- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.901
senin adına çok sevindim canım
gözünaydın
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merak etme daha kırmızılar gelmez
bende reglden 5 gün önce idrar testiyle öğrendim sonra kan tahlili yaptırdım
senin gibi korkum vardı hep adet olacakmışım gibime geliyordu
ama çok şükür bebeğim benimle bende daha geçen hafta keseyi gördüm
daha yeni yeni alışıyorum galiba
sende en kısa zamanda görürsün inşallah
amin canım salı günüde gidip kalp atışlarını duyucam inşallah
sen nasılsın
Allah razı olsun canım.Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah. Bu arada İzmit'te misin? Ben de İzmit'te yaşıyorum da.
Allah razı olsun canım.Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah. Bu arada İzmit'te misin? Ben de İzmit'te yaşıyorum da.
amin canım inşallah
izmitteydim izmire gelin geldim
arada bir geliyorum annemlerin yanına
hosgeldin sevdecim ve bebisin hayirli olsun canim bu ara bende kocaelindenim
kizzz hangi hastaneye gitcen yada doktora seninde tavsiyelerini beklerim cok kararsizim((((((((((((((
hmm orasi cok yogunmus randevu olsa bile bir saat bekleniyormus ben bekleyemem yaa
ben ALLAHin izniyle 9 haftalik olcam ve hala doktora gitmis degilim :S bi karar veremedim napcam bilmiomkonak hastanesinde funda hanima randevu aldim ama oda ayin 4 de anca gene cok uzun
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun doktordan geldim bebişimin pıt pıtlarını duydum çok mutlu oldum ama düşük tehlikem devam ediyor yatmaya devam anlayacagınız doktor 20gün daha rapor verdi
hoşgeldin canım aramıza. inşallah sağlıkla gelir kuzularımız
Evet canım biraz yoğun bir hastane. Ben de 28 Nisan'a almıştım randevumu ama bugün doktorumu aradım o 31 Mart'a verdi randevuyu. Doktor ayarlıyor zaten randevularını. Gitmeye başladıktan sonra tabi. Gereken haftada çağırıyor seni. Ben zaten 1 kere gittim ve hamile kaldım. Sonra telefonla aradım ve randevuyu erkene aldı. Çok ilgili bir doktor. Daha önce gittiğim de aynı hastanede bir doktordu. Boşuna para vermişim, hem ilgisiz hem de bilgisiz biriydi bana göre. İsmini vermeyeyim. Doktorunu sevmen ve ona güvenmen çok önemli. İçine sinen birisini bulursun inşallah canım.
tebrikler canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
saol canm zaten 3+6 günlüktüüNormal hCG deerleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Bak canım bu sitede değerleri gösteriyor. 3 haftalık oluyor seninki herhalde
çok geçmiş olsnnnn dikkatet canm hamileyken ilaçta içemiyoruzkızlar merhaba, nasıl gidiyor hamiş günleriniz ?ben 1 haftadır şifayı kapmışım, öksürüyorum, karnımı tutuyorum bişi olmasın diye..ama bugün bir hüzün çöktü üstüme bebeğime bişi olmuşmudur diye, çok korkuyorum...hasta olduğum için de acayüp suçluluk hissediyorum, bide zaten çok duygusallaştım, ağlamak geliyor içimden...varmı tecrübesi olan bu konuda, bana destek olacak kimse..bal,polen yiyorum..onun dışında pekmez içiyorum karabiberli...ıhlamur içiyorum, pastil alıyorum günde 3 tane falan(fazla almaya korkuyorum)..böyle işte varmı önerebilceğiniz bi şeyler ?
tebrikler canm darısı bizee inşşKızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...
hoşgeldin canm allah kuzunu sana bağışlasınnmerhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))
sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim....Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....
tatlıcık şoktayım canımmyaaaaaaaaaaa gözünaydın özelden bilgileri bana yolla bakarmısın kısmete senin hamile oldugun listeyi yapmak bana kısmetmiş.çok sevindim canımmmmm nasıl dogal yollamı oldu tedaviylemi anlatırmısın.
ii gecelerr kimsecikler yok ama olsn ben yinede yazayım dedimm
ben ayın 23 de kan vermiştim bugün aradılar degerr19 çıkmş bugn bi daha yaptrdm onda da 57.47 Olmşş artması güsel mi kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?