• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bi tane doğum hikayesi okumuştum. kadına sordum, düzgün bey babayı içeri almaz dedi. bi kerede hastaneyi aradım hemşirenin biri alıyordu heralde dedi. kendisine sormadan olmayacak yani. senin eşin neden istemez?

Valla eşim benim kadar duygusal değildir...Duygularınıda fazla belli edemez.Bi ağzını yoklayacağım ama sanmıyorum kabul ederse çok şaşırtır beni :)

Akrep burcu çocuk (23 Ekim-22 Kasım)
Çetin savaşları severler, uzlaşmayı sevmezler, kazanmak isterler.
Alaycı ve açık sözlüdürler ama kendi düşüncelerini saklamayı tercih ederler.
İstedikleri olmadığında çabuk öfkelenirler.
Küçük yaşta ona patronun kim olduğunu şefkatle, şımartmadan göstermelisiniz.
Sevdiklerine ve arkadaşlarına sıkıca bağlıdırlar,hoşlanmadığı insanlara ise oldukça sert ve soğuk davranırlar.
Çok kolay kavrayan bir zekaları vardır ama yasak şeylerin çekiciliğine de kapılmadan yapamazlar.
Meslek seçiminde onu zorlamayın çünkü burnunun dikine gidecek ve sizi dinlemeyecektir.
Mesleği ne olursa olsun mesleğinde en iyilerden biri olacaktır.
Enerjilerini sarf edebilmeleri için ortam hazırlayın.
Her konuya olan aşırı ilgisini dizginlemesi için ona yardımcı olun.
Azarlamalar, bazı şakalar onda olumsuz etki yapabilir.

yırtılmalar olunca onu sonradan düzeltemiyorlar.Benim doğumda bağırıp çağırmayınca doktor kardelen sen doğururken bu kadar sızlanmadın dedi.eşim de dikmeseniz olmazmı dedi. Doktor ablamız da verdi cevabını.( Dikmem sizin için daha iyi olacak ilerde) :) Sonradan çok güldüm ben de çok korkmuştum değişiklik olur diye. Ama eşime sordum o da değişiklik yok dedi. Doktorun iyi olması gerekir bence bu konularda....

Bi arkadaşım normal doğum yapmış doktoru erkekmiş.Doğumdan çıkınca arkadaşın kocasında eskisinden daha güzel oldu diktiğim demiş terbiyesiz...

yırtılmalar olunca onu sonradan düzeltemiyorlar.Benim doğumda bağırıp çağırmayınca doktor kardelen sen doğururken bu kadar sızlanmadın dedi.eşim de dikmeseniz olmazmı dedi. Doktor ablamız da verdi cevabını.( Dikmem sizin için daha iyi olacak ilerde) :) Sonradan çok güldüm ben de çok korkmuştum değişiklik olur diye. Ama eşime sordum o da değişiklik yok dedi. Doktorun iyi olması gerekir bence bu konularda....

evet dr ve hastane çok çok önemli bu konuda
benim arkadaşım çok çekiyor şu an
ameliyat olacakmış çok yırtılma açıklık varmış

canım ben bu kağan kocatepe varya onda dinledim. sonradan estetik yapılıyormuş falan filanda. bu dikişlerin nezman düzeldi normale nezman döndün yani canım.

merhaba annecıkler..

bn ssk da dogum yapıcamm esımın gırmesı soz konusu bılee degıl.. ki zaten gırebılıyor ble olsa bnde evet bnde gırıcem dıyecegını hıc tahmın etmıyorum.. cunku hamıle kaldıgımı ogrendgmız gun sekerı 240 olmustu tırtır tıtredı canım kocişimmm evet yanmda olmasını bnde ısterım ama yok dyanamam derdı buyuk ıhtımalle .. ama ozelde dogurma sansım olsa ve kocalar gırebılıyo olsa melegımızın bıze katıldıgı anı onunda bnmle aynı anda gormesını ısterdım...

buara sabahtan berı yedıklerımın haddı hesabı yok 3 kez kahvaltı yaptım ıkı kez oglen yemegı yedım ve ara ogunlerımde an ıtıbarıyle 3 oldu.. daha kocısımın gelmesıne 2 saat vr buyuk ıhtımalle yemek saatıne kdr en az bı kez daha bıselerı ındırırım mıdeye... noldu bana bılmıyorum onceden gunde kac kez afedersınız ıstıfra ederdım mıdem yandıgı ıcın dr muz rennıe verdı o bıle kar etmeyınce ılaca gectık artık 7. aydasın bısey olmaz dedı laksor yazdı haftada 2 kez alsan yeter dedı valla acaıp rahatım smdıye dek 3 kez ıctım laksoru 4 gunde bır alıyorum ve ınanın hıc mı hıc mıdem yanmıyor masallah dıyım ama bogazım cokkk acıldı... suan 95 cıktım tartıda sonun hıc ıyı degılllll kızlarr..

muhtesem olmus..

ay ne olur nasıl yapıldığını bana yaz da cırmalayayım bende azcık.. heves ettim bende..

buyur canim resimli anlatim sana.ay inan cok guzle oluyor bir gunde 1 cift patik oruluyor ben bu modelden yaptim sadece firfirli yerini biraz degistirdim kendimce.

$DSC03195.webp
$DSC03196.webp

$DSC03197.webp
$DSC03204.webp
$DSC03203.webp
$DSC03205.webp
$DSC03206.webp
$DSC03208.webp
$DSC03213.webp
$DSC03214.webp
$DSC03217.webp

Bir de kızlar sunni sancı çok acı veriyormuş normal doğumda. Bize de verecekti doktor biz istemiyoruz dedik.1 gün hastanede yattım ben kendiliğinden bekledik açılmayı...Siz de eğer sağlıksal bi durum olmazsa yaptırmayın sunni sancıyı.Kardeşime vermişlerdi o çok kötüydü diyor...

anası dananın boyutlarına göre makata kadar uzanabilen yırtılmalar olabiliyor vajina da
iç dış dikiş ondan atılıyor
Baha ben kesmem kesilecek gibiyse sezeryan yaparım dedi ama
ne derece doğru bilmem

ben dikiş falan istemediğim için normal doğum istiyorum ayy inşallah olmaz

Bi arkadaşım normal doğum yapmış doktoru erkekmiş.Doğumdan çıkınca arkadaşın kocasında eskisinden daha güzel oldu diktiğim demiş terbiyesiz...

o doktorada yuh diyorum yani ayy ben düşünemiyorum eşime böyle bişey dendiğini dalar heralde :57:

:37:
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.:37: çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.

Back
X