2011 Nisan Anneleri

park yatağın resmini çekip size göstericem kızlar... ben çok beğendim.. bence görmeden karar vermeyin ne alıcağınıza..çevremde kullanan çok kişi var.. hepsi memnun..

Sizde hoşgeldiniz annesiyle oğluşu ohh afiyet olsun.

hoşgeldin esracığım afiyet olsun bebişe yarasın yediğin pateler:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

yok yanlış yazmadım 23te oğlumu doğurdum şimdi 2,ye hamileyim..benim benziyor dediğim çocukların arasında ikimizinde tam 2yaş 2 ay olacak olması..yani ben şimdi nisanda doğum yapınca oğlumla bebek arasında 2yaş 2ay olacak ondan sordum sana..herkes daha çok küçük zor olur fln diyorda,biraz gözüm korkuyor,gerçi rabbime şükür sağlıklı olduktan sonra paşalar gibi bakarım ama tabi 1 taneyle 2tane aynı olmuyor..tekken alıp kucağıma çıkıyordum ,2tanede biraz zor ..

hepsinde var anam bu,bak bende dedim yazdım..benim çok şükür 1 oğlum var tabi 2.de kız hayal ediyordum hani insan değişiklik arıyor ama bu da erkek ve bayıldı eşimin tarafı,utanmasalar zil takıp oynaycakalr..

iyiyiz canım siz nasılsınız prensesinle..
bende oğluşumun profil resmini koydum nasıl olmuş
ohoo maşallah ya,fotosu bile var,biz ultrasyonla yetiniyoruz hala :)

kızlar bu arada dün KPSS ye giren arkadaşlar sınavınız nasıl geçti?

Hiç sorma canım yaaa...Matematikle aram olmadığından dokunmadım bile geriye kalan sorularda 13 tane yapamadım baktım ama çözemedim zaten süremde yetmedi...Kafamı sınav bitince bir kaldırdığımda sanki dünyam kararmış dönüyordu resmen bunalmışım...Eee 2006 yılında okul bitti üniversite birdahada güvenlik sınavından hariç sınava girmedim...

slm bayans ay cinsiyet konusunda okadar hararetlenip kızdımki msjını göremedim:) hoşgeldin cnm nasıl iyisinizdir umarız...

hoşbulduk cnm Allah razı olsun iyiym çok şükür,her zamanki rutin ev işlerinin bi kısmını hallettim kendimi kk ya attım.valla tek stres atma lüksüm bu ..çok şükürki netim var ve sizler varsınız..bebeişte iyi,valla bütün gece tepiniyor,anam bu çok fena bişey olcak,herhalde gündüz uyuyuyp gece bizi mum etcek..yandık yndık 2gündür kastırmayada başladı,dayıyor bi tarafını kasıyor karnımı abuk subuk hayret ediyorum daha çok büyük değil ama bayagı tekmeliyor ya,hatta dn akşam eşimde elini koymuştu bir tekmeledi,diyorki ilkinde 7aylıkken fln böyle tekme atıyordu,bu herhlade daha fena bişey olacak

kanki hoşgeldin..bende bu uyuyormu acep diye düşnüyordum..yinemi birileri sinirlerini hoplattı bacımmmm..

kızlar bu arada tetenoz aşısını yaptıran varmı aranızda varsa yan etkileri oldumu yada yan etkileri hakkında bilgisi olan varmı ben bu hafta yaptırıcamda onun için sordum.
canım biraz önce doktorumla telefonda konuştum tetenoz aşısını sordum vurulmana gerek yok ded,i kafam karıştı yaa

cnm geldim fotoğraf mak herif götürmüş teyzemden aldım çektim şimdi ciciler bölümüne koyucam... ya amca gelini artık tamamen muhappeti bitirdim..dünde bizim babaanne standart kim yoksa onu savunur kızdım biraz..möh.m bişi değil cnm..

teşekkürler kızlar bu arada..inş bebişe yarayan şeyler iyiyorumdur..

neyseki geçti benda aynı canım zaten verilen matematik sorularını 1 dkda çözmek imkansız türkçe deki paragrafları okumak ve algılak bile en az 3-4 dk sürüyordu sürenin yetmemesi normal hayırlısı diyelim artık bide bi konuya daha değinmeden edemiycem bu tabiki bnm fikrim tarih soruları çok beterdi bu devleti kurmak için onca savaşlara katılan onca emek veren ATATÜRK e -ATATÜRK inkılaplarına değilnilmemiş bile yeniçerileri sorana kadar inkılap yada o dönemden bazı sorular sorulabilirdi diye düşünüyorum...

WELCQME.. CNM YOK DEĞİLDİM NIRAKMIŞTIM SİNİRİMİ AMA....artık arada kaşınanalar oluyo hadilerini bildirmek zorundayım.. bi yere kadar saygımdan susarı ama kişiliğime eşime...yuvama ben özel özellerime birisi olumsuz fikrini beyan ederse ozaman dayanamıyorum... susarsam devamı gelir cnm..

benimkide aynını dedi yaptırmıyorum ben neden kafan karıştıki
herkes yaptırınca acaba dedim nebileyim iyice pimpirik oldum. bugünde öğrencilerimden biri su çiçeği olmuş bende geçirmemişim çok tırsıyorum bulaşmışmıdır diye.gerçi doktorum geçirmişsindir diyor, annem geçirmedin,çok bunaldım

esracım,ciciler bölümü dediğin hangi bölüm canım?ben de merak ettim.ne alıyım kararsızım.bebeği odama koycam mecbur.ablasına bir oda,abisine bir oda,bebişime malesef kalmadı odaaaa...önceden kalma karyola var ama park yatağı mı alsam diyorum.karyola biraz büyük odada sıkıntı olacak.ben de bakiim dedim.güle güle kullansın bebişin inşallah canım.

çok dikkat et canım çocuklara pek yaklaşma bence.özel bir durumdasın.

merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum nedense.
yarın 2. düzeu usg miz var uzun uzun görcem inşallah miniğimi.

Ewet canım aynen dediklerine katılıyorum...Saçma sapan sorular...Aslında 2006 yılındada girdiğimde saçmaydı ama bu daha beter olmuş...Şansa kaldı artık durumumuz...

Ona bende kızıyorum...Hele hele ailemle ilgili olunca...Başlarda ortama alışana kadar sustum ama şimdi yüzlerine söylüyorum ama nedense daha çok seviyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…