- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.941
crafty kadıköyün neresindesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkılaştırıcı falan fayda etmezmiki yafff pörsük pörsük durmasalar![]()
crafty kadıköyün neresindesin
ertancım ben yarın gidicem fazla bir bilgim yok ama 140-160 arası normaldi galiba
600 verilir mi perdeye yokkkk
töbeler olsun
çarşaf ger gerekirse :)
benimki de nadide sultandan hallice
figüran değil başroldeyiz yani :)
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Angelsounds’la henüz doğmamış bebeğinizin, hamileliğinizin 12.haftasından itibaren ilk hareketlerini, kalp atışlarını hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde sesleri artıran özelliği ile dinleyebilirsiniz. Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.
Angelsounds’la bu sesleri cihazınıza kaydedebilir ve daha sonra dinleyebilirsiniz, bilgisayarınıza ya da MP3 ünüze kaydedebilir, e-mail ile yakınlarınıza ve gönderebilir hatta doktorunuza göndererek sağlık durumunu takip edebilirsiniz. Bu sesleri saklayarak daha sonra çocuğunuza hediye edebilirsiniz.
Angelsounds’la kayıt edilen anne kalp seslerini bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona dinletmeniz kolik rahatsızlığını gidermede yardımcı olur.
ayy emdikçe deyince aklım başka yana gitti kocişler emdikçe sandım bende biranbenim ki es kaza giyinirken falan yanımdan geçiyorsa kafasını başka tarafa çevirip geçiyor
kararmış diye
ama emdikçe açılıyor rengi hiçbirşey kalmıyor merak etmeyinnnnnn
sizdede varmı bilmiyorum ben ayak ayak üstüne atmadan duramıyorumunutuyorum atıyorum aklıma gelince indiriyorum ama uzun süre attığımda oluyor bebek sıkışmaz içerde dimi
![]()
sizdede varmı bilmiyorum ben ayak ayak üstüne atmadan duramıyorumunutuyorum atıyorum aklıma gelince indiriyorum ama uzun süre attığımda oluyor bebek sıkışmaz içerde dimi
![]()
ayy emdikçe deyince aklım başka yana gitti kocişler emdikçe sandım bende biran
QUOTE]
Allah seni emiiiiiiii
bebiş emsin büyüsünde bi o geri kalsın biraz![]()
ay yoksa yapılmaması mı gerekiyormus. hic duymadım.. bende pc ye cok yaklasıyorum koltugun ucunda oturup öne eğiliyorum.. dürtüyor beni kendime gelip arkama yaslanıyorum.. daha nasıl duracagımı öğrenemedim..
ayy emdikçe deyince aklım başka yana gitti kocişler emdikçe sandım bende biran![]()
bostancı şekerim
ama oto sanayi civarı
ofis orada ev şişli de
ayy emdikçe deyince aklım başka yana gitti kocişler emdikçe sandım bende biran
cnm bende önceden hep atardım doktorum uyardı varis yapar diye zaten şuanda atamıyorum rahat edemiyorum çünkü o yüzden bence atma sende..
cnm bende önceden hep atardım doktorum uyardı varis yapar diye zaten şuanda atamıyorum rahat edemiyorum çünkü o yüzden bence atma sende..
![]()
neysekı benım bacaklarım ayak ayak ustune atamayacak kadar kalınlastı,
olası bır tehlıkeden uzaklastırmıs oldu benı odun bacaklarım![]()
halaa gülüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.. cok yasa..![]()
ahanda aynı şeyi yazacaktım
öküz benim bacaklar kavuşmuyo ki üst üste koyayım :)
tehlike yok