• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

o zaman 27+5 ve 27+6 da gideyim :37:
direk niye 100lük yapmıyorlar peki?
bende bahçelievlerdeyim. dediğim hastane yenibosnada. 10 dk da falan gidiyoruz. tam kocana göreymiş yani :)

=)) öylede olabilir tabi ama insan o kadar glikozu alınca nevri dönüyo bana 2 gün sonra gel dedi:D tabi peş peşe yaptıranda vardır sen bilirsin

kizlar prensesime ordugum patikler nasil olmus?
cici topiginede yeni ciciler ekledim.

Eki Görüntüle 237806 Eki Görüntüle 237807

çook güzel güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inş=))

:37:
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.:37: çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.

h. geldin allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol dinlen allahın izniyle 30 deil 36 40 ları görmeyi nasip etsin rabbim...(amin)

arkadaşlar tekrar merhaba geçmişe göz gezdirdim şöyle bir baya ilerlemişsiniz yine şu söylediğiniz topiclere nereden bakıcaz bilen varsa söylesin bir de facebook bağlantısından ben açamadım sayfayı nasıl olacak kine ?

Tatlı Annişler merhaba:71: Bugün kızımla doktor amcasını ziyaret ettik biz de. Belki ilginizi çeker diye anlatmak istediğim bir şey var. Daha önce bahsetmişimdir, çok güvendiğimiz, yurtdışında iyi bir eğitim görmüş, deneyimli bir doktorumuz var. Diğer doktorlardan ayrıldığı noktalar var ama alanında bilimsel yenilikleri sıkı takip eder ve anlattığı herşeyi makale ve araştırmalarla anlatır. Dolayısıyla eşimle ben çok güveniyoruz kendisine. Hamileliğimin başından beri toplam üç kez ultrasona girdim. Bugün gittiğimizde beni ultrasona almadı ve sebini de şöyle açıkladı : "Bugün dünyada ilk kez ultrasona maruz kalan bebekler 45 yaşındalar sadece. Yani biz ultrasonun insan ömrünün uzunluğuna ve kalitesine etkisini bilmiyoruz. Zararı var da diyemeyiz, yok da. Bu durumda dünya sağlık örgütü bunun sayısını dört ile sınırlıyor." Tam anlayamadığım bir kemikten göbeğimin bittiği yere kadar mezureyle ölçtü ve 26. haftada bunun 26 cm olması gerektiğini, eğer dörtten fazla fark varsa ultrasonla bakacağını söyledi. Benim karnım tam 26 cm geldi:nazar:Sonra kalp atışlarını dinledi. Herşey yolunda dedi. Zaten ikili ve dörtlü testlerde, ayrıntılı ultasonografide sorun yoktu çok şükür. Cinsiyeti de net olarak gördük. Şimdi herhangi bir sorun olmazsa 32. haftada tekrar ultrasonla bakıp doğumun zamanına karar verecek.Konuyu biraz araştırınca uzman görüşlerinin de bu yönde olduğunu gördüm. Bilginiz olsun istedim.

slm kızlarrr.
ben bugün bebeğim kımıldamayınca doktora gittim.doktorumu değiştirmek istiyordum zaten akşamları hastanede olan doktoragitcektim ii olur gideyim dedim.bi gittim kendi doktorum orda nöbetciymiş
viannen39.gif
yakalandım mecburen ona girdim her zamanki gibi en fazla 4 dakika ancak kaldım odada
1no2.gif
neyse içimi rahat tutmaya çalıştım.bebeğim doğum pozisyonundaymış baş aşağı
nazar.png
820 gr olmuş canım oğlum benim geriden gidiyor diye korkuyordum ama günüyle uyumluymuş bizim velett
emir_bebek.gif
gayette hareketli dedi hastaneye gittiğim an kımıldamaları artıyo anasını yalancı durumuna düşürüyo ama olsun amannn sağlıklı olsunda

slm kızlarrr.
ben bugün bebeğim kımıldamayınca doktora gittim.doktorumu değiştirmek istiyordum zaten akşamları hastanede olan doktoragitcektim ii olur gideyim dedim.bi gittim kendi doktorum orda nöbetciymiş
viannen39.gif
yakalandım mecburen ona girdim her zamanki gibi en fazla 4 dakika ancak kaldım odada
1no2.gif
neyse içimi rahat tutmaya çalıştım.bebeğim doğum pozisyonundaymış baş aşağı
nazar.png
820 gr olmuş canım oğlum benim geriden gidiyor diye korkuyordum ama günüyle uyumluymuş bizim velett
emir_bebek.gif
gayette hareketli dedi hastaneye gittiğim an kımıldamaları artıyo anasını yalancı durumuna düşürüyo ama olsun amannn sağlıklı olsunda

cok güzell cnm bak herşey yolundaa
sen msn gelsene 2dakka
:34:

Tatlı Annişler merhaba:71: Bugün kızımla doktor amcasını ziyaret ettik biz de. Belki ilginizi çeker diye anlatmak istediğim bir şey var. Daha önce bahsetmişimdir, çok güvendiğimiz, yurtdışında iyi bir eğitim görmüş, deneyimli bir doktorumuz var. Diğer doktorlardan ayrıldığı noktalar var ama alanında bilimsel yenilikleri sıkı takip eder ve anlattığı herşeyi makale ve araştırmalarla anlatır. Dolayısıyla eşimle ben çok güveniyoruz kendisine. Hamileliğimin başından beri toplam üç kez ultrasona girdim. Bugün gittiğimizde beni ultrasona almadı ve sebini de şöyle açıkladı : "Bugün dünyada ilk kez ultrasona maruz kalan bebekler 45 yaşındalar sadece. Yani biz ultrasonun insan ömrünün uzunluğuna ve kalitesine etkisini bilmiyoruz. Zararı var da diyemeyiz, yok da. Bu durumda dünya sağlık örgütü bunun sayısını dört ile sınırlıyor." Tam anlayamadığım bir kemikten göbeğimin bittiği yere kadar mezureyle ölçtü ve 26. haftada bunun 26 cm olması gerektiğini, eğer dörtten fazla fark varsa ultrasonla bakacağını söyledi. Benim karnım tam 26 cm geldi:nazar:Sonra kalp atışlarını dinledi. Herşey yolunda dedi. Zaten ikili ve dörtlü testlerde, ayrıntılı ultasonografide sorun yoktu çok şükür. Cinsiyeti de net olarak gördük. Şimdi herhangi bir sorun olmazsa 32. haftada tekrar ultrasonla bakıp doğumun zamanına karar verecek.Konuyu biraz araştırınca uzman görüşlerinin de bu yönde olduğunu gördüm. Bilginiz olsun istedim.

ewet canim ben de Almanyadayim burda normalde ilk hamilelik belirlenince ultrasona giriyosun ondan sonra her 10 haftaya bir ultrasona girebiliyosun en azindan sigorta sadece bunlari arsiiliyor bundan fazla girmek istersen ek olarak para veriyorsun doktoruna.Benim doktorumda aynini söylüyor. Ama bende hamilelik sekeri oldugu icin ben giriyorum takip maksatli:66::66::66:Söyledigin mesurayla ölcme yöntemi hala dünyada kullanilan bir yöntem ama daha cok gelismemis ülkelerde ultrason filan olmadigindan kullaniliyormus,daha önceden duymustum pupik kemiginden göbek deligine kadar ölcüyorsun 20. haftadan sonra hamilelik haftani veriyor.

slm guzel anneler ve gobusteki bebisleri.......

bisey sorcam size..... gecen gun memelerimden sut geldi sizin de aranizda bu durumu yasayanlar var mi...... once boyle saydam daha sonra da sari gibiydi zannedirsem normal bu sey ama emin degilim bilgisi olan var miiiii:93:

anammm bu ne hız bu ne hızzzz
oku oku bitmiyo maşallah hepinize arada henüz 30 sayfa kadar açıgım kaldı kapatırım insallah..
okuyup aklıma gelenleri yazayım

izmirligirl geçmiş olsun

ada hanım çok tatlılar:nazar: deniz hanım öper onu...

nil hanıma sepetinde iyi uykular...

princess of rain patikler harika iyi günlerde giysin tarifte iyi olmuş bende bi ugrasayım bakalım.
aklıma gelenler bunlarr unuttuklarım kalmasın kusurumuza çok okuyunca karısıyor kafa...

kızlar ya bu akıntı olayını çözemedim ben bazen su gibi birsey oluyo bazende sarı gibi ama başka sıkıntı yok idrarla ilgili. iyi mi kötü mü bilemedim sarı akıntı bazen bir anda geliyo (anlatamadım galiba da) bir anda aktıgını hissediyorum sizde durum nasıl bana bi akıl verin ya......

Son düzenleme:
slm guzel anneler ve gobusteki bebisleri.......

bisey sorcam size..... gecen gun memelerimden sut geldi sizin de aranizda bu durumu yasayanlar var mi...... once boyle saydam daha sonra da sari gibiydi zannedirsem normal bu sey ama emin degilim bilgisi olan var miiiii:93:

canım topicte bu olayı yaşayanlar vardı ama baya oldu tam hatırlamıyorum.normalmiş sanırsam hamilelikte...yinede sen göğüslerinle hiç oynama dokunma istersen bi doktorunu ara

Son düzenleme:
prensescim canim seni cok iyi anliyorum 3 gundur bizde korkular icinde yatiyoruz. bi bagirti duysak tirsiyoruz valla. bizim burda metrolar bankalar kapali. butun dukkanlarin kepenkleri inmis durumda kapilari yarim acik olasi durumlara karsi. neler yapiyor insanlar. biz bugun mecburiyetten disari ciktik ama heryer kapali olunca geri donduk. biliyorsun polis srenleri zaten sinir edicidir burda son 3 gundur ben diyeyim bir milyon sende 2 milyon polis arabasi gecti evin onunden kafa kalmadi bizde. bu kadar uzucu haberin ustune iyi haber biletimizi aldik. ozellikle bizimkiler olaylari duyunca gelelim diye israr ettiler baya. mutluluktan ucuyorum valla. 25 agustosta gidip 13 eylulde donecegiz insallah. benim anti d isi Turkiyeye kaldi bakalim nasil olucak.

sengul arkadasim gecen haftalarda benimde basima gelmisti . buradan arkadaslarla konustum nettende birseyler bulduk gayet normamis. bir hormonun artisindan kaynaklaniyormus. ben gidip gogus pedi aldim ama bi kere oldu sadece birdaha olmadi yinede evde bulunmasi iyi birsey. goguslerden bu haftalarda o sekil sivi gelmesi normalmis.

ay bugun buradada polisler geciyor durmadan su ...... milleti ac resmen ya,calismazlar etmezler belediyenin evlerinde pasa gigi kalirlar,devlet besliyor daha Allahlarindan belalarini istiyorlar he.resmen yagmalamaypiyolar esim geldi eve cok sukur.bizim buradaki asdada olay olmus bugun ama hemen kontrol altina almislar.

bir kac gun sonra diner olaylar yagmacilar doysun bak gor.

Son düzenleme:
slm kizlar. ben tatilden döndüm nihayet!:64: ve tatilde istanbulda bebisime alisveris yaptim. bos bi zamanimda ekleyecegim hepsini insallah ciciler topigine.. ama bu ucak seyahatleri cok korkutuyo beni acikcasi:18: tesadüfmü bilmiyorum ama özellikle inis ve kalkislarda cok hareketleniyo, tekmeleri daha bi gücleniyo sanki. ucak basincinin kötü bi etkisi oluyomudurki acaba yaa?? :26: bu istanbula gidisim kardesimin dügünü icindi. ama 1 ay sonrada bodruma tatile gidicez daha. gerci doktor gidebilirsin bi sorun yok diyo ama ben yinede korkuyorum iste :26:

Son düzenleme:
yubacigim sormayi unuttum ucus izni aldinmi doktordan?
biletleri kaca aldiniz,hangi firma ve hangi airportta ucacaksiniz?heathrow bize cok yakin biliyorsun gecerken el sallayin emi....
:52:birde aktarmalimi gideceksiniz ay cok sordum ama merak ettim.:77:

:37:
farklı topiklerde yazıyodum.Ama benim yerim burasıymış.:37: çok güsel yazmışsınız.benimde kasımsonu gözüküyor.benim biraz riskli geçiyor.hep yatıyorum.bi wc için kalkıyorum.sizlerle zamanın çabuk gecmesini istiyorum.erken doğum riskim warAllahım yardım etsinde 3olu haftaları göreyim. allah hepimizin ardımcısı olsun. İlgimdışı senin ekim diilmiydi doğum.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Amin.

basinc ayari iyi yapilmis ucaklarda yapiniz yolculugunuzu kizlar heryerde oyle yaziyor valla ben onlarin yalancisiyim.benimde kardesim evlendi ama bende gidemedim ne yapayim nasip degilmis yavrum dogsun insallah seneye bizde tatil yapcez:21:

kizlar ya simdi esimin bir arkadasi abimiz aradi bugun evde kal bir yere cikma dedi,carsiya felan. bir kac gundur olaylar oluyor ingilterede genelde kuzeyde oluyordu ama bugun buradada gosteri yapilacakmis ay cok tirstim ya.

kizimin cicilerini yikiyorum yiginla utum var of moralim bozuldu esim eve vaktinde gelse.

Canım tikkatli olun. Allah a emanet olun. sizin işinizde zor vallahi. İnş. tez zamanda ortam normale döner. amin.

Back
X