2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bende aldım.Bence de çok faydalı henüz başlardayım gerçi ama izne çıkınca yalayıp yutmayı düşünüyorum.Seminerlerini de tavsiye ederim ben.Lokum gibi kadın valla...Gel de normal doğurma diyor insan:21:

hep niyetlendim hiç nasip olmadı. bu hafta tamam dedim gideyim ama izmitteymiş :53:
bi sonraki acıbadem fulya, orası da bana baya bi uzak. kitabından farklı mı acaba anlattıkları?

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.bende mayıs anne adaylarındanım.nevşehir,yada kayseri bölgesinden birilerini ararken bu forumda mesut beyde doğum yapacak birini gördüm.ve çok sevindim.bende acıbadem kaan beye gittim 1 kez ama mesut beye gitmek istiyorum.Nevşehir-avanostayım.Buraya gelin geldim istanbuldan.:49::nazar:

inşallah hayırlısıyla dogum yaparsın sende:78:
kaan beye hıc gıtmedım ama bı keresınde mesut bey rahatsızlanmıstı tahlıl sonuclarıma emel hanım bakmıstı,
onu tavsıye etmem,
yanı benım elektrıgım hıc tutmadı kendısıyle :27:

mesutcugumu severım,
anlayıslı,kıbar,sabırlı bı adam,
cok nazıkve görgülü.
tek dezavantajı asırı yogun,
ay sankı tum içanadolunun kadınları mesutcuguma gelıyor :61:

velhasıl tavsıye ederım :27:

kesip bicecek diyor be manyak :))

yağmurlu bigün, kombi yanmıyor ama hava yine kuru..
kayseriye şart buhar mak.

kesecek yalan mı:27:

off keske bole cok zengın olsaydım da dogum organızatorlerı falan olsaydı onlarla calıssaydım:27:

amelıyathanede sevdıgım muzıkler calınsaydı dogum esnasında,
cıkarırlarken benı kafamdan konfeti atsalardı,
evet başardın işte bu dıye :27::27:
dogumda esım de yanımda olsaydı hep bana ıyıkı senınle evlenmısım deseydı :86:

hepsı gerceklesebılır de sankı bu sonuncusu cok ütopik oldu :37:

yaw 1-2 gun girmedim olanlar olmusss!!!
inanamiyorum canım cicili 'nin bebegi gelmis.. Allah nazarlardan saklasin canım , anali babali buyutsun :nazar: muhtemelen bu yazimi gormeyeceksin face te de yokum ama olsun ben yine de yazmadan edemedim..

simdi iyice heyecan basti bana kızlar sizi bilmiyorum ama tırsar gibi oldum acıkcası..:52::52::52::52:

bu arada kızlar ben kızımın devamlı hareketlenmeleri diye gordugum seyin kasılma olabilme ihtimalini sevmedim .. hakikaten boyle bir sey olabilir mi nolur korkutmayın beni...:18::18::18: dr. randevum da haftaya OFFFF

kesecek yalan mı:27:

off keske bole cok zengın olsaydım da dogum organızatorlerı falan olsaydı onlarla calıssaydım:27:

amelıyathanede sevdıgım muzıkler calınsaydı dogum esnasında,
cıkarırlarken benı kafamdan konfeti atsalardı,
evet başardın işte bu dıye :27::27:
dogumda esım de yanımda olsaydı hep bana ıyıkı senınle evlenmısım deseydı :86:

hepsı gerceklesebılır de sankı bu sonuncusu cok ütopik oldu :37:

sedus nerde..onun tabiri ile tüm memeliler gibi sadece doğuruyosun cnm bnm ...

kızını kucağına alınca sen kocana dersin..belki karşı atağa geçer o da :))

kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..

buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?

tavsiye edilen bi marka model fln ??

ben almak zorundayım
ev merkezi sistem çok kuru oluo
chicco nunkini beenmiştim tip olarak
ama fiyat performans yaparım heralde neticede verdiği şey aynı hepsinin soğuk buhar

kizlar 4 gündür pas yiyomusum haberim yokmus!! tedirgin oldum simdide. :18:
4 gündür ictigim maden suyunun tadinda bi degisiklik oldugunu anladim ama daha yeni fark ettim.
bugünde cam sisenin kapagini acip direk kafaya diktigimde sisenin agzina bi baktim sirf pas..
tetanoz asisi yapilmisti ama simdi tekrar yapmam gereklimiki acaba? :26:

uludağ yeni maden sularında da var o paslı iğrenç tad
sırma alın en iisi o

size bi dedikodu vereyim.
çağla şıkel 4 aylık hamileymiş. bu da erkekmiş. daha hiç kilo almamış diyor ki 15 cmlik bi bebek için kilo almaya gerek var mı ? :55:
karnı da dümdüz. bunu da normal doğurmak istiyorum diyor, emre de diyo ki yapıyo valla :)
bi öncekinde 6.5 kg almış sadece. şu an 1.5 yaşındaymış, 5 tane yapabilirim imkanım olursa diyor :)
kadın asla rejim yapmıyormuş, herşeyi yiyorum çok iştahlıyım diyor.
metabolizmasını çok kıskandım, çocukların da bakıcıları olur, bu şartlarda bende yaparım 5 tane nolcak :20:

çağla şıkel 4 aylık hamileymiş. bu da erkekmiş. daha hiç kilo almamış diyor ki 15 cmlik bi bebek için kilo almaya gerek var mı ? :55:
karnı da dümdüz. bunu da normal doğurmak istiyorum diyor, emre de diyo ki yapıyo valla :)
bi öncekinde 6.5 kg almış sadece. şu an 1.5 yaşındaymış, 5 tane yapabilirim imkanım olursa diyor :)
metabolizmasını çok kıskandım, çocukların da bakıcıları olur, bu şartlarda bende yaparım 5 tane nolcak :20:

ay o çağla bu vatana millete erkek doğursun zaten
kuzeyi nasıl güzel bi varlık anlatamam
5 tane yapsın 5 i de erkek olsun
kuzey de benim kızımı alsın :)

yani imkanlar olduktan sonra ne var ki cocuk yapmaya:27:ben 13 kilo aldım..17 ye kadar giderim heralde:53:

evet ya bende izledim, tahta gibi hala.hem o kadar boy var, hem o kadar zayıf,6-7 kg alıp çocuk doğuruyolar aklım fikrim almıyo valla..

hep niyetlendim hiç nasip olmadı. bu hafta tamam dedim gideyim ama izmitteymiş :53:
bi sonraki acıbadem fulya, orası da bana baya bi uzak. kitabından farklı mı acaba anlattıkları?

Canım kitabından farklı değil tabiki anlattıkları ama ben canlı canlı dinlemeyi daha çok seviyorum anlıyorum.Tabi bu arada farklı sorulara da cevap veriyor bilgilenmiş oluyoruz ne bilim.Bende senin gibi bir iki haftadır niyetlendim son kez gideyim diye ama biri şehirdışında biri karşıda Anadolu yakasına gelince inşallah doğum yapmadan gidebilirim.Bu sefer kocişimi de götürüp ona kameraya çektirmeyi düşünüyorum)))

ben o kuzeyı babasına cok benzetıyorum:27:
dedıgın gıbı sıpa cok seker bısey,
bu kucugunu de bızım ıpek alsın barı,
bı kac ay buyuk kızım ama olsun :27:

kızlar elija marka emzirme atleti alanınız var mı? limango da indirimde baya dusmus fiyatlar da gogus kısmı nasıl onu soracaktım.. memnun musunuz?

günaydn cici anneler biz yine gece nöbetindeydik uyuyamadık maalesef.kaç gndür temizlik içindeydim hala da bitmedi saolsn eşim izin kullandı ii kötü bişeyler yaptk.ardından tabi kasılmalarım arttı.arkadaşlar ara ara girip okuyrm ama cvp yazamadım.hasta olan sorun yaşayan bütün arkadaşlarımız inşallah atlatır üzmesinler bebşlerini ve kendilerini.rabbim herşeyin en iisini bilir ve yoluna koyar.bu gn bide heycanlıyım oğlum emir i görmeye gitcez babasıyla.2 gndür hareketleri çok az yok gibi.inşallah allahımın izniyle güzel haberlerini alırız oğlişimin.bu gece de rüyamda gördüm bıdığımı.yerim ben onu.:emir_bebek::nazar:
Aman masaallah bende bir türlü baslayamadim su temizlige,acayip yorgunlugum var bu ara ,birde mide bulantisi ve kusmam geri geldi biraz zorlaniyorum.Bu yüzden bi türlü baslayamadim temizlige filan.Ayyyy ne güzel insan iple cekiyor bu bebisleri görmeyi onlardan iyi haberler almayi,neyseki tamamen yanimizda olacaklar cok sükür.
ya benim ki de mi yan duruyor o zaman başı aşağıda solda sırtı solda poposu yukarıda ayakları sağda yanı karnımda yan yatıyor doktor öyle demişti ama olumsuz birşey söylemedi neyse bakalım hayırlısı
Yan durmasi icin basinin yanda olmasi lazimmis diye biliyorum canim.
haklısın cnm bende normali çok istiyrm ve sezaryandan da çok korkuyrm.inşallah normal olarak tek sancıda hepimiz de kurtuluruz.

Amin canim hangisi hayirliysa o olsun insaallah.

evett biz geldik doktordan :))) 2300 olmuş Ada hanım 400gr. almış :D mutlu oldum çok :) eğer sezeryan olursa 3 kasım dedi doktorumuz akşam babbamızla karar vericez bakalım :) işte böyle :)

hakkaten çok güzel bi çocuk. ben bide ozan doğulunun kızına ve pınar altuğun kızına bayılıyorum. ne tatlı şeyler yaa
senin Nilin Kuzeyden daha güzel olur inşallah.

yani imkanlar olduktan sonra ne var ki cocuk yapmaya:27:ben 13 kilo aldım..17 ye kadar giderim heralde:53:

evet ya bende izledim, tahta gibi hala.hem o kadar boy var, hem o kadar zayıf,6-7 kg alıp çocuk doğuruyolar aklım fikrim almıyo valla..

valla bende anlamıyorum kızlar. o da çocuk bizimkiler de çocuk. biz niye çuvala bağladık :44:

Canım kitabından farklı değil tabiki anlattıkları ama ben canlı canlı dinlemeyi daha çok seviyorum anlıyorum.Tabi bu arada farklı sorulara da cevap veriyor bilgilenmiş oluyoruz ne bilim.Bende senin gibi bir iki haftadır niyetlendim son kez gideyim diye ama biri şehirdışında biri karşıda Anadolu yakasına gelince inşallah doğum yapmadan gidebilirim.Bu sefer kocişimi de götürüp ona kameraya çektirmeyi düşünüyorum)))

bende çok isterim eşimle gitmeyi ama ctesileri çalışıyor. bebek masajını babanın yapması iyi olur yazıyodu kitapta. al şunu bi oku dedim, nasıl olsa o zaman kadar unuturum yapacağımda okurum demez mi :95: küstüm 3-4 saat konu:95:şmadım bende. fulyaya gitmem zor benim o zaman 36 haftalık olcam bilemiyorum sanırım gidemem artık.

Ben de nasıl temizlicem bilemedim. Hastane çantasına koymayı düşünüyorum. Burnu tıkalı olur filan, ben doğduğumda bronşitmişim. Kızım inşallah öyle olmaz da ne olur ne olmaz yanımda bulunsun herşeyi.

Canım hastane için burun aspiratörü yerine eczaneden serum fizyolojik alsan, daha iyi olduğunu söylüyo kullananlar.
Onların bebekler için olanı varmış minik minik, 10lu 20li kutularda. Ben öyle aldım.
Tabi aspiratörü ayrıca kaynatmak gerekli sanırım daha sonra da olsa kullanırız.

Ben de ne sorcam size ; şu ateşölçerler bebekler için kulaktan olması mı gerekiyor ? Yani o bildiğimiz kol altına yerleştirilenler bebeklerde kullanılmıyo mu ?

Back
X