• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlarrr nasılsınız bugün inş keyifler yerindedir....size evde yapabilceğiniz bir spor tavsiye edeyim daha doğrusu dans çok eğlenceli kalça göbek sallayarak spor yapıyorsunuz ben çok beğeniyorum 30 dk anca sürüyor ama saç diplerinize kadar terliyorsunuz

Zumba cardio y gluteo bunların yaptığı 2 video daha var açında sağda görürsünüz...

Son düzenleme:
hayal kurma bence:63: çocuk doğunca geceleri uykusuz. perişan. yapabileceğimiz en büyük atraksiyon kusmuk ve popo temizleme olacak :62::62: deli gibi bebeğin beşiğine koşacan :34: kilolarca bebek bezi taşıycan, ağlamasın diye:52: için bol bol göbek atacan :34: (tabi hepimizde öyle olacaz):82:

süpersin hoşuma gitti bu

kızlar göbüklere baktık herkes formda süpersiniz:nazar:

ya kızlar ben nette birtürlü bulamıyorum özürlümüyüm ne
kapı süsü aldım ben kelebekli evin kapısına takıcam onu hastane zaten süslüyo
ama ben kızımın odasının kapısına rengarenk ismi yazan süs arıyorum nette foto çok güzel seyler varda şipariş verip alacak yer bulamadım var mı bildiğiniz yer

crafty bide sen Nil için isimi yazan süsün vardı hangi firmaydı bi yazsan canım

maşallah yaaa kocaman olmuş göbekler.....

Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum :(

Uploaded with ImageShack.us

Angelsounds’la henüz doğmamış bebeğinizin, hamileliğinizin 12.haftasından itibaren ilk hareketlerini, kalp atışlarını hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde sesleri artıran özelliği ile dinleyebilirsiniz. Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.
Angelsounds’la bu sesleri cihazınıza kaydedebilir ve daha sonra dinleyebilirsiniz, bilgisayarınıza ya da MP3 ünüze kaydedebilir, e-mail ile yakınlarınıza ve gönderebilir hatta doktorunuza göndererek sağlık durumunu takip edebilirsiniz. Bu sesleri saklayarak daha sonra çocuğunuza hediye edebilirsiniz.
Angelsounds’la kayıt edilen anne kalp seslerini bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona dinletmeniz kolik rahatsızlığını gidermede yardımcı olur.

Back
X