• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaa bende bugün size soracaktım aklımdan çıkmış, benim koltuk altım karardı, bu sabah farkettim, normal mi bu durum böyle, boyalı gibi..

benim göğüsler zaten hep nadide kıvamındaydı, aşırı büyüktür.. hatta küçültmeyi düşünmüştüm bi ara, etraımdakiler çocuk doğur emzir sonra yaptırırsın diye vazgeçirdiler.. emzirme döneminde düşünemiyorum bile büyüklüğünü, şimdiden ağzıma girecekler neredeyse.. ama öyle kararma pek olmadı bende, hafif renk değişimi var ama çok değil.

oh ne güzel, benimkinin uçları 7-8. haftada kahve olmaya başlamıştı. 5 haftalık falankende damarlanma olmuştu.

bide kızlar, çizgisi göbeğinin üstünden çıkan da oldu mu? benim göbek altımda vardı, 1 haftadır falan üst çizgiside oluşmaya başladı.

ohh okudum geçmişi geldim:):):)

bende bendee istiyoru.. bende makine mühendisiyim, özel sektörden midem bulandı benimde, özel sektörde çalışmaktansa çalışmamayı tercih edenlerdenim 2 ydır işsizim... tek umudum kasımda atanmak, kpss 86 aldım umutla kasımı bekliyorum, oğlum bana hayırlı gelecek inşallah.. dua edin bana hamiş arkadaşlarım, sizin dualar çok önemli malum 2 şer kişiyiz:)

sizi böyle okudukça bende bi anormallik mi var acaba diyorum, bu hamilelikten bişi anlamadım ben:) ne bulantı ne kusma, ne duygusallık, mide yanması, kasık ağrısı, ayak şişmesi hiiiiççç bişey yok bende:) neyse kendime nazar değdirmiyim, bi tarafımı kaşıyım:) ama mide yanmalarım arada bi oluyo, dahada artmazsa böyle iyi.. benim tek sıkıntım 3. aydan beri bel ağrısı, oda sürekli değil, sabah ilk yataktan kalktığım da bi 5 dk sol ayağıma zorla basıyorum, topallıyorum, belimden başlayarak ayağım çok ağrıyo ama 5 dk içinde geçiyo çok şükür.. oğlum eziyetlerini doğduktan sonraya mı saklıyo acaba:) huzurlu hamilelik çok önemliymiş, bende kötü canımı sıkacak, üzeleceğim herşeye kulaklarımı kapattım, 3 ay sonraya erteledim onları, oğluş huzurlu olsun dimi:)

bide çok fena kıskandım sizi, istanbuldaki arkadaşlar, ben alanyada buharlaşmak üzereyim, ahh bi yağmur yağsa çıkıp ıslanırım heralde:)

canım inş atanırsın sende, benim arkadaş 85 ile istanbul İSKİ ye atandı. bence şansın yüksek... bu arada benim en küçük görümcemde hamile ve hiç bir sıkıntısı yok sanki hamile değil valla:) bünye ile alakalı oda sanırım....

annecikler şeker yüklemesi sonuçların nasıldı yazarmısınız. benim açlık 64 çıktı, 50gr glikoz yüklemesi sonu 1saat sonra yani 160 çıktı normalmi.....

50mg lığa göre açlık 68 tokluk 98 çıkmıştı canım sınır 70-140 arası

Merhaba güzel anneler..
henüz geçmişi okuyamadım önce son haberleri vereyim dedim...
dün hastaneden geç geldim yemek falan derken yazamadım size akıntı (sızıntı) için gitmiştim biliyosunuz.çok şükür bebişimin suyu fazlasıyla yerinde ancak 1hafta akıntıyı takip edeceğim doktorum ihmale gelmeyecek birsey oldugunu söyledi üstüne basa basa lütfen sizde ihmal etmeyin şimdi takipteyiz birde fitil verdi tabi hemen karından baktı bebişime önce sonrada vajinal muayene hatta hayatımda en acı vereni oldu ama benim için iyi olmayan birsey öğrendim rahim agzında yara varmış ben şok tabi daha önceki kontrollerde birşey yoktu sonradan gelişmiş doktor gebelikte birşey yapamayız doğumdan sonra hallederiz nasılsa az kaldı doguma dedi bebek için bir sorun yaratmıyormuş ama ben dünden beri zaten hat safada olan duygusallıgımla depresyonda gibiyim sürekli birsey çıkıyor bitmiyo:( zaten ucunda bekleyen gözyaşlarımı tutamadım dün gece nedense çocuk gibi annemi istedim uzakta olmanın ne kadar zor oldugunu anladım (burada sadece eşimin ailesi var) ahh bu hamilelik iyice hassas yaptı beni
bizde haberler böyle yaniiii

geçmiş olsun canım

canım çok üzüldüm bende. sınırda falanda demedi takibindende bahsetmedi. biz bunu normal kabul ediyoruz dedi. ama ne bilim başı çok kalabalık bir doktor. geçiştirmiş olabilir mi falan diye içim içimi yedi. bir de internet manyağı oldum tüm bilgileri okudum iyice panikledim. evet dediğin gibi doğum sonrası ancak işlem yapılabilrmiş. inşallah bebişlerimiz sağlıcakla doğar hiiiçççç gerek kalmaz. ama paylaştığın için çok teşekkür ederim.

tatlım ben üzülmüyorum pozitif düşünüyorum inş hiç bişide olmayacak diye... olursada üzülmek çare değilki yapabilcek bişi yok. benimki içinde normal değerler arasında ama sınıra yakın dedi. yani bir tanesi 4.3mm diğeri 4.7 mm miş sınırsa 5mm. pazartesi bidaha bakıcaklar ozman yine yazarım buraya son durum ne diye. internette her yazanda doğru olmuyor en güzeli doktorunu dinlemek....ALLAHın izni ile bütün bebişler sağlıkla gelsin... AMİN...

oh ne güzel, benimkinin uçları 7-8. haftada kahve olmaya başlamıştı. 5 haftalık falankende damarlanma olmuştu.

bide kızlar, çizgisi göbeğinin üstünden çıkan da oldu mu? benim göbek altımda vardı, 1 haftadır falan üst çizgiside oluşmaya başladı.

benim göbeğimi geçmedi daha ama çok koyu kahve şuan ama geçiyormuş oda doğum yaptıktan sonra

bi beş ayı buluyo sanırım
aman iyi hiç geçmemesinden iyidir :)

bende face karşıyım güzelim benimde yokyani kimse kalmasa senle ben başbaşa veriri sohbet ederiz artık napalım :)) da bunlar bırakamaz burayı yarım saatte 10 sayfa yapıolar en az :)

ya benimkiler büyüktü devasa bişey oldu daha ilk aydan bide benim orta çatal kısım karardı kendilerinde bi kararma yok pamuk gibim :P ama damar var çok yeşil yeşil emzirme döneminden sonra küçülürmü acep

şimdi büyüyünce benimde hoşuma gidiyor. ama süt bitince fısss diye inecekler korkarım :) umarım sarkmazlar :)

birde ben paçalı don :74: giycem artık sürtünmeden dolayı minik minik sivilce türü şeyler oldu bacak aralarımda :37:

ayy elbise giyince bendede sürtünme oluyo valla:)

aman iyi hiç geçmemesinden iyidir :)

şimdi büyüyünce benimde hoşuma gidiyor. ama süt bitince fısss diye inecekler korkarım :) umarım sarkmazlar :)

ayy evt ya keşke geri küçülmeseler diyorum bende bu halleri güzeldi:)

bende çizgi konusunda bi ayılık var ama.. alt çizgide 10 haftalıkken vardı inanır mısın?

demekki aynı ayılık bendede var :60: çünkü ben daha hamile olduğumu bilmiyodum bu çizgide nerden cıktı dedim araştırma gereği duymadım nedense hamile olduğumu öğreninde ciltteki değişiklikler diye nette araştırırken karşıma çıkmıştı
hatta bazı ülkelerde o çizginin boyutu hamilelik haftasıyle aynı oluyormuş mesela 24. haftadaki bir annenin 24cm oluyormuş öyle bişey okumuştum eski bir yöntemmiş ama kullanıldığı yerler varmış

ayy elbise giyince bendede sürtünme oluyo valla:)

ayy evt ya keşke geri küçülmeseler diyorum bende bu halleri güzeldi:)

ya ben genelde hep etek ve elbise giyiyorum baldırlar nasıl büyüdüyse artık yani tarif etmeye nesne bulamıyorum ( made kesin bulur tarif edilecek bi şey ) hamileler için var paçalı demiyimde biraz uzun onlardan almak lazım :)

ayy evt ya keşke geri küçülmeseler diyorum bende bu halleri güzeldi:)[/QUOTE .!.:
valla hiç heveslenmeyin, ilk hamileliğimde de kocaman oldular emzirme bitti aynı sönmüş balona döndüler
aynanın karşısında ellerimi havaya kaldırınca buruşuk bi kütleydi e 6 sene geçmişti tam düzeliyordu derken
hoppp gene bebiş şimdide füze gibiler ama hiçç heveslenmiyorum aynı olacak çünkülüm:52:

valla hiç heveslenmeyin, ilk hamileliğimde de kocaman oldular emzirme bitti aynı sönmüş balona döndüler
aynanın karşısında ellerimi havaya kaldırınca buruşuk bi kütleydi e 6 sene geçmişti tam düzeliyordu derken
hoppp gene bebiş şimdide füze gibiler ama hiçç heveslenmiyorum aynı olacak çünkülüm:52:

sıkılaştırıcı falan fayda etmezmiki yafff pörsük pörsük durmasalar :59:

yaa bende bugün size soracaktım aklımdan çıkmış, benim koltuk altım karardı, bu sabah farkettim, normal mi bu durum böyle, boyalı gibi..

benim göğüsler zaten hep nadide kıvamındaydı, aşırı büyüktür.. hatta küçültmeyi düşünmüştüm bi ara, etraımdakiler çocuk doğur emzir sonra yaptırırsın diye vazgeçirdiler.. emzirme döneminde düşünemiyorum bile büyüklüğünü, şimdiden ağzıma girecekler neredeyse.. ama öyle kararma pek olmadı bende, hafif renk değişimi var ama çok değil.

aynen
siyah body boya vermiş gibi iğğğkkk
star akademi de bi hoca var zenci louren mi ne
onun koltuk altının kara olması ve pudralı deodorant sürmesi ile dalga geçen crafty bir sabah aynada kendine baktığında acı gerçekle yüz yüze gelir.
Ne yazık ki kader ağlarını örmüştür bir kere
bir den annesinin o meşhurrrr lafı beyninde belirir
"kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin "

THE END

demekki aynı ayılık bendede var :60: çünkü ben daha hamile olduğumu bilmiyodum bu çizgide nerden cıktı dedim araştırma gereği duymadım nedense hamile olduğumu öğreninde ciltteki değişiklikler diye nette araştırırken karşıma çıkmıştı
hatta bazı ülkelerde o çizginin boyutu hamilelik haftasıyle aynı oluyormuş mesela 24. haftadaki bir annenin 24cm oluyormuş öyle bişey okumuştum eski bir yöntemmiş ama kullanıldığı yerler varmış

çizgiyi ölçtüm. 42 çıktı :53:
bi yanlışlık yaptım sanırsam :1:

Back
X