• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimki çok güzel yemek yapıyor tad olarak çok iyi diyebilirim ilk zamanlar yiyordum ama yapış tarzını görmeye başladıkça yiyememeye başladım çokta hijyenik değil yani bana göre anlatmıyım şimdi burda :9:

benim kaynanamda çok güzel yemek yapar ve çok hijyeniktir. pazardan gelince malzemeleri sirkeli suda bekletir mikrobu kırılsın diye. severim ben kaynanamı :d:27: arıyımda sütlaç yapsın gidem yemeye:62:

hahaha eşim aradı erken cıkma sakın bu akşam gitmeyelim dışarda yeriz diyo duydumu ne :9: :32:

kayınvalidemi aradım gelemicez biz bu akşam diye hemen soruyo nereye gidiceksiniz diye :10:

kızlar ben de hastaneye yatıp çıktığımdan beri kayınvalidemde kalıyoruz eşim oruçlu ben yemek yapamam öyle hergün diye de gitmiyoruz şimdilik şu serumlar bitip de iyi olursam gidicez evimize inşallah burda bana da hiç iş yaptırmıyorlar öyle ufak tefek yaparsam kendim yapıyorum ama keşke iyi olsam da yapabilsem herşeyimi kendim 3 ay kaldı sadece 3 ay dayanıcaz artık sonra rahatız :))

benim kaynanamda çok güzel yemek yapar ve çok hijyeniktir. pazardan gelince malzemeleri sirkeli suda bekletir mikrobu kırılsın diye. severim ben kaynanamı :d:27: arıyımda sütlaç yapsın gidem yemeye:62:

işte kızlık yıllarımda hayalini kurduğum kayınvalideler o zamanlar çok iyi geçinicem falan diye konuşuyodum büyük konuşmuşum :)

kızlar ya bu arada tuvalete çok zor çıkıyorum ayıptur söylemesi ama biliyorum ki siz de öylesiniz kuru kayısı da yiyorum ama banamısın demiyor siz napıyorsunuz

ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..

ay anlıyorum seni..

bide biz adanalıyız..onlar konyalı.. damak tadımız cok farklı.. uzagız ama .. arada su böreği yapıp gönderiyor ta konyadan saolsun.. eşimde bayıla bayıla yiyor.. özlem cekmiyor.. yoksa benden isteyecek..

ben ve su böreği.. hayal edemiyorum kendimi..

kızlar ya bu arada tuvalete çok zor çıkıyorum ayıptur söylemesi ama biliyorum ki siz de öylesiniz kuru kayısı da yiyorum ama banamısın demiyor siz napıyorsunuz

maalesf bende öyle ben normal kayısı yiyorm kuruyu pek sevmiyorum tahıllı ekmek iyiymiş arada onda yiyorm ama pek çare olduğu söylenemz:(

ay anlıyorum seni..

bide biz adanalıyız..onlar konyalı.. damak tadımız cok farklı.. uzagız ama .. arada su böreği yapıp gönderiyor ta konyadan saolsun.. eşimde bayıla bayıla yiyor.. özlem cekmiyor.. yoksa benden isteyecek..

nıye guww su boregı ıyıdır:27:
guzel yapamıyor demekkı:61:

kizlar zaten ilk 3 ay bebege elbise felan giydirilmiyor bend ehep tulum aldim ama bazi tulumlarini disari cikarken giymelik alacagim mesela kisliklarini bu tarz alacagim disari cikarken giymek icin.

http://www.mothercare.com/richConte...i=B005C41VGG&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
bak bu çok güzelmiş hemde çok rahat görünüyor. ama 70-80 de bir tulum için fazla canım ya.

Kahvekolik teşekkür ederim Taksime giderken köprü altı gibi bi yer var orasını diyorsun sanırım,bakayım o zaman oraya.:34:Fatmakoca hani altınbaşak düşünüyorum dedin ya trendyol da indirim var bak istersen cnm

unkapanına gelmeden fatih saraçhane junzicim orası :)

aksaray değilmiş bak. benim yüzümden yanlış yerde inme aman :)

canim yorumun icin cok tesekkur ederim insanin boyle bilgilere ne kadar ihtiyaci oluyor simdi esimede soyledim bak ozle muamele varmis hamilelere diye onunda biraz ici rahatladi. ben londradaki heathrow havaalanindan gelecegim internet sitesinde baktimda tehlikeli degil falan yaziyordu banada zorla beni gecirecekler o seyden gibi geldi. ama inaniyorumki anlayisli olacaklardir. guzel dileklerin icinde cok teskkurler.

canım bak bende o cihazdan korkuyordum. ama beni görünce hemen bayan görevli siz burdan dedi. beni elle aradı. ağzımı açmama gerek bile kalmamıştı.

ben her akşam gidiyorum :))

Allahım Sen koru Ya Rabbim:18:

benim de sorunum vardı ama cok sukur bu ara yok..

sahurda seftali yiyorum ve su içiyorum.. hangisi işe yarıyor bilmiyorum .. ama yarıyor bende ...

aman aman kabız olma sakın
en kötü daya duphalac şurubu
ıkınırsın zorlarsın bişi mişi olmasın
durduk yere başımıza hemoroit belası çıkartma aman diyim

aaaaa........... uykulu uykulu ekrana bakıyodumkıııııııı konu kaynanalara gelmıssss hemen atlıyıvereyım dedım bn dertlenmesem olmaz...

evlendıgımzden berı kadında ogluna ayrı bı takıklık var orn esım bana sarılsın otururken o gelır dızıne yatar.. vs.. nyse yenı evlıyız arkadasları komsuları var bnde gttım tabı butun altınlar takıldı suslendım püslendım yenı gelınım ya halbukı mutfaktan cıkmıyor kulkedısı o ayrı neyse efenım bu utanmadı koskoca kadın herkesın ıcınde kıcıma vurupp bana bak aksama oglumun gonlunu yapasın haaaa dedı bole kaba saba bı tavırlaaa ben sokta tabı dulım tutuldu bnde aynı crafty gbı hayattaa ellenmesınden hoslanmamm yanii nefret ederım bı toparladım kendımı bnde o kdr arkadasının ıcınde onun kıcına vurdum orasını ben hallederım once oglun bnmgonlumu almayı becersın bakalım sana noluyo dedım mıllet sok tabi .... ama ıclerınden bıtanesşi cok fena nası bakıyo oh ıyı yaptın der gbı gulustuk goz goze geldık... nyse o gunun ustune aradan az zaman gectı bu kez sık sık gorusuyomusunuz ıyı barı alıstınız en azından bırbırınıze ulen kac sene kavusmayı beklemısız nıye alısmayım sankı gorucu usulu evlendım adamla... ay sen ne dıyosun be dıye bagırmısım en son... bunlar ufak tefek olanlar.. arada tavır aldım soguk davrandım yok anacım kadın yuzsuzlugu elıne almıss ohhh.... kendı gununde ezıyet olmasında dıye hatuna guya bana ev tebrıge gelır gbı mısafırlerı bana getırdı bn ne bılem 10 cesıt hazırlık 3 gun temızlık meger sen tut yolda mılletı getırırken gtopla gun parasını yıne soguk davrandım yokk bayramlarda arar arefe gunu ee tatlımı bgnden mı gondercen sabah gelırkenmı getırrsın .... yıne yapıyodum sesımı cıkarmadan hadı dıyodum kocamn hatrı vr yok anacım arsızlık ıste aaa... ben anlamamm yokk kafam yerınde degıl 5 sene once amelıyat oldu bu hala bası sıkısınca kafan yerınde degıl sıcaklardan boleyım aaa bn narkoz aldım narkozluyum der gecer kenara... ama bomba haber su kiii..... kızımın butun esyalarını annem ve babam aldı bn smdıye dek 2 tane tulum ve mevlut hazırlıkları ıcın olan ıvır zıvırı aldım esımde bunu afrketttı utanmıyor dımı dıye hep soylenıyodum evde kendı kendıme hanı guya esımın duymasını ıstemıyormusum gbı... esıme dank ettı artık 1.5 aydır gıtmıyoduk anladılar heralde hergun aradı ay napıyım anne oglun gelmek ıstemıyo her aksam soyluyorum hayır dıyo dıyodum aradgındada saf saff konusurr aa anlamadım der.. artk bnde bısey dıyıpte anlamadgında aman anne bosver narkozlusun dıyorum malum hamıleyım ya bısey dıyemıyooooo.....

cok zuun yazdım ama daha neler neler anlatasım vr buarada bnmkıde hıc hıjyen degıl.......... orn sıgara kulunu yerr.... ıyykkk piss...

ay anlıyorum seni..

benim eşimde konyalı. Allahım ne kadar farklı yemekleri var onların yaa. o bamya çorbaları yok mu hele :53: bide çok salçalı, yağlı ve tuzlu yiyorlar. gittiğimde mide fesatı geçiriyorum resmen. adana mutfağına bayılırımmmm:56::56::56:

işte kızlık yıllarımda hayalini kurduğum kayınvalideler o zamanlar çok iyi geçinicem falan diye konuşuyodum büyük konuşmuşum :)

bende çok korkardım anlaşamayız falan diye. kadın çok anlayışlı çıktı. bu arada aradım sütlaç için c.tesi gelin dedi :52::52: sütçüsü o zaman geliyomu. Maşallah sübhanallah

aaaaa........... uykulu uykulu ekrana bakıyodumkıııııııı konu kaynanalara gelmıssss hemen atlıyıvereyım dedım bn dertlenmesem olmaz...

evlendıgımzden berı kadında ogluna ayrı bı takıklık var orn esım bana sarılsın otururken o gelır dızıne yatar.. vs.. nyse yenı evlıyız arkadasları komsuları var bnde gttım tabı butun altınlar takıldı suslendım püslendım yenı gelınım ya halbukı mutfaktan cıkmıyor kulkedısı o ayrı neyse efenım bu utanmadı koskoca kadın herkesın ıcınde kıcıma vurupp bana bak aksama oglumun gonlunu yapasın haaaa dedı bole kaba saba bı tavırlaaa ben sokta tabı dulım tutuldu bnde aynı crafty gbı hayattaa ellenmesınden hoslanmamm yanii nefret ederım bı toparladım kendımı bnde o kdr arkadasının ıcınde onun kıcına vurdum orasını ben hallederım once oglun bnmgonlumu almayı becersın bakalım sana noluyo dedım mıllet sok tabi .... ama ıclerınden bıtanesşi cok fena nası bakıyo oh ıyı yaptın der gbı gulustuk goz goze geldık... nyse o gunun ustune aradan az zaman gectı bu kez sık sık gorusuyomusunuz ıyı barı alıstınız en azından bırbırınıze ulen kac sene kavusmayı beklemısız nıye alısmayım sankı gorucu usulu evlendım adamla... ay sen ne dıyosun be dıye bagırmısım en son... bunlar ufak tefek olanlar.. arada tavır aldım soguk davrandım yok anacım kadın yuzsuzlugu elıne almıss ohhh.... kendı gununde ezıyet olmasında dıye hatuna guya bana ev tebrıge gelır gbı mısafırlerı bana getırdı bn ne bılem 10 cesıt hazırlık 3 gun temızlık meger sen tut yolda mılletı getırırken gtopla gun parasını yıne soguk davrandım yokk bayramlarda arar arefe gunu ee tatlımı bgnden mı gondercen sabah gelırkenmı getırrsın .... yıne yapıyodum sesımı cıkarmadan hadı dıyodum kocamn hatrı vr yok anacım arsızlık ıste aaa... ben anlamamm yokk kafam yerınde degıl 5 sene once amelıyat oldu bu hala bası sıkısınca kafan yerınde degıl sıcaklardan boleyım aaa bn narkoz aldım narkozluyum der gecer kenara... ama bomba haber su kiii..... kızımın butun esyalarını annem ve babam aldı bn smdıye dek 2 tane tulum ve mevlut hazırlıkları ıcın olan ıvır zıvırı aldım esımde bunu afrketttı utanmıyor dımı dıye hep soylenıyodum evde kendı kendıme hanı guya esımın duymasını ıstemıyormusum gbı... esıme dank ettı artık 1.5 aydır gıtmıyoduk anladılar heralde hergun aradı ay napıyım anne oglun gelmek ıstemıyo her aksam soyluyorum hayır dıyo dıyodum aradgındada saf saff konusurr aa anlamadım der.. artk bnde bısey dıyıpte anlamadgında aman anne bosver narkozlusun dıyorum malum hamıleyım ya bısey dıyemıyooooo.....

cok zuun yazdım ama daha neler neler anlatasım vr buarada bnmkıde hıc hıjyen degıl.......... orn sıgara kulunu yerr.... ıyykkk piss...

anam bu kaynana bile diil başka bi ırk
töbeler olsun evlerden ırak
bacım Allah sabır versin :)

seninkide numunelerdenmiş bende hiç sevmem el şakası falan Allahtan bizimkinde yok öyle bi şey

Back
X