• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
nıye guww su boregı ıyıdır:27:
guzel yapamıyor demekkı:61:

yo güzel yapıyor..

biz su böreğini peynirli yiyoruz.. o kıymalı yapıyor.. bana agır geliyor.. aman yapsın adam benden isterse yapamam.. istemesine fırsat kalmadan arayıp istiyorum :)

benim eşimde konyalı. Allahım ne kadar farklı yemekleri var onların yaa. o bamya çorbaları yok mu hele :53: bide çok salçalı, yağlı ve tuzlu yiyorlar. gittiğimde mide fesatı geçiriyorum resmen. adana mutfağına bayılırımmmm:56::56::56:

ay ay.. hic sorma .. bamyadan nefret ederim zaten.. eşimde cok seviyor diye yapıyorum.. daha gecen söyledi yap diye de.. haftasonu yapıp bamya corbası atesini söndürcem..

---------

ilgimdısı agzım acık okudum kaynananı.. muhabbetinizden film cıkar yani.. nasıl bi kadın ay o.. hic sevmem.. ben 2 yıl oldu evleneli.. hala sizli bizli konusuruz.. saygı seviye hat safhada.. ama cok severim ben kayınvalidemi.. cok insandır herseyden önce.. o da oğlundan cok sever beni saolsun..

kaynana konusu açılmışken,
benim annem çalışıyor doğumda yanımda öyle kırkım çıkana kadar falan kalamaz. kaynanatör gelir diye o kadar korkuyorum ki. eltimin doğumunda kızın annesini yollamış kendisi 1 ay orda kalmış jandarma gibi. gelmesini nasıl engelleyeceğim, yani gelsede o kadar kalmamasını nasıl sağlarım? şimdiden bana dert oldu. offfffff

bizde hala sizli bizliyizdir
Allah'ı var çok ii kadın
Selanikli görmüş geçirmiş İTÜ mezunudur :)
ama kaynana işte bi yere kadar :)

benim annem çalışıyor doğumda yanımda öyle kırkım çıkana kadar falan kalamaz. kaynanatör gelir diye o kadar korkuyorum ki. eltimin doğumunda kızın annesini yollamış kendisi 1 ay orda kalmış jandarma gibi. gelmesini nasıl engelleyeceğim, yani gelsede o kadar kalmamasını nasıl sağlarım? şimdiden bana dert oldu. offfffff

inşallah korktuğun başına gelmez kahveciğim ablan kerdeşin varmı varsa onlarla annen dönüşümlü gelse

ayy ilgimdışı valla çok ilginçmiş kaynanan cnm:)

ahh ahh bu kaynanalar ne olursa olsun kaynana işte nekadar iyide olsalar:)

numara 9 biz evde yokuz de:60:ay saka bir tarafa ben ne yapacagim benimkide gelecek mecburen gelecek benim kimim kimsem yok. o degild eben nasil cekecegim onun cenesini evimi bilmez mutfagimi bilmez yine herseyi ben tarif edecegim of of...ama Allah var benim kaynanator oyle fesat degildir he ve cok temizdir hijyen manyagi uyyy o gelmeden evi tomatesle (domestosla)temizlemem lazim.:59:

inşallah korktuğun başına gelmez kahveciğim ablan kerdeşin varmı varsa onlarla annen dönüşümlü gelse

yok canım erkek kardeşim var. yengelerimi düşünüyorum ama onları yollar o kadın. düşünsene eltimin annesini yollamış ben bakarım diye. bide garip bi kişilik. bebeğin sağlığını sadece kilosuyla değerlendiriyor. eltime devamlı senin sütün yaramıyor bu çocuk aç diye diye kızın sütünü kesmiş. bu gidince kızın sütü gelmiş Allahtan. 2,5 senedir emziriyor. gerçi benle pek yüzgöz olamaz ama en güzel günlerimin içine etmesini sütüme bişey yapmasını hiç istemiyorum.

numara 9 biz evde yokuz de:60:ay saka bir tarafa ben ne yapacagim benimkide gelecek mecburen gelecek benim kimim kimsem yok. o degild eben nasil cekecegim onun cenesini evimi bilmez mutfagimi bilmez yine herseyi ben tarif edecegim of of...ama Allah var benim kaynanator oyle fesat degildir he ve cok temizdir hijyen manyagi uyyy o gelmeden evi tomatesle (domestosla)temizlemem lazim.:59:

ne güzel temizmiş işte. tomates mi diyo ? :)) yok bee hamile kadının kusurunu aramaz sanmam. o aya gelince öyle ayrıntılı temizlik yapacak halimiz olmaz bence. yani ikimizde de baya bi şişme potansiyeli görüyorum ben:)

yok canım erkek kardeşim var. yengelerimi düşünüyorum ama onları yollar o kadın. düşünsene eltimin annesini yollamış ben bakarım diye. bide garip bi kişilik. bebeğin sağlığını sadece kilosuyla değerlendiriyor. eltime devamlı senin sütün yaramıyor bu çocuk aç diye diye kızın sütünü kesmiş. bu gidince kızın sütü gelmiş Allahtan. 2,5 senedir emziriyor. gerçi benle pek yüzgöz olamaz ama en güzel günlerimin içine etmesini sütüme bişey yapmasını hiç istemiyorum.

yengenler biraz dişliyse yollayamaz önceden tembihle ben bu konuda rahatım işte annem girer devreye bende zaten herşeyimi ona söyleyemem utanırım falan diye lafını yapıcam başta ama bende birde görümce var benden küçük ama dil pabuç gibi asıl o karışıcak her şeyine ben böyle yaptım sende öyle yap et diye senin annenin çalışması kötü :( sana kalkıp bir şey diyecek olursada duymayacaksın takmayacaksın bebeğinin ilk günlerini ilk anlarını eşinde dahil hiç kimsenin bozmasına izin verme ben öyle yapmayı planlıyorum tabi o zamanki lohusa psikolojimizde önemli

haha aynı seyi ben düşünüyordum.cocuk okula baslayana kadar kalır artık diyodum

allah yüzüme baktı 10 sene sonra görümcemde hamile.. 1 ay kalcak sonra oraya gitcek..

yengenler biraz dişliyse yollayamaz önceden tembihle ben bu konuda rahatım işte annem girer devreye bende zaten herşeyimi ona söyleyemem utanırım falan diye lafını yapıcam başta ama bende birde görümce var benden küçük ama dil pabuç gibi asıl o karışıcak her şeyine ben böyle yaptım sende öyle yap et diye senin annenin çalışması kötü :( sana kalkıp bir şey diyecek olursada duymayacaksın takmayacaksın bebeğinin ilk günlerini ilk anlarını eşinde dahil hiç kimsenin bozmasına izin verme ben öyle yapmayı planlıyorum tabi o zamanki lohusa psikolojimizde önemli

öyle bi kadın ki... o kadar ısrar eder ki insan sussun diye iyi tamam diyor o derece yani. yengelerimin onu bastırabileceğini düşünmüyorum. bi formül bulmam lazım. tamam gelmeye hakkı var onunda torunu tabi ama canlı canlı eltime yaptıklarını görünce gözüm korkuyor. şeytan diyo doğurduğunu söyleme ama sonra dünya trip atarlar. senin görümce gelip kalır mı ki öyle?

haha aynı seyi ben düşünüyordum.cocuk okula baslayana kadar kalır artık diyodum

allah yüzüme baktı 10 sene sonra görümcemde hamile.. 1 ay kalcak sonra oraya gitcek..

1 ay da çok yaa, napcam bütün gün evde onla başbaşa? Allahım sen koru :53:

sengul arkadasim gecen haftalarda benimde basima gelmisti . buradan arkadaslarla konustum nettende birseyler bulduk gayet normamis. bir hormonun artisindan kaynaklaniyormus. ben gidip gogus pedi aldim ama bi kere oldu sadece birdaha olmadi yinede evde bulunmasi iyi birsey. goguslerden bu haftalarda o sekil sivi gelmesi normalmis.

cevabin icin cok saol canim insallah dedigin gibidir benden de sadece 1-2 defa geldi simdi yok cok sukur

Tekrar alalım lokumum.. cevirme bizi geriye :)

saol fatmakoca... canım , benim cuma ve cumartesi günü yeşile çalan ve kokulu akıntım oldu, ve çok yoğundu. pazar günü birden kesildi... o günden beri de hiç akıntım olmuyor... ama hiç... bu durum normal mi yaaaa?

craftycim sen de duymuşsun sesimi, teşekkür ederim..

kızlar merhaba; 24. haftamdayım bugün detaylı ultrasonum vardı. raporda sağ ve sol uterin arterler negatif görünüyyor . yapan doktor bana herşey normal demişti. kendi doktoruma çıktım. o da sonucun normal, sadece böbrek kanalı genişlemesi var biraz dedi. bunu normal kabul ediyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? ne yapmalıyım sizce?

Back
X