2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kasım anneleri,
bu hafta emzirme haftası imiş. bundan dolayı avent göğüs pompalarında %40 indirim yapmış, haberiniz olsun. joker mağazasından 83 tlye aldım ben.. almamış olan varsa haber vermek istedim...

Biz de haftasonu avent'in göğüs pompasını aldık 190'a; Avent'in sitesinde bizim aldığımız model 250 imiş
Burda Hello Baby diye çok büyük bir bebek mağazası var oradan aldık biz
Dediğin gibi emzirme haftası nedeniyle tüm markalardaki pompalara kampanya yapmışlardı nerdeyse

kızlarr 18 ekimde sezeryan olacağım inşallahh şafak :8 yani. çok heyecanlanıyorum. cuma son kontrolümüz var bakalım oğluşum kaç kilo oldu? 10 gün önce 2670di 3 ü geçer mi 2 haftada acaba?

kızlarr 18 ekimde sezeryan olacağım inşallahh şafak :8 yani. çok heyecanlanıyorum. cuma son kontrolümüz var bakalım oğluşum kaç kilo oldu? 10 gün önce 2670di 3 ü geçer mi 2 haftada acaba?

Maşallah canım. inş. ü geçer bebe. az klmış. şimdi heyecan tavan yapmıştır. ilgimdisi nin de şafak 8 galiba:62:

günaydın hatunlar, gece 3 ten beri yağmur yağıyo burda.. zaten 2 de yatmıştım 3 te uyandım bi dahada uyuyamadım.. oğlum delirdi galiba, sabaha kadar hiç durmadı ve benide uyutmadı..artık beni sallıyo tekmeleriyle, maşallah oğluşuma..

iboum geçen gece üyamda seni gördüm, yeni seni tanımıyorum ama senmişsin güyaa..araba kullanıyodun arabanın plakasıda iboş:37::37::37::37: trafikte tartışıyoduk güya, plakanı görünce sen olduğunu anlıyomuşum.. ama çok zayıftın rüyamda:)

bu arada hala araba kullanmaya devam eden var mı.. ben kullanıyorum eşim istemiyo artık, trafikte korkacaksın heyecanlanacaksın başıma iş açacaksın diye..

ben kullanıyorum canım, hem de sürekli... şehir içi dışı... eşim hiç kullanmaz da araba :1:

ticker yapsak sana..

trawma olsa el atardı hemencik.. sat ve muhtemel d. tarihi bide cinsiyet ver kuzum ben yapayım sana..

trawma nasıl kaçırmış arkadaşı :60:

Biz de haftasonu avent'in göğüs pompasını aldık 190'a; Avent'in sitesinde bizim aldığımız model 250 imiş
Burda Hello Baby diye çok büyük bir bebek mağazası var oradan aldık biz
Dediğin gibi emzirme haftası nedeniyle tüm markalardaki pompalara kampanya yapmışlardı nerdeyse

duymayanlara duyurulur....

Maşallah canım. inş. ü geçer bebe. az klmış. şimdi heyecan tavan yapmıştır. ilgimdisi nin de şafak 8 galiba:62:

hemde ne tavan yaptı heyecan uyuyamıyorum geceleri hem göbekten hem heyecandan. Eşimde diyor uyu bak sonra arayacaksın bu günleri diye ama ne yapayımm yaa heyecanlanıyorum çokk :):) bak bilmiyordum ilgimdışı da aynı gün olduğunu...

kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..

buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?

tavsiye edilen bi marka model fln ??

bende almayı düşünüyorum ama arastırmadım henüz

slm kızlaaaaar biz doktordan geldik oğluşumla 2900 olmuş bebişimm:53: 32+1de 2 kiloydu. 900gr almış önde gidiyo bide doktor 38 haftalık gibi görünüyo dedi bana. normal doğum olmaz artık dedi buna sevinmedim desem yalan olur :)) bende dedim doğum ne zaman olur dedi fazla bekliyceğede benzemiyo başı aşağda epey dedi.nst verdi bi tane doğum ağrısı çıkmış dedi. ben hiç bişey hissetmiyorum aslında ağrı falan yok yani:44: çoğalırsa gel yine dedi.ay tırstım valla.2 hafta sonraya randevu verdi son tahlilleri yapalım sezeryana gün verelim dedi. kasımın ilk haftası gelcek oğluş bayramı bizimle geçircekmiş :64: :64::64:

sona gelmişsin ne güzel.bizimde cuma kontrol var ıkı hafta önce 33+0 da 2500 dü kilosu 45 cm di boyu doktor 1 hafta önde gıdıyor demişti.önde gitmesinin artısı yada eksısı var mı? yanı 1 hafta önce gıderse gelısımı, beklenen dogum tarıhınden 1 hafta erken mi doğar?

iyi gunler kizlar bir kac gundur dogru duzgun giremedim...

cicilimiz kavusmus yavrusuna masallah Rabbim anali babali buyutsun.

tarkul Allah yardimcin olsun canim seninde son 8 gunun kalmis hayirlisi olsun canim darisi bize insallah....

benimde kaynana gelecek 26 da bugun biletini almis...

kasılmalarım baslıyor safak sayanları okuyunca :)

benim sıpa 10 günde 250 gr almıs..normalde de ortalaması günlük 25 grdı... sende önceki kilo alımından ortalamasını cıkarırsın tahminen ne kadar olacagı belli olur...
normalde zaten 20 gr alıyolar yani seninki suan min 2870 dir e bide 2 hafta var.. haftada 100 gr alsa 3 ü gecer ki daha cok alır bence...

muzlu süt iç bol bol bu 2 haftada...

kasılmalarım baslıyor safak sayanları okuyunca :)

benim sıpa 10 günde 250 gr almıs..normalde de ortalaması günlük 25 grdı... sende önceki kilo alımından ortalamasını cıkarırsın tahminen ne kadar olacagı belli olur...
normalde zaten 20 gr alıyolar yani seninki suan min 2870 dir e bide 2 hafta var.. haftada 100 gr alsa 3 ü gecer ki daha cok alır bence...

muzlu süt iç bol bol bu 2 haftada...

8 gün kaldı canım doğuma kısmetse. cuma son kontrolde söyler artık kilosunu heralde. hemen gidiyorum şimdi muzlu süt içmeye :):) kızlarr birde ben sabahları kahvaltıda 1 nar suyu 3 tane portakalın suyunu sıkıp içiyorum. bir zararı olmaz dimi. nar suyu kasılmaları başlatıyormuş deniyor ama merak ettim içen var mı nar suyu.

tarkul Allah yardimcin olsun canim seninde son 8 gunun kalmis hayirlisi olsun canim darisi bize insallah....

seninde gözün aydın canım. kaynanan geliyormuş:27::27:

tablonun çizgileri niye çıkmamış yahu... yine mi beceremedim :) kk da bir şeyler becerebilmek de ayrı bir uzmanlık istiyormuş beee....

Topiciğimizin ilk bebişi gelmiş bile, maşşallah annesine ve kuzucuğuna, Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah :nazar:
Ezken, ilgimdisi ve asifirari de sıraya girmişler bile :66: Vay be 9 aylık serüvenlerimiz artık sona eriyor, duygulandım hee :43:
Hepimiz sırasıyla yavrularımızı sağ salim kucağımıza alır, kokularını doya doya içimize çekeriz inşallah

Bu arada bu tabloya bebişlerin doğum kilolarını ve doğdukları günde kaçıncı haftamızdaydık onu da yazsak ya
Yani kahvelokum'cum yapabilirsen tabi

8 gün kaldı canım doğuma kısmetse. cuma son kontrolde söyler artık kilosunu heralde. hemen gidiyorum şimdi muzlu süt içmeye :):) kızlarr birde ben sabahları kahvaltıda 1 nar suyu 3 tane portakalın suyunu sıkıp içiyorum. bir zararı olmaz dimi. nar suyu kasılmaları başlatıyormuş deniyor ama merak ettim içen var mı nar suyu.

pişt
hazır muzlu süt diil he
muzu ez sütte onu iç

[

sana paketi gönderdim ben barkod numarasından kargo takibi yapılailiyormuş.baktım ama hiç anlamadım gümrükten geçip geçmediği görünüyormuş.ayın 7 sinde kargoya verdik umarım eline geçer.bakimde olmadı barkod numarasını verim sana birde sen bak. ben çıkamadım işin içinden.

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Allah yar ve yardımcın olsun.

craftynin de dediği gibi hazır değil kendin yapcan muzlu sütü..

bide ben hergün 1 nar yiyorum.. eşim grip olcam diye korkuyor.. zorla her gece yiyoruz.. bende bişey olmadı suana kadar ..(1 haftadan fazla oldu sanırım)

pişt
hazır muzlu süt diil he
muzu ez sütte onu iç

aynen..

kızlar serum fizyolojikten bahsetmişiniz.
evet kesinlikle alınması lazım..
1. seçenek gifrer :küçük paketlerden oluşuyo.ama bi paket açılınca 3-4 gün içerisinde tüketilmesi gerekiyo sonra çöpe..

onun yerine sterimar diye bi marka var büyük şişede buruna sıkması kolay ..üstelik bitene kadar kullan.
ilaç değil okyanus suyu..bence doğumdan önce alın evde bulunsun..

Back
X