne duruyon
Merhabalar...
Ben de 3 gün önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek ve hamile olduğumu anlayamayacağım sanırım. Adet günüm dündü. İnşallah gelmez kırmızılar da bebiş gelir...
Kısa özetleyeyim yaşadıklarımı... 9 aylık evliyiz.Bebek istiyoruz, bir doktora gittim 6-7 ay boyunca, bir sorun olmadığını söyledi. Sonra doktorumu değiştirdim, diğerinin ilgisizliğinden şikayetçiydim. 23 Şubatta gittiğim ilk muayenede yeni doktorum yumurta tembelliği teşhisi koydu ve bir ilaç verdi. 27 gün kullandım o ilacı ve hamile olduğumu öğrendim. Hamd olsun. Haftaya randevum var inşallah keseyi görebiliriz.
Allah nasip ederse ve sağlıkla devam ederse gebeliğim doğum tarihimiz 28 Kasım 2011 inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?