Bir arada olsak bence de güzel işler çıkardı ben pasta yapmaya bayılırım ayrıca nikah şekeri tarzı şeyleri de hep yapmak istemişimdir bazen evde yaptıran varsa şu izin döneminde akşamları oğlan uyurken yapıp da hevesimi alsam mi diyorum
doğru ya 20sinde başlıyor ramazan, ayvalık için söz veremem çünkü siz hafta içi orada olacaksınız ama izmirde denk gelirse buluşabiliriz, ayvalık merkezde bizim evin sokağında beliz abla var eşimin çocukluğundan tanıdığı biri ama hiç pansiyonun içine girmedim nasıl bilmiyorum chizbeliz sitesinden bakabilirsin, bu arada ayvalık merkezde denize girilmiyor sen merkezde mi istiyorsun pansiyonu, denize girilebilecek bir yerde mi?
tabikiii denize girilecek biryer.. hatta sürekli deniz hiiiiç çıkmayacam sudan.. oğlumda bayılıyo zaten suya, birlikte tüm gün deniz inşallah, su soğuk olmazsa tabi emir için, benim için fark yapmaaz..
Aaaaaa biz temmuzun ilk haftası orada olucaz

Bizim ev Sarımsaklıda. Denizi,kumu muhteşem. Gece hayatı pek yok ama çocukla neyimize zaten

Bodrum'da bile Nehir doğduktan sonra iki kere çıkabildik anneme bırakıp. Hemen uyutup, uyanmadan da geldik koştur koştur. Otel olarak soruyorsan Temizel iyidir. Beş yıldızlı, kendine ait plajı olan güzel bir otel. Bir de "palm court" var. O apart tarzda ama güzeldir. Sarımsaklının tam göbeğinde de var birkaç dört yıldızlı otel. Dediğin gibi pansiyon çok daha ziyade. Annem ve halamlar da pansiyon-ev işi yapıyorlar. Ama onlarda servis, hizmet yok tabi. Bildiğin ev. Çok cazip olmaz tatil için. Şahsen ben tercih etmem. Ama Ayvalık'a geldiğinizde mutlaka bir tekne turu tavsiye ederim. Pek çok koyu gezip en son Cunda adasına uğrar. Eğlencelidir. Cunda'da balık yemeniz gerektiğini söylememe gerek yok herhalde. Haaa bir de kavunun içinde sakızlı dondurma. Aslında Cunda da iyi bir seçim olur kalmak için. Deniz temalı bir tatilse Sarımsaklı. Gezme-tozma yeme-içme ise Cunda. Aracınızla gidiyorsanız hepsi birarada olabilir tabi. Bir de Akçay, Ören tarafları çok güzeldir. Ama dediğim gibi. Maksat daha çok denizse kesinlikle Sarımsaklı derim ben.
teşekkürler öneriler için.. süper oldu, temizeli netten de bulmuştum zaten, ama dediğim gibi çok 5 yıldızlı olayına gitmek istemiyorum çocuğa ne yedirecem öyle bi yerde, yazık oğluşuma.. şu palm court a bakayım ben bi.. olmadı temizel, napalım.. arabayla gelicez canım, cunda falan tabiki gezecez de..
tuğba iş arayışındasın galiba.önceden yaptığın bi iş var mıydı?hani belki ona paralel bişeyler düşünürsün tekrardan.benim hayalim öğretmenlikten istifa edip bi cafe ya da kitapevi gibi bi yer açmak.denize nazır sahaf gibi bi yer açıp önüne bi kaç küçük masa,hem sahaf hem cafe tarzı küçük bi dükkan.bi elinde kitap,bi elinde kahve yanında da havuçlu kek....ohhh miss....istifayı göze alamazsamm emekliye ayrılınca inşallahhhh

ben daha önce finans işindeydim, sonra 4duvar arasında oturmak bana göre değil diyip istifa ettim, 7 sene önce 2500 euro maaş alıyodum, istifa ettim dediğimde şimdiki eşim o zamanlar sevgilimdi gözleri yerinden çıkacaktı neredeyse.. ama ben mutlu olmadan paranın hiiç önemi yok ki.. istanbuldaydım o zamanlar, yalnız yaşıyodum, tak etti, istifa ettim ve izmit döndüm.. kocişin yanına.. :) sonra bikaç iş denedim, ne için gidersem gideyim görüşmeye sonunda hep satış departmanına alalım biz seni hemen diyolardı, bıkmıştım artık, sonunda tamam dedim satışsa istediğim iş olsun bari dedim ve ilaç firmasına başvurdum, yabancı bir firma, ilk görüşmede ok aldım ve başladım.. anlayacağın en sonki işim ilaç mümessilliği idi.. yaklaşık 2,5 sene yaptım, hamile kalınca istifa ettim, çok yorucu bir işti çünkü.. maddi olarakta bir sıkıntımız yok çok şükür.. şimdi kendimi tatmin etmek için bir iş arıyorum kendime, o yüzden de beni zorlayacak bir iş istemiyorum, oğlumu ihmal edeceğim bir iş istemem, kafe lokanta mağaza gibi işler hafta içi hafta sonu bayram seyran dinlemez hep başında olmak gereken işler, oğlumu çok ihmal ederim, o yüzden böyle bir iş olmaz..
neyse ya arkadaşlar çok meşgul ettim sizi bu iş kaygılarımla, çook teşekkür ederim öneriler için.. çok sağolun hepiniz, acelem yok nasılsa, elbet bi kapı açılır bir gün bana da kısmet olur inşallah..