• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canımcım ben devletin begenmeğip atamadığı ögremenlerdenim özel ders veriyorum dönemde yogun oluyo ama yaz tatili olunca üniversite sınavı için hazırlanan ögrencim var haftada bir iki ona gidiyorum malum doguma kadar konuları bitirelim diye...

ayy en kısa zamanda atananlardan olursun inşallah arm,allah kolaylık versin

bak görüyomusn bu mothercaredakiler benim numaramı almadılar sinir oldum şimdi gidecem öğle arası bi kavga edim:)
craftycim nice mutlu snelere bebişinizle inşallah..

bizim bugün evlilik yıl dönümümüz 5. senemiz :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsuun, Allah kızınızla birlikte nice yıllar göstersin inşallah sağlıkla, mutlulukla...

Bu yıl 2006'da evlenenlerin doğurma yılı sanırım :) Biz de Temmuz'da kutladık, çevremde duyduğum da epey var. Az buz olmamış 5 yıl, bekleye bekleye anlamıyo insan. Bana bazen hala yeni evliyiz gibi geliyo ama olmuşuz epey ya. Şimdi de evli, mutlu, çocuklu oluruz inşallah :)

Son düzenleme:
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsuun, Allah kızınızla birlite nice yıllar göstersin inşallah sağlıkla, mutlulukla...

Bu yıl 2006'da evlenenlerin doğurma yılı sanırım :) Biz de Temmuz'da kutladık, çevremde duyduğum da epey var. Az buz olmamış 5 yıl, bekleye bekleye anlamıyo insan. Bana bazen hala yeni evliyiz gibi geliyo ama olmuşuz epey ya. Şimdi de evli, mutlu, çocuklu oluruz inşallah :)

5 sene en ideali heralde :) bak hep beraber ne kadar hazırız Allah'ıma şükür
Rabbim yokluklarını göstermesin
seneye bebeklerin doğum günleri planlarını yapalım inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlarr gunaydın dun yoktum yine sohbet koyuymus bugun ben varım 6 sayfa anca ilerler :))

ben dun ilk tetanoz aşımı oldum kolum cok agrıyor.. butun gun agrıdı resmen kürekle gecirmisler sanki koluma bugun de devam ediyor :43: kac gun devam edecek boyle yaaaa???

hemsireye aşı oncesi bunların son kullanma tarihleri iyi di mi deyince boyle komik bir bakıs atti ki bana ama napiim paranoyak oldum artık bu haberler sayesindee:64:

bana da mothercare den mesaj geldi de artık zıbın mıbın tulum almaktan böööö geldi arac gerecler kısmında da bir sey bulamıyorum mother'da.. cogunu e-bebek'ten aldım zati.. bir de en buyuk mothercare avrupa yakasında nerede??
var mı tavsiyesi olan degisik bir seyler goren mothercare'da??

bak görüyomusn bu mothercaredakiler benim numaramı almadılar sinir oldum şimdi gidecem öğle arası bi kavga edim:)
craftycim nice mutlu snelere bebişinizle inşallah..

canım demsacard'ın varsa basvuru esnasında tel no nu yazıyorsun belki ondan gelmemistir sana mesaj

kızlarr gunaydın dun yoktum yine sohbet koyuymus bugun ben varım 6 sayfa anca ilerler :))

ben dun ilk tetanoz aşımı oldum kolum cok agrıyor.. butun gun agrıdı resmen kürekle gecirmisler sanki koluma bugun de devam ediyor :43: kac gun devam edecek boyle yaaaa???

hemsireye aşı oncesi bunların son kullanma tarihleri iyi di mi deyince boyle komik bir bakıs atti ki bana ama napiim paranoyak oldum artık bu haberler sayesindee:64:

bana da mothercare den mesaj geldi de artık zıbın mıbın tulum almaktan böööö geldi arac gerecler kısmında da bir sey bulamıyorum mother'da.. cogunu e-bebek'ten aldım zati.. bir de en buyuk mothercare avrupa yakasında nerede??
var mı tavsiyesi olan degisik bir seyler goren mothercare'da??

cnm ben 5 gün çektim ağrısını valla üstünede yatamadım:((

ya aranızda en yeni evli olan benim sanırım bizim daha 1 yılımız gelecek ay doluyo zaten bebişimizde sürpriz oldu biz düşünmüyoduk henüz kazara geldi bizde git demedik tabiki:9:

Back
X